Moje dítě nespí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.12.19 00:53

@kavulenka zkoušela sem přes den i k sobě do postele a nic 🤷‍♀️ :-/..
Já se taky těším do práce 😂 ❤️️ a druhé dítě nechci i z jiných důvodů ale třeba jednou a pak se tomu taky zasměju ☺️️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.19 00:56

@Vernika15 jo určitě se na další kontrole zeptám, a já teda i dokojuji při příkrmech takže možná stále zvrací z toho mléka! Ale určitě se zeptám měli by jsme tam jít za 14 dní tak uvidíme, určitě se nenechám odbýt 😡 ☺️️
A v šátku je hodný a občas i usne tak holt budeme šátkovat 😂 ❤️️

• Citovat
  • Upravit
512
15.12.19 01:08
@Anonymní píše:
@Vernika15 jo určitě se na další kontrole zeptám, a já teda i dokojuji při příkrmech takže možná stále zvrací z toho mléka! Ale určitě se zeptám měli by jsme tam jít za 14 dní tak uvidíme, určitě se nenechám odbýt 😡 ☺️️
A v šátku je hodný a občas i usne tak holt budeme šátkovat 😂 ❤️️

Zkus to no, já mám relativně hodné děti, ale v den, když jsem nosila, byly ještě hodnější :mrgreen: snad brzy najdeš příčinu a v lepším případě to bude,,jen,, ta nuda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
15.12.19 07:47

Kdyz bydlite na vesnici, proc ho nenechate spat s chuvickou a moskytierou na zahrade? Takle jsem to delala s obema detmi. V 9h na 30min prochazku, pak jsem zaparkovala kocarek na zahrade a nechala dospat do 10:45. Po obede taktez, za kazdeho pocasi. V desti/snehu pod strisku u garaze. Venku holky spaly vzorne, doma by to bylo pres den tak na 30min…
Pokud vyzaduje drncani, tak prodavaji drncatko na rukojet nebo pas simulujici jizdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.12.19 07:57
@Anonymní píše:
@Elen8 jenomže zvláštní je že já mám mléko a obecně mléčné Výrobky tak jednou v týdnu :-/.. Takže právě proto mi to přijde zvláštní :nevim: no každopádně to zkusím třeba to zdědil po mě.
Vigantol si myslím už od začátku že je to on protože to začalo všechno až s ním. V šestinedělí byl zlatej i když nespal.
Já vím že 2× denně na procházku ale já sem ráda že jdu odpoledne 😂 jo potom když už jdu je to super, sluchátka a poslouchám ale než se dokopu a ještě 2×?😩 😂 Budu muset pro klid nás všech, přemýšlím že začnu i večer aby usnul 😂 ❤️️
Na plavání začínáme chodit až začátkem Ledna tak snad se to zlepší i díky tomu, vodu miluje ❤️️
Ale strašně děkuji za podporu, hned je mi lépe

Bezmlecna dieta pro kojence je ale strasne prisna, neni to jenom o tom nepit mleko a nejist jogurty.. Nesmi se nic, kde by mohlo byt i stopove mnozstvi. Ani pecivo, nebo uzeniny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
15.12.19 08:07

Přidám zkušenost s hyperaktivním dítětem v rodině :).Do dvou let řval prakticky nepřetržitě, spal i v noci nejdéle hodinu.Pak začal mluvit, od té doby, když nespal, mluvil, jinak řval často, ale ne pořád. Spal nejdéle dvě hodiny v kuse, i v noci, celkem jen deset hodin denně. Teď v pěti letech už spí celou noc, krásně, vstává v pět ráno :). Chce to vydržet, jinou radu nemám, pokud to jde, střídat se v rodině s hlídáním.
Jinak je úplně zdravý, v jídle má své požadavky, ale jí pěkně. Do dvou let zvracel hodně.

