Mokrý orgasmus u ženy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.8.14 16:18

Mokrý orgasmus u ženy

Stydím se, proto anonym. Manžel by hrozně rád, kdybych s ním zažila stříkající, tzv. mokrý orgasmus. V odborné literatuře jsem četla, že je to v podstatě vzácné. Zažila jste některá? Já jen jednou při masturbaci, s manželem nikdy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
185
23.8.14 16:21

Nezažila, ale mám takový pocit, že to neumí každá. Spíš je to vzácné u ženy. Pokud chceš manželovi udělat radost, tak si do pochvy zaveď hooodně lubrikačního gelu a potom třeba tím zatnutím něco vystříkneš :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jen si dělám legraci, nemyslím si, že by to na přání udělala každá žena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.14 16:24
@Anonymní píše:
Stydím se, proto anonym. Manžel by hrozně rád, kdybych s ním zažila stříkající, tzv. mokrý orgasmus. V odborné literatuře jsem četla, že je to v podstatě vzácné. Zažila jste některá? Já jen jednou při masturbaci, s manželem nikdy.

Ano, zažila, jen párkrát v životě, netuším zda to jde vyvolat záměrně, nebo nácvikem. U mě to bylo ve výjimečné situaci, byla jsem opravdu hodně vzrušená a užívala si to a přišlo to samo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.14 16:37

Mně se to povedlo 2× v životě. Ale jak na to, bohužel neporadím :P :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.14 16:53

Zazila jsem to s manzelem po x letech sexu a muzu rict, ze jsem si jako prvni myslela, ze jsem se pocurala…ale bylo to super…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.14 16:55
@Anonymní píše:
Stydím se, proto anonym. Manžel by hrozně rád, kdybych s ním zažila stříkající, tzv. mokrý orgasmus. V odborné literatuře jsem četla, že je to v podstatě vzácné. Zažila jste některá? Já jen jednou při masturbaci, s manželem nikdy.

zažila… poprvé náhodou… a pak ještě 2× s někým, kdo vyloženě věděl, jak na to. Schopnost mám, jen to chce chlapa, který to umí vyvolat, což byl pouze ten jeden.
 A8

• Citovat
  • Upravit
2529
23.8.14 16:57

S mým mužem běžně prožívám, prvně v únoru, musí se to dělat prstem uvnitř. Najít správné místo a tlak.

Ve chvíli orgasmu se mi stahnou svaly a na záškuby stříká tekutina, je jí hodně.

Vždy mám pak hroznou žízeň a sucho v puse, protože to Michael opakuje několikrát. Ale je to vyčerpávající, strašně moc.

teď v těhotenství to ale neděláme, mám strach abych nějak nevypudila mimi.

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.8.14 17:16

Ano, mám to pravidelné. Prvně se to stalo před asi 5-6 lety, a byla jsem z toho vyjukaná, a absolutně jsem nechápala co se děje.

Musíš se umět správně uvolnit, a ten druhý musí prostě vědět kam sáhnout.
Je to jen o souhře dvou lidí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
23.8.14 17:33

Ano, mám a je to pěkné. Poprvé šok, ale ted super. Chlap už ví kam šáhnout. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
23.8.14 17:36

Mam pocit, ze uz tu takova diskuze byla a nekdo tam psal dost podrobne navody, zkus pohledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klapeto
23.8.14 17:40

Přesně, jak píšou holky nade mnou.. Chce to chuť, uvolnění a chlap musí vědět, kam sáhnout. Nikdy jsem to nestudovala, ale nemá to náhodou spojitost s drážděním bodu G?

• Citovat
  • Upravit
36544
23.8.14 17:51

@Klapeto můj bod G se nachází na jiném místě než bod „výstřik“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.8.14 18:55
@Anonymní píše:

zažila.. ale tohle je prý velmi vzácné, takže chlap může chtít, ale není šance, jak toho jentak docílit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
23.8.14 19:03

Jejkotky, já jsem to nezažila a stát se mi to, tak se asi pekelně stydím, bo nemám páru jestli ten můj ví, že něco takového existuje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 15:59

Ahoj!
Mě naučil „stříkat“ můj manžel. Jsme manželé už 4 roky a po celou dobu to rád dělá. Je to úžasná věc a myslím, že je to věc uvolnění, ale i cviku… On mi vždycky dost dlouho dráždí klitoris, pomaloučku a v klidu… Musíš se absolutně uvolnit. U mě je hodně významné, že zatahuju svaly pánevního dna. Když se to blíží, držím je zatáhlé. Fakt máš pocit jako když se ti chce čůrat, ale nesmíš se toho bát. Musíš ten pocit vydržet co nejdýl a když už to opravdu nevydržíš, tak prostě jenom pořádně zatlačíš a užíváš si ten úžasný pocit… Já mám většinou první dva výstřiky malé a pak až větší, ale je to neskonalé blaho. Můj muž je schopný mě takto „vyždímat i 10× za sebou“ a všechno to skončí posledním velkým orgasmem po kterém už nejsem schopná vydržet dotek na klitorisu protože už je opravdu extrémě citlivý. Chce to opravdu v klidu a pohodě zkoušet, ať tě muž dráždí a musíš zkoumat své pocity. Taky pomohlo když můj muž našel můj G bod, to jsou pak teprv výstřiky… Nějradši to mám ale, když mi ho muž strčí dovnitř a při tom mi dráždí klitoris. Když už to nemůžu vydržet, tak prostě zatlačím, čímž vypadne penis a vystříknu. Manžel je z toho vždycky neskutečně nadržený. Tolik moje zkušenosti a přála bych vám to všem zažít :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky