Moje výbuchy hněvu

185
19.1.15 13:09

Moje vybuchy hnevu

Moji holcicce je rok. Samozrejme ji miluju nadevše a laskou bych ji snedla, ale někdy ma sve dny a ja silim. Dneska uz jsem tak rvala ze me musel slyset celej panelak. Nebylo to přímo na ni, ale proste jsem zacala jecet. Hrozne bych chtela druhý dite, ale pak je takovej den a uz si rikam jestli bych dvě zvladla. Máte to nektera taky tak? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
340
19.1.15 13:15

Jasne ze jo, navic ted cekam druhy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.1.15 13:16

Já myslím, že to tak má občas každá maminka. Já mám 2,5 leté dvojčata kluky a to bys měla vidět jak já šílím :-D Mají na střídačku „své dny“, momentálně období kdy uspat staršího Kubika je nadlidský výkon, období vzdoru u nás propuklo v plné síle a tak mám někdy pocit, že po nich celý den jen řvu. Nevím co si o mě musí myslet sousedi, ale asi nic moc. Snažím se krotit, ale někdy je to vážně těžké. Svoje kluky miluju nadevšechno a i když po nich křičím, tak jim pak lásku milionkrát ukážu jinak. Takže bud v klidu, tak to prostě je a já myslím, že maminka, která říká, že to tak není, tak ta řve nejvíc :P. Jsem zvědavá kolik se jich do mě pustí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
19.1.15 13:16

@janulikz
Ano, ano. :kytka: Dokud neškrábeš nehty zdi, tak pohoda.

Schválně si počkám, kolik uživatelek tě pošle k psychologovi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
19.1.15 13:17

Mě kolikrát slyší i sousedi přes zahradu :lol: ale vyrvu se většinou v jiné části domů, abych neděsila potomstvo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
19.1.15 13:18

Taky řvu :oops: Moje dvouletá dcera má taky své dny a to se pak divím, že na mě sousedi nepošlou sociálku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
19.1.15 13:18

No jejda… A ne jednou :roll: Chce to buď jít do jiné místnosti, nebo se držet a když bude příležitost, tak vypadnout sama ven. Na procházku třeba. Jsem z Prahy a utíkala jsem vždycky do centra na Václavák nebo Staromák, kde bylo hodně lidí žvanící všemožnými jazyky, sedla jsem na lavičku a vypnula mozek. Jen jsem poslouchala šrumec a to na mě zabírá do dnes. Anonymita+hluk.
Najdi si něco svého a kdykoli to praktikuj. Jinak mě neslyšel jen panelák, ale i kolikrát celá čtvrť :lol:
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
19.1.15 13:19

Jo a mám deti dvě, 4 a 3. Z toho mladší kluk je strašný mamánek a pořád kvůli všemu fňuká; „Sundej si botičky.“ (zkusí a nejde), „Mámííííí, fňuk fňuk fňuk, neumím, fňuk fňuk fňuk.“. Zabít málo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
19.1.15 13:20

@janickazl vím o čem mluvíš…mám dva kluky 2 a půl a 1 a čtvrt oba v období vzdoru a já si připadám jako nejhorší matka, co pořád jen ječí! Ale miluju je na devše!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
19.1.15 13:21

Když byl menší, snažíla jsem se řvát tak nějak mimo něj, teď už si musí zvykat, že ne vždy je to růžové…a řvu někdy i na něj, na zvířata a nejčastěji na všechny dohromady, protože se mě teď v těhotenství snaží svorně dostat do blázince :mrgreen:

manžel kolikrár přilítl ze sklepa/půdy/zahrady se smíchem co mi zas provedli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
19.1.15 13:22

Já vymlátila půlku nádobí. Bylo to úžasný, třísknout tím talířem o kameninovou dlažbu. Se to rozletělo na tisíc kousků. A já tak spokojeně pokývala hlavou, vzala s, etáček, lopatku… a s pohvizdováním jsem to zametla. Úžasný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.1.15 13:23
@Helenie píše:
@janickazl vím o čem mluvíš…mám dva kluky 2 a půl a 1 a čtvrt oba v období vzdoru a já si připadám jako nejhorší matka, co pořád jen ječí! Ale miluju je na devše!!!

Myslím si, že je to normální a jsem ráda, že nejsem sama a myslím, že jsem normální :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529

@janulikz
Já ted aještě neporodila, ale občas křičím na muže :mrgreen: :mrgreen:

Včera například proto, že odmítá nosit po bytě papuče a nosí jen ponožky, bílé! které jsou už nevypratelně špinavé, roznáší bordýlek na těch ponožkách z pokoje do pokoje a pak v nich ještě leze do postele a na gauč a já mám 10× více uklízení :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

Tak řvu :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340

Tak by me zajimalo, jak to vypada v domacnosti, kde se nerve. To musej mit ty deti srovnane pekne do late..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
19.1.15 13:24

@janulikz
Ale jinak vím, že moje mamka nezvládala a řvala hodně a často a já to jako dítě těžce nesla… a zvykla si, tak řvala více a více.

A docela dost mi to do života ublížilo :nevim:
když slyším křik, mám husí kůži s strach a tuhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí