Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Určitě, uvidíš, že to ponese i další pro. Já si myslím, že jsem si zadek dost zpevnila a taky menstruace byla lepší - proud a ne kusy sliznic.
Ten cvik jsem osobně nemusela, prodřela jsem si tepláky a když jsem ho cvičila bez nich, tak jsem si odřela kolena. ![]()
no já si stejně myslím,že budu muset dolaďovat. Mám nějaké podezření,že to necvičím tak jak mě včera bylo vysvětleno,ale volat se mi nechce,nevím jak bych jí to vysvětlovala
. Tak si počkám. Buď budu mít příští čtvrtek tu mobilizaci a nebo jen doladíme cviky. Já ms ještě nedostala,nějak se to fláká.
Kořínko, a těhotná být nemůžeš?
nedělej s tím žádnou křeč, uvidíš, příště cviky doladíte a pak už nebudeš řešit, jestli to cvičíš dobře, jak si to zautomatizuješ.
darcy - ahoj
. Jo neřeším to a uvidím. Ms se rozjela v noci takže těhu nejsem. To byly ty nervy z tohoto měsíce,ani sem tomu šanci nedávala,že bych mohla být ![]()
No, takže je to vyřešené. Tak ať je ms brzy pryč a brzy tě teda čeká první mobilizace, že.
Stejně škoda, že to nakonec nevyšlo, to by bylo překvápko. Ale jak jsi psala, nečekalas to, takže ani nejsi moc zklamaná, že.
Pěkný víkend.
nejsem zklamaná,fakt sem to překvápko nečekala
. Možná mě to napadlo,ale říkala sem si na to by jsme měli až moc velkou kliku ![]()
Ahoj,
necetla jsem celou diskuzi, takze se omlouvam jestli se ptam na neco co zde uz bylo zminovano. Ale jak u koho si mam sehnat nejake doporuceni k te fyzioterapeutce? Pres gynekolozku (mam takovou prirodni zenu, tak myslim, ze by se na me nemela kvuli tomu divat skrz prsty). Nebo nevite nektera z vas o nejake dobre rehab.z Prahy. Jednou mesicne bych zvladla i tech 500 za navstevu, ale pokud to lze nejak pres poukaz tak proc pojistovnu o nejakou korunu nepumpnout, ze ![]()
Predem dekuji za radu.
Jinak my se snazime od unora 2010
Ja mam z predchoziho vztahu uz 6,5 letou dceru (nechtene otehotneni po te co jsem nemela penize na prasky
a ted kdyz chceme tak to samozrejme nejde.
Ja mam endometriozu, operovanou 2× pred cca 10 lety, pritel ted 2 mesice po operaci varikoley… takze ani jeden z nas neni bohuzel 100%. Zada me boli tak asi jako kazdeho kdo ma sedave zamestnani, takze pokud to nepomuze k tehotenstvi, tak me alespon treba chvili nebudou bolet.
já chodila cvičit mojžíšou,a jako důvod jsem uvedla bolesti zad v dolní části páteře a kolem kostrče,což byla pravda a nakonec jsem šla i na mobilizaci kostrče,a platit jsem nic nemusela šlo to přes pojišťovnu
ivulik123 píše:
já chodila cvičit mojžíšou,a jako důvod jsem uvedla bolesti zad v dolní části páteře a kolem kostrče,což byla pravda a nakonec jsem šla i na mobilizaci kostrče,a platit jsem nic nemusela šlo to přes pojišťovnu
Ahoj,
dekuju za odpoved. A to sis zasla k obvodacce? Nebo zavolala nekam na fyzioterapii?
andreiika píše:ivulik123 píše:
já chodila cvičit mojžíšou,a jako důvod jsem uvedla bolesti zad v dolní části páteře a kolem kostrče,což byla pravda a nakonec jsem šla i na mobilizaci kostrče,a platit jsem nic nemusela šlo to přes pojišťovnuAhoj,
dekuju za odpoved. A to sis zasla k obvodacce? Nebo zavolala nekam na fyzioterapii?
ivulik123 píše:
No já jsem si zavolala a objednala se přímo na středisko kde se u nás dělají ty rehabilitace,nejdříve jsem šla k lékaři řekla mu co a kde mě to bolí,poslali mě na rentegen a pak podle toho co jsem uvedla za důvody a taky že neumím otěhotnět tak jsem dostala parafín,elektro a chodila cvičit tu mojžíšovouandreiika píše:ivulik123 píše:
já chodila cvičit mojžíšou,a jako důvod jsem uvedla bolesti zad v dolní části páteře a kolem kostrče,což byla pravda a nakonec jsem šla i na mobilizaci kostrče,a platit jsem nic nemusela šlo to přes pojišťovnuAhoj,
Diky za radu, zkusim zavolat sem k nam, cim vic se tady do te diskuze norim, tim vic me ty zada boli ![]()
Holky a kde v Praze najdu takové cvičení + mobilizaci?
Jestli jsem dobře pochopila, tak ta mobilizace je jako, že vám strčí prst do zadku a tam něco rovná, napravuje?
Já jsem šla bez doporučení, neplatila jsem nic. Chodila jsem do Arthrocentra, na Vinohradech.
Kaculko ano, chápeš to správně
Ještě předtím je ale potřeba aspoň 1-2 měsíce cvičit Mojžíšku, aby se to napravené udrželo.