Moje dítě nespí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.12.19 22:31

@PetitePraguoise právě ta únava 😫 zatím to snažím ale jak se občas silně překonávám.. No to určitě ne e, navíc dům v rekonstrukci peníze navíc nejsou. A babičku máme už bohužel jen jednu a to je moje pracující maminka. Tatinek se snaží co nejvíc ale jak píšu dům v rekonstrukci takže hodně práce. A raketu máme ale potřebovali by jsme Tak 4 😂 🤷‍♀️ ale dneska mě vzal syn na milosti a spinkal za rakety 2 hodiny a je pravda že to za posledních 14 dní není poprvé. Tak třeba to začne být lepší ♥️️

• Citovat
  • Upravit
16.12.19 13:54
@Anonymní píše:
@PetitePraguoise právě ta únava 😫 zatím to snažím ale jak se občas silně překonávám.. No to určitě ne e, navíc dům v rekonstrukci peníze navíc nejsou. A babičku máme už bohužel jen jednu a to je moje pracující maminka. Tatinek se snaží co nejvíc ale jak píšu dům v rekonstrukci takže hodně práce. A raketu máme ale potřebovali by jsme Tak 4 😂 🤷‍♀️ ale dneska mě vzal syn na milosti a spinkal za rakety 2 hodiny a je pravda že to za posledních 14 dní není poprvé. Tak třeba to začne být lepší ♥️️

Chápu, my zase řešili, že jsme nechtěli svěřit dítě cizímu člověku. Takže nakonec jsem to takhle dělala skoro do toho roku a půl. Výhoda - nemusela jsem se hlídat v jídle a poslechla si spoustu knih v MP3. Tak držím palce, ať se to zlepší. Třeba se blyska na lepší časy a bude ti pěkně spinkat v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí