Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Najdi si na videu Mokrý-orgasmus---instruktážní-video. avi…
Děkuji anonyme, včera velmi částečně vyzkoušeno - teda jen masáž pár bodů (včetně squirt bodů) a jak manželka vyváděla
- úplně jiná liga. Doufám, že se mi to někdy podaří dodělat do konce. Ještě jednou děkuji… ![]()
Já nezažila ani vaginální orgasmus a že těch chlapů bylo co mi to chtěli „ukázat“ a zaručeně se udělám
nejsem vevnitř VUBEC vzrušiva..spíš mě to při sexu vyloženě ruší když se mi tam někdo štourá necim
takže mě by vlastně vubec nevadil chlap s miniaturnim penisem nebo bez penisu nebo s poruchou erekce. aspon bych měla klid:-) nejhezčí sex je pro mě jen s jazykem a prstama
@Denisa76 píše:
určitě technika v tom hraje velkou roli cítím to i u sebe, že je jenom jedno místo kde mě to funguje.Bych se styděla já musím chlapa nejdřív poznat a to je někdy u mě na delší dobu
Tak u.nich bylo jasný, že vědí co dělají…takže, stud jsem nijak nestihala…já mám zase problémy v jiných oblastech, co normální ženská nemá
@Anonymní píše:
Dosáhnout mokrého orgasmu lze snadno:-) já ho dosáhnul u každé ženy, jde o určitou techniku kterou mě naučil jeden známí před léty. rozdíl je pouze že některé to trvá déle ale vždy se povedlotato technika je opravdu funkční
ke stimulaci je zapotřebí ruka a dva prsty a pak ten správný pohyb, orgasmus bývá opravdu intenzivní!!!.Takže dobrá zpráva pro vás
![]()
![]()
nesouhlasím
takových jako ty jsem potkala hodně a když říkám hodně tak hodně - třímístne číslo
(nejsem nejmladší) čímkoli uvnitř se mě někdo bude štourat mi absolutně nic neříká, nevzrušuje mě to… dokonce jsem si nechala operativně zvětšit udajny G-Bod, sex se ženou, swingers party, samouspokojovani několik ruzných vibratoru, pomucky, kdepak
nic mi to neříká. takže muj přítel má tu vyhodu že až bude mit nekdy v budoucnu problem s erekci že ho to kvuli mě fakt nemusí trápit ![]()
Tak k tomu dodám, že k paroháči strčeného do vagíny ještě nedošlo
. Jen ruční masáž bodů na zádech a vnitřní strana stehen + lízání
a zakončeno misionářem
- toho děláme velmi sporadicky. Myslím si, že to bylo tím uvolněním a masáží těla. Tímto zdravím @Dračice2
@Anonymní píše:
Stydím se, proto anonym. Manžel by hrozně rád, kdybych s ním zažila stříkající, tzv. mokrý orgasmus. V odborné literatuře jsem četla, že je to v podstatě vzácné. Zažila jste některá? Já jen jednou při masturbaci, s manželem nikdy.
Mívám ho pokaždé a není to žádná výhra, partner je z toho nadšený, ale jinak je všude mokro, jak když jsi počůraná..nevím co na tom ty chlapi vidí… ![]()
@lilith1
Třeba to, že žena má při tom orgasmus a je v tu chvíli nesmírně hezká a šťastná. ![]()
Domněnka: mokrý O je pro ženu mnohem lepší než suchý - prosím potvrďte nebo vyvraťte ![]()
U mě je to jak kdy… můžu mít suchý a je velmi intenzivní a můžu mít mokrý a je třeba méně intenzivní
Většinou je ale mokrý
nějak na to nemyslím a prostě stříkám ![]()
ale je pravda, že sama mívám suchý a mokrý je vždy s partnerem, takže tam je mnoho různých faktorů ![]()
@pavld píše:
@lilith1
Třeba to, že žena má při tom orgasmus a je v tu chvíli nesmírně hezká a šťastná.
Domněnka: mokrý O je pro ženu mnohem lepší než suchý - prosím potvrďte nebo vyvraťte
To jo, orgasmus si užiju vždy když partner zvládá
, ale nemusí ze mě téct voda jako z vodovodum hlavně při pronikání prsty.
@Venetia píše:
Tak u.nich bylo jasný, že vědí co dělají…takže, stud jsem nijak nestihala…já mám zase problémy v jiných oblastech, co normální ženská nemá
máš pravdu dám si prcka on ten život strašně rychle letí ![]()
@pavld píše:
@lilith1
Třeba to, že žena má při tom orgasmus a je v tu chvíli nesmírně hezká a šťastná.
Domněnka: mokrý O je pro ženu mnohem lepší než suchý - prosím potvrďte nebo vyvraťte
Pro mě je mokrý jediný, kdy cítím úlevu. Takže asi lepší. Bohužel mého partnera nijak zvlášť nerajcuje
Pokud mě k němu dovede, tak kvůli mně, ne kvůli sobě, a není to moc často.
Já prožívám docela často poprvé se nám to s partnerem podařilo po porodu chce se to hodně uvolnit a pak už je to o cviku
teď musíme pokaždé sušit prostěradlo ![]()
@Anonymní píše:
Já prožívám docela často poprvé se nám to s partnerem podařilo po porodu chce se to hodně uvolnit a pak už je to o cvikuteď musíme pokaždé sušit prostěradlo
no, jasně, však na tom nic není, může to mít téměř každá zdravá žena, nesmí mít ale psychické bloky že se přihodí něco nepatřičného kvůli ztrátě kontroly nad tělem a že to druhému nemusí „vonět“. Takže jen doporučit pouze s někým tolerantním, a ohleduplným. Totiž když vás má partner, či milenec rád, tak vás má rád celou se vším všudy, i když trpíte plynatostí, inkontinencí, bolestí hlavy, nebo jen pleťovou vyrážkou a vůbec se nemusíte trápit tím, co když… Doporučuji koupelnu, jde to sladit i se slabým proudem z masážní sprchy a to je pak tobogan
A nemusíte sušit prostěradla, nebo matrace. Hodně před tím pít, a není od věci dojít si na velkou. Těžko ale přesvědčit partnera, aby se mu to líbilo, když má rád pouze klasický sex sem tam a sem tam bez důkladného os (nikoliv operačního systému, ale orálního sexu:) postě každej to má jinak, a nedá se to nařídit, aby člověk začal mít rád každý záhyb vaší kůže, každou pihu, naběhlou žílu, každou bradavici a měl radost, jak dítě, že když něco a někde správně pohladí, polaská, tak že je pak od hlavy po paty mokrej jak myš
To už musí bejt v něm. Ale základ je aby stejně jako já, ten muž uměl víc dávat, než brát, bez toho to nejde. S vhodným partnerem jde MO časem vytrénovat i do relativně krátkého času, a pak lze vystříknout vše naráz, a nebo dávkovat, ale to už chce opravdu víc cviku ze strany partnerky a dokonalou souhru.