Mokrý orgasmus u ženy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.3.17 14:31
@Anonymní píše:
No a nás to potkalo, aniž bychom to oba čekali a to byl fičák a překvapení, to bych přála každému :lol:
Nevím jestli to tak mají i ostatní, ale já stříkám už před orgasmem, čím víc se blíží orgasmus, tím víc a je to šílené, úplně jiný pocit, ale fakt jiný, než při „normálním“ orgasmu.
Na druhou stranu musím říct, že mě to stále uvádí trošku do rozpaků a jsem raději, když je to bez toho výstřiku - často se na to soustředím, abych to potlačila :lol:

ano, to mne taky docela překvapilo, že stříkám na začátku orgasmu, pár vteřin před absolutním vrcholem. U mne je to věc správné techniky, mám ho spojený s drážděním bodu uvnitř na přední straně a klitoridálním orgasmem. Výstřiky můžu často dávkovat „pumpováním“ nohou v kyčlích až do exrémní polohy.

Vcelku si ale myslím, že to není nic „nutného“, za čím by se měla žena honit. Je to spíš zvláštnůstka. orgasmus nestříkací prožívám stejně inenzivně.

Taky mne „baví“, že ve všech článcích, které jsem namátkou pročetla, od sebe asi opisují, že při mokrém orgasmu žena vytříká cca 2 mililitry. To mi připadá děsně málo. píše ty články vůbec někdo, kdo tento orgasmus zná z praxe. Jak to máte vy, dámy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.17 19:26
@Anonymní píše:
ano, to mne taky docela překvapilo, že stříkám na začátku orgasmu, pár vteřin před absolutním vrcholem. U mne je to věc správné techniky, mám ho spojený s drážděním bodu uvnitř na přední straně a klitoridálním orgasmem. Výstřiky můžu často dávkovat „pumpováním“ nohou v kyčlích až do exrémní polohy.

Vcelku si ale myslím, že to není nic „nutného“, za čím by se měla žena honit. Je to spíš zvláštnůstka. orgasmus nestříkací prožívám stejně inenzivně.

Taky mne „baví“, že ve všech článcích, které jsem namátkou pročetla, od sebe asi opisují, že při mokrém orgasmu žena vytříká cca 2 mililitry. To mi připadá děsně málo. píše ty články vůbec někdo, kdo tento orgasmus zná z praxe. Jak to máte vy, dámy?

pokud jde o množství, tak to se různí a souvisí třeba s tím, jestli je tento orgasmus první nebo pátý… :think: myslím, že ty mokré kola pode mnou způsobilo asi víc než 2mililitry

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
8.4.17 12:16
@Venetia píše:
nicméně dělat tuto předehru pokaždé, tak moje vášeň opadne ve chvíli, kdy mi partner prohmatá prsa kvůli karcinomu :lol: a umyje mi uši :lol:přesně :mrgreen:

To by mě taky hned přešla chuť a ještě bych tomu chlapovi vynadala… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33916
8.4.17 13:39
@Klopotkova píše:
To by mě taky hned přešla chuť a ještě bych tomu chlapovi vynadala… :mrgreen:

jsem četla chlapovi vyndala :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.4.17 13:47
@Denisa76 píše:
jsem četla chlapovi vyndala :mrgreen: :jazyk:

Nesnáším dlouhé předehry, pokud by na mě hned skočil, tak bych mu ho vyndala. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33916
8.4.17 13:55
@Klopotkova píše:
Nesnáším dlouhé předehry, pokud by na mě hned skočil, tak bych mu ho vyndala. :mrgreen:

jj všeho moc škodí taky je moc nemusím odrušuje mě to, ale zase mě nevadí, když chlap projeví svojí vášen a skočí na mě..to se ráda přidám :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.4.17 14:01
@Denisa76 píše:
jj všeho moc škodí taky je moc nemusím odrušuje mě to, ale zase mě nevadí, když chlap projeví svojí vášen a skočí na mě..to se ráda přidám :jazyk:

To mám taky ráda, jinak ty dlouhé předehry - mě to odrazuje od toho sexu a pak jsem naštvaná.

• Citovat
  • Upravit
33916
8.4.17 14:07
@Klopotkova píše:
To mám taky ráda, jinak ty dlouhé předehry - mě to odrazuje od toho sexu a pak jsem naštvaná.

taky?? Mě vždy chytnul nerv a už mě to pak nešlo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.4.17 14:16
@Denisa76 píše:
taky?? Mě vždy chytnul nerv a už mě to pak nešlo :jazyk:

Mám to úplně stejně. :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
33916
9.4.17 08:41

@Klopotkova a ještě přidám neměl by u toho moc mluvit..opět všeho s mírou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40386
9.4.17 09:11
@Denisa76 píše:
@Klopotkova a ještě přidám neměl by u toho moc mluvit..opět všeho s mírou :mrgreen:

Trošku mluvit může, pokud říká něco správného, samozřejmě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.4.17 10:34
@free333 píše:
Trošku mluvit může, pokud říká něco správného, samozřejmě :)

přesně tak jsem to myslela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
9.4.17 16:15
@Dračice 2 píše: Super podrobný návod, to bych měla dát přečíst svému puritánskému manželovi! Asi by ho ranila mrtvice! :jazyk: Ale masér, ke kterému chodím na erotickou masáž tam má také sprchu. Že bych mu tuto proceduru navrhla??? Jestli by ale nechtěl příplatek za vodu? :mrgreen:

Dracice, prihodny nick na manzelku puritana :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
9.4.17 16:17
@Venetia píše:
nicméně dělat tuto předehru pokaždé, tak moje vášeň opadne ve chvíli, kdy mi partner prohmatá prsa kvůli karcinomu :lol: a umyje mi uši :lol:přesně :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
12.4.17 15:53
@free333 píše:
Trošku mluvit může, pokud říká něco správného, samozřejmě :)

nesmí žvanit u toho nesmysly třeba o počasí… :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí