Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
ano, to mne taky docela překvapilo, že stříkám na začátku orgasmu, pár vteřin před absolutním vrcholem. U mne je to věc správné techniky, mám ho spojený s drážděním bodu uvnitř na přední straně a klitoridálním orgasmem. Výstřiky můžu často dávkovat „pumpováním“ nohou v kyčlích až do exrémní polohy.Vcelku si ale myslím, že to není nic „nutného“, za čím by se měla žena honit. Je to spíš zvláštnůstka. orgasmus nestříkací prožívám stejně inenzivně.
Taky mne „baví“, že ve všech článcích, které jsem namátkou pročetla, od sebe asi opisují, že při mokrém orgasmu žena vytříká cca 2 mililitry. To mi připadá děsně málo. píše ty články vůbec někdo, kdo tento orgasmus zná z praxe. Jak to máte vy, dámy?
pokud jde o množství, tak to se různí a souvisí třeba s tím, jestli je tento orgasmus první nebo pátý…
myslím, že ty mokré kola pode mnou způsobilo asi víc než 2mililitry
@Venetia píše:
nicméně dělat tuto předehru pokaždé, tak moje vášeň opadne ve chvíli, kdy mi partner prohmatá prsa kvůli karcinomua umyje mi uši
přesně
To by mě taky hned přešla chuť a ještě bych tomu chlapovi vynadala… ![]()
@Klopotkova píše:
To by mě taky hned přešla chuť a ještě bych tomu chlapovi vynadala…
jsem četla chlapovi vyndala
![]()
@Denisa76 píše:
jsem četla chlapovi vyndala![]()
Nesnáším dlouhé předehry, pokud by na mě hned skočil, tak bych mu ho vyndala. ![]()
@Klopotkova píše:
Nesnáším dlouhé předehry, pokud by na mě hned skočil, tak bych mu ho vyndala.
jj všeho moc škodí taky je moc nemusím odrušuje mě to, ale zase mě nevadí, když chlap projeví svojí vášen a skočí na mě..to se ráda přidám ![]()
@Denisa76 píše:
jj všeho moc škodí taky je moc nemusím odrušuje mě to, ale zase mě nevadí, když chlap projeví svojí vášen a skočí na mě..to se ráda přidám
To mám taky ráda, jinak ty dlouhé předehry - mě to odrazuje od toho sexu a pak jsem naštvaná.
@Klopotkova píše:
To mám taky ráda, jinak ty dlouhé předehry - mě to odrazuje od toho sexu a pak jsem naštvaná.
taky?? Mě vždy chytnul nerv a už mě to pak nešlo ![]()
@Denisa76 píše:
taky?? Mě vždy chytnul nerv a už mě to pak nešlo
Mám to úplně stejně.
![]()
@Klopotkova a ještě přidám neměl by u toho moc mluvit..opět všeho s mírou ![]()
@Denisa76 píše:
@Klopotkova a ještě přidám neměl by u toho moc mluvit..opět všeho s mírou
Trošku mluvit může, pokud říká něco správného, samozřejmě ![]()
@free333 píše:
Trošku mluvit může, pokud říká něco správného, samozřejmě
přesně tak jsem to myslela ![]()
@Dračice 2 píše: Super podrobný návod, to bych měla dát přečíst svému puritánskému manželovi! Asi by ho ranila mrtvice!Ale masér, ke kterému chodím na erotickou masáž tam má také sprchu. Že bych mu tuto proceduru navrhla??? Jestli by ale nechtěl příplatek za vodu?
Dracice, prihodny nick na manzelku puritana ![]()
@Venetia píše:
nicméně dělat tuto předehru pokaždé, tak moje vášeň opadne ve chvíli, kdy mi partner prohmatá prsa kvůli karcinomua umyje mi uši
přesně
@free333 píše:
Trošku mluvit může, pokud říká něco správného, samozřejmě
nesmí žvanit u toho nesmysly třeba o počasí… ![]()
ano, to mne taky docela překvapilo, že stříkám na začátku orgasmu, pár vteřin před absolutním vrcholem. U mne je to věc správné techniky, mám ho spojený s drážděním bodu uvnitř na přední straně a klitoridálním orgasmem. Výstřiky můžu často dávkovat „pumpováním“ nohou v kyčlích až do exrémní polohy.
Vcelku si ale myslím, že to není nic „nutného“, za čím by se měla žena honit. Je to spíš zvláštnůstka. orgasmus nestříkací prožívám stejně inenzivně.
Taky mne „baví“, že ve všech článcích, které jsem namátkou pročetla, od sebe asi opisují, že při mokrém orgasmu žena vytříká cca 2 mililitry. To mi připadá děsně málo. píše ty články vůbec někdo, kdo tento orgasmus zná z praxe. Jak to máte vy, dámy?