Mokrý orgasmus u ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
11.1.17 15:41

@zvědavejmoc a to se cení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
11.1.17 15:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
12.1.17 09:04
@Anonymní píše:
Najdi si na videu Mokrý-orgasmus---instruktážní-video. avi…

Děkuji anonyme, včera velmi částečně vyzkoušeno - teda jen masáž pár bodů (včetně squirt bodů) a jak manželka vyváděla :cert: :cert: :cert: - úplně jiná liga. Doufám, že se mi to někdy podaří dodělat do konce. Ještě jednou děkuji… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.17 09:10

Já nezažila ani vaginální orgasmus a že těch chlapů bylo co mi to chtěli „ukázat“ a zaručeně se udělám :-)) nejsem vevnitř VUBEC vzrušiva..spíš mě to při sexu vyloženě ruší když se mi tam někdo štourá necim :-D takže mě by vlastně vubec nevadil chlap s miniaturnim penisem nebo bez penisu nebo s poruchou erekce. aspon bych měla klid:-) nejhezčí sex je pro mě jen s jazykem a prstama

• Citovat
  • Upravit
106000
12.1.17 09:15
@Denisa76 píše:
určitě technika v tom hraje velkou roli cítím to i u sebe, že je jenom jedno místo kde mě to funguje.Bych se styděla já musím chlapa nejdřív poznat a to je někdy u mě na delší dobu :oops:

Tak u.nich bylo jasný, že vědí co dělají…takže, stud jsem nijak nestihala…já mám zase problémy v jiných oblastech, co normální ženská nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.17 09:16
@Anonymní píše:
Dosáhnout mokrého orgasmu lze snadno:-) já ho dosáhnul u každé ženy, jde o určitou techniku kterou mě naučil jeden známí před léty. rozdíl je pouze že některé to trvá déle ale vždy se povedlo :-) tato technika je opravdu funkční :lol: ke stimulaci je zapotřebí ruka a dva prsty a pak ten správný pohyb, orgasmus bývá opravdu intenzivní!!!.Takže dobrá zpráva pro vás :-) :-) :-)

nesouhlasím :-) takových jako ty jsem potkala hodně a když říkám hodně tak hodně - třímístne číslo :-) (nejsem nejmladší) čímkoli uvnitř se mě někdo bude štourat mi absolutně nic neříká, nevzrušuje mě to… dokonce jsem si nechala operativně zvětšit udajny G-Bod, sex se ženou, swingers party, samouspokojovani několik ruzných vibratoru, pomucky, kdepak :-) nic mi to neříká. takže muj přítel má tu vyhodu že až bude mit nekdy v budoucnu problem s erekci že ho to kvuli mě fakt nemusí trápit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
457
12.1.17 09:19

Tak k tomu dodám, že k paroháči strčeného do vagíny ještě nedošlo :). Jen ruční masáž bodů na zádech a vnitřní strana stehen + lízání :hug: a zakončeno misionářem :pankac: - toho děláme velmi sporadicky. Myslím si, že to bylo tím uvolněním a masáží těla. Tímto zdravím @Dračice2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12572
16.1.17 13:32
@Anonymní píše:
Stydím se, proto anonym. Manžel by hrozně rád, kdybych s ním zažila stříkající, tzv. mokrý orgasmus. V odborné literatuře jsem četla, že je to v podstatě vzácné. Zažila jste některá? Já jen jednou při masturbaci, s manželem nikdy.

Mívám ho pokaždé a není to žádná výhra, partner je z toho nadšený, ale jinak je všude mokro, jak když jsi počůraná..nevím co na tom ty chlapi vidí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
16.1.17 14:06

@lilith1
Třeba to, že žena má při tom orgasmus a je v tu chvíli nesmírně hezká a šťastná. :oops:
Domněnka: mokrý O je pro ženu mnohem lepší než suchý - prosím potvrďte nebo vyvraťte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.17 14:29

U mě je to jak kdy… můžu mít suchý a je velmi intenzivní a můžu mít mokrý a je třeba méně intenzivní ;) Většinou je ale mokrý :lol: nějak na to nemyslím a prostě stříkám :D

ale je pravda, že sama mívám suchý a mokrý je vždy s partnerem, takže tam je mnoho různých faktorů :think:

• Citovat
  • Upravit
12572
17.1.17 07:35
@pavld píše:
@lilith1
Třeba to, že žena má při tom orgasmus a je v tu chvíli nesmírně hezká a šťastná. :oops:
Domněnka: mokrý O je pro ženu mnohem lepší než suchý - prosím potvrďte nebo vyvraťte :nevim:

To jo, orgasmus si užiju vždy když partner zvládá :D, ale nemusí ze mě téct voda jako z vodovodum hlavně při pronikání prsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.1.17 22:47
@Venetia píše:
Tak u.nich bylo jasný, že vědí co dělají…takže, stud jsem nijak nestihala…já mám zase problémy v jiných oblastech, co normální ženská nemá

máš pravdu dám si prcka on ten život strašně rychle letí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.17 18:33
@pavld píše:
@lilith1
Domněnka: mokrý O je pro ženu mnohem lepší než suchý - prosím potvrďte nebo vyvraťte :nevim:

Pro mě je mokrý jediný, kdy cítím úlevu. Takže asi lepší. Bohužel mého partnera nijak zvlášť nerajcuje :( Pokud mě k němu dovede, tak kvůli mně, ne kvůli sobě, a není to moc často.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.17 20:09

Já prožívám docela často poprvé se nám to s partnerem podařilo po porodu chce se to hodně uvolnit a pak už je to o cviku :) teď musíme pokaždé sušit prostěradlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30.3.17 15:55
@Anonymní píše:
Já prožívám docela často poprvé se nám to s partnerem podařilo po porodu chce se to hodně uvolnit a pak už je to o cviku :) teď musíme pokaždé sušit prostěradlo :mrgreen:

no, jasně, však na tom nic není, může to mít téměř každá zdravá žena, nesmí mít ale psychické bloky že se přihodí něco nepatřičného kvůli ztrátě kontroly nad tělem a že to druhému nemusí „vonět“. Takže jen doporučit pouze s někým tolerantním, a ohleduplným. Totiž když vás má partner, či milenec rád, tak vás má rád celou se vším všudy, i když trpíte plynatostí, inkontinencí, bolestí hlavy, nebo jen pleťovou vyrážkou a vůbec se nemusíte trápit tím, co když… Doporučuji koupelnu, jde to sladit i se slabým proudem z masážní sprchy a to je pak tobogan :mrgreen: A nemusíte sušit prostěradla, nebo matrace. Hodně před tím pít, a není od věci dojít si na velkou. Těžko ale přesvědčit partnera, aby se mu to líbilo, když má rád pouze klasický sex sem tam a sem tam bez důkladného os (nikoliv operačního systému, ale orálního sexu:) postě každej to má jinak, a nedá se to nařídit, aby člověk začal mít rád každý záhyb vaší kůže, každou pihu, naběhlou žílu, každou bradavici a měl radost, jak dítě, že když něco a někde správně pohladí, polaská, tak že je pak od hlavy po paty mokrej jak myš :mrgreen: To už musí bejt v něm. Ale základ je aby stejně jako já, ten muž uměl víc dávat, než brát, bez toho to nejde. S vhodným partnerem jde MO časem vytrénovat i do relativně krátkého času, a pak lze vystříknout vše naráz, a nebo dávkovat, ale to už chce opravdu víc cviku ze strany partnerky a dokonalou souhru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí