Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@zvědavejmoc taky to tak mám, jeden nikdy nestačí
Mě kolikrát jo, ale v tomto případě jsem na své zapoměl a chtěl její další a další ![]()
@Venetia píše:
Souhlasím…každý, kdo to. uměl, ho ze mne dostalAle je jich malo
též souhlasím mám to podobně..chlap musí být hoodně šikovnej aby ho ze mě dostal. U mě se to podařilo pouze 2 a vždy to byli životní partneři
@zvědavejmoc píše:
Mě kolikrát jo, ale v tomto případě jsem na své zapoměl a chtěl její další a další
Stejně jako můj partner ![]()
@Anonymní píše:
ale i ti chlapi, kteří to dosud neuměli, se to můžou celkem rychle naučit, mám partnera, který to dřív ani nezkoušel a se mnou po pár pokusech dokázal, pro chlapa je to fakt jen technika, pro ženskou hlavně věc uvolnění
to musí mít zájem a chut se to naučit
@Denisa76 píše:
též souhlasím mám to podobně..chlap musí být hoodně šikovnej aby ho ze mě dostal. U mě se to podařilo pouze 2 a vždy to byli životní partneři
u mně 4× a nikdy to nebyl životní partner
je to jen o té technice, alespon u mně
@zvědavejmoc píše:
@Venetia musíš ho to naučit škoda o ně přícházet
nic nemusím
nejsem žádná učitelka ![]()
@zvědavejmoc jasně já jsem otevřená všemu z čeho mám dobrý pocit a co mě dělá dobře ![]()
@Venetia píše:
u mně 4× a nikdy to nebyl životní partnerje to jen o té technice, alespon u mně
určitě technika v tom hraje velkou roli cítím to i u sebe, že je jenom jedno místo kde mě to funguje.Bych se styděla já musím chlapa nejdřív poznat a to je někdy u mě na delší dobu ![]()
@Venetia píše:
nic nemusímnejsem žádná učitelka
taky jsem už z dob zaučování vyrostla a už si ráda jenom užívám ![]()
@zoidberg píše:
A jak řešíte následnou dehydrataci?
horší je ztráta krve nedávno mě praskla žíla v zadní části těla a to byl mazec zlatá dehydratace ![]()