Příspěvek upraven 15.12.19 v 09:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
15.12.19 08:47

@Pajka89 ano vím, jsem vegetariánka a držela jsme ji téměř rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.12.19 09:22

Napište mi sz - zkusím poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
15.12.19 14:56

Az padnes treba s tezkou anginou a horeckama, ven se proste nedohrabes, bude muset usnout doma a ver tomu, ze nakonec usne. V ramci nezmagoreni bych udelala rezim spani, 2× az 3× behem dne sup do postylky a vytrvat, navstevovat se spunty v usich, ale aspon tu pul hodku v postylce a tichu. A v mezicase to stridat, treba 10min si musi vystacit na dece, 10min se mu pote budes venovat. Klidne bych si naridila budika, protoze jakmile mimino rve, cloveku to pripada, jako vecnost, pritom rve treba jen minutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
15.12.19 15:10

Mám opačný problém, v kočárku mi řve. Ale za nějakou dobu ježdění mi usne. Asi to je tím, že jsem ho dlouho nemohla ven brát.
Problému může být více. Ale jestli v kočárku spinká je možné, že mu je doma moc teplo nebo má rád houpání.
Taky by mě zajímalo, jestli ho necháváš v postýlce samotného?? Můj chlapeček (taky cca 5 měsíců) pláče když odběhnu, bojí se být sám. Když dojdu, zase se zklidní.
Mě maličký pláče když:

• má hlad
  • je mu teplo
  • je sám
  • je unavený (chce abych ho uspala)
  • bolí ho bříško

Hodně ho nos, houpej, zpívej. Hladím ho po obličejíčku a dávám mu pusinky. V nouzi pustím kreslenou pohádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.19 21:28

@dana.dv já bych ráda ale syn je proti, psala sem v předchozích odpovědi. Dneska Teda ne, a smiloval se nademnou ❤️️🙏 spal 2 hodiny sám venku v kočárku 😊 jen s Rock It. Ale ona ta raketa na houpání žádný zázrak není. Už jsme přemýšleli s manželem že budeme muset vyrobit něco na ježdění sem a tam 😂 🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.19 21:29

@amylon ty kraso tak to vlastně netuším na co si stěžuji 😂 🙏 protože to je na chocholouška

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.19 21:32

@VilaAnalka jako dneska spal v noci od půlnoci do 7 do rána a já když sem ho viděla myslím že by usnul i doma 🤷‍♀️ 🙏 no já mít angínu manžel jde na OČR. Takže by sním chodil on, ale jako asi by usnul. Já vím že by ho ta únava nakonec dostala a dokáže plakat dlouho :-/ hoooooodně dlouho to už mám vyzkoušené a odčasované

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.19 21:35

@Lujza031 nenechávám ho v postýlce samotného. Navíc sem v postýlce zkoušela uspávat asi jen 3× a vždy sem byla u něj a večer tam s ním je manžel. Doma máme 20°, hlídáme to aby jsme ho nepřehřívali :-/ a nikdy ho nenechávám takhle samotného a zpívání, houpání zkouším vždy a nic. Kočárek, vyjdu ven a v tu ránu je tuhý. Já neříkám chodíme 2× denně ale nebudu lhát že kolikrát se člověku prostě nechce, nebo se cítí pod psa. Nebo je unavený :-/

• Citovat
  • Upravit
15.12.19 22:11
@Anonymní píše:
V šátku usne jak kdy, jenomže upřímně já s ním třeba myčku nebo vařit nebo vytirat moc neumím a musím to někdy dělat.. A v kočárku sice doma usne ale jen taky tak na 20 min Max.. Už papá i příkrmy a přibírá ukázkově, furt po jídle zvrací takže mám pocit že je plný a v kočárku nebo kdekoliv jinde je hodný miminko.. Doktorce se zdá v pořádku s ní už sem to řešila.. Nebo jestli mám víc nalehat aby ho vysetrila více? Nebo nás někam poslala? :-( odpoledne doma nespal ještě ani jednou od příchodu z porodnice. Vážně už nemůžu..

Moje dcera byla to samé. Doma spala poprvé až tak v roce a půl, přisátá na prso. Jinak pouze v jedoucím kočáře, od 4. Měsíce se mi budila hodně i v noci. Jezdila jsem s kočárem každý den 2×, a přesne vim, o čem píšeš. Ta únava je neskutečná, navíc já musela být furt v pohybu. Bohužel některé děti to tak mají. Co zaplatit nějakou studentku, hlídací babičku na procházky, aby tě alespoň občas zastoupily? Jinak jsem nedávno viděla reklamu na nějaký motorek, který se dá na kočár a simuluje pohyb. Že bys ho dala do pokojíčku v kočárku. Jmenuje se to Rockit. Já ho 100pro pořídím pro jistotu pro druhé. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí