Mokrý orgasmus u ženy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
9.3.15 06:46

Ahoj, nejen, že se to dá úmyslně vyvolat, ale dá se to i naučit. Hlavní je zde žena, která se musí umět uvolnit a přijímat to, co ji tělo poskytuje. Chlap pak musí umět pár grifů. Obtížnost naučení je v přenesení zkušeností na sebe a partnera. Ale znovu opakuji. Jde to naučit a několik žen jsem to už naučil. Jinak to co píše paní v příspěvku nade mnou je celkem vystihující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.15 22:47

No a nás to potkalo, aniž bychom to oba čekali a to byl fičák a překvapení, to bych přála každému :lol:
Nevím jestli to tak mají i ostatní, ale já stříkám už před orgasmem, čím víc se blíží orgasmus, tím víc a je to šílené, úplně jiný pocit, ale fakt jiný, než při „normálním“ orgasmu.
Na druhou stranu musím říct, že mě to stále uvádí trošku do rozpaků a jsem raději, když je to bez toho výstřiku - často se na to soustředím, abych to potlačila :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.15 22:49

Ještě podotýkám (jsem ta anonymní z 22:47), že nás to poprvé tak zaskočilo, že jsme se sexem hned přestali, bylo to nekontrolovatelné a já to dlouho (tak 2 hodiny vstřebávala) a když to bylo podruhé a už se vším všudy, tak jsem to vstřebávala asi 24 hodin, tak silné to je. Tím vstřebáváním myslím, že jsem byla pořád taková oblouzněná, citlivá tam dole, stále jakoby krůček před dalším orgasmem, s hlavou v oblacích. Dost intenzivní, opravdu :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.16 13:49

Bojím se právě toho pocitu čůrání - už dvakrát jsem to s přítelem zažila (jsme spolu teprve tři čtvrtě roku), ale vždycky jsem to potlačila, protože ten pocit čůrání vypadá opravdově :D Počůrat by se by byl dost trapas. Přítelovi jsem o tom neřekla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.16 19:51

No, ja takove orgasmy prozivam celkem casto uz od svych 17. Nejdriv to bylo dost nahodne, ale pak mi doslo, ze jde jen o to, aby se partner trefil do jednoho mista, ktere u me tohle spousti. Uz vim kde je, takze jde jen o to se spravne natocit a je to. Takze uz to vlastne umim na pockani. Akorat me pak nebavi treba vytirat podlahu apod., takze rucniky vzdy po ruce, ty se perou samy. A chlapi jsou z toho fakt hotovi.

• Citovat
  • Upravit
3968
15.11.16 10:05
@Anonymní píše:
No, ja takove orgasmy prozivam celkem casto uz od svych 17. Nejdriv to bylo dost nahodne, ale pak mi doslo, ze jde jen o to, aby se partner trefil do jednoho mista, ktere u me tohle spousti. Uz vim kde je, takze jde jen o to se spravne natocit a je to. Takze uz to vlastne umim na pockani. Akorat me pak nebavi treba vytirat podlahu apod., takze rucniky vzdy po ruce, ty se perou samy. A chlapi jsou z toho fakt hotovi.

Podle mě z toho zdaleka každej chlap hotovej není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
16.11.16 17:58

Nezažila, ale asi bych chtěla. Řekla bych, že to každá. 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
17.11.16 19:49
@Heinich píše:
Podle mě z toho zdaleka každej chlap hotovej není..

No, jeste jsem nezazila chlapa, ktery by z toho nebyl uplne hotovej. A hlavne jsou si pak jisti, ze se zena udelala, protoze tohle fakt predstirat nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.11.16 22:15
@Miky33 píše:
No, jeste jsem nezazila chlapa, ktery by z toho nebyl uplne hotovej. A hlavne jsou si pak jisti, ze se zena udelala, protoze tohle fakt predstirat nejde.

potkal jsem v životě ženu, která měla všechny orgasmy, který existují a všechno bylo jen o hlavě, tak nechápu, proč by měl být někdo z něčeho hotovej…ale je to samozřejmě všechno individuální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
17.11.16 22:21
@ontario7 píše:
potkal jsem v životě ženu, která měla všechny orgasmy, který existují a všechno bylo jen o hlavě, tak nechápu, proč by měl být někdo z něčeho hotovej…ale je to samozřejmě všechno individuální ;)

Protoze to spousta z nich predtim nezazila a libi se jim to… Nevim, jestli je to o hlave, spis clovek musi vedet jak na to. Nekteri muzi to daji jen tak, jinym musi clovek trochu pomoci:-) Ale myslim si, ze to umi kazda zena, jen na to nektere jeste neprisly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.11.16 22:28
@Miky33 píše:
Protoze to spousta z nich predtim nezazila a libi se jim to… Nevim, jestli je to o hlave, spis clovek musi vedet jak na to. Nekteri muzi to daji jen tak, jinym musi clovek trochu pomoci:-) Ale myslim si, ze to umi kazda zena, jen na to nektere jeste neprisly.

ona to tak měla, protože její mysl byla tam kde byla a bylo jedno, jestli jsem byl hluboko a nebo vlastně ne ;) Ne neumí to každej…to je totiž o jiných pocitech a prožitcích s tím spojených ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.16 22:34

No když já jsem ho zažila poprvé, tak jsem z toho byla úplně v šoku. :oops: Vzhledem k tomu, že jsem měla problém dosáhnout „normálního orgasmu“, by mě ani nenapadlo, že se nám podaří s partnerem „mokrý“… Strašně jsem se styděla, nicméně partnerovo neskrývané nadšení a pomyslné bušení se do hrudi mě přesvědčilo, že je to OK, a nejen pro mě :mrgreen:
Jinak to byla v mém případě první nocod školky, kdy jsem musela spát na ručníku :lol:

• Citovat
  • Upravit
88
17.11.16 22:35
@ontario7 píše:
ona to tak měla, protože její mysl byla tam kde byla a bylo jedno, jestli jsem byl hluboko a nebo vlastně ne ;) Ne neumí to každej…to je totiž o jiných pocitech a prožitcích s tím spojených ;)

Tak ja s tim problem nikdy nemela, funguju tak od mladi, i kdyz v tom tenkrat treba zadne city nebyly. Takze u me to o hlave fakt neni, u me je to fakt ciste fyzicke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.11.16 22:38
@Miky33 píše:
Tak ja s tim problem nikdy nemela, funguju tak od mladi, i kdyz v tom tenkrat treba zadne city nebyly. Takze u me to o hlave fakt neni, u me je to fakt ciste fyzicke.

já vím jak to myslíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.11.16 22:40
@Anonymní píše:
No když já jsem ho zažila poprvé, tak jsem z toho byla úplně v šoku. :oops: Vzhledem k tomu, že jsem měla problém dosáhnout „normálního orgasmu“, by mě ani nenapadlo, že se nám podaří s partnerem „mokrý“… Strašně jsem se styděla, nicméně partnerovo neskrývané nadšení a pomyslné bušení se do hrudi mě přesvědčilo, že je to OK, a nejen pro mě :mrgreen:
Jinak to byla v mém případě první nocod školky, kdy jsem musela spát na ručníku :lol:

a výměna prostěradel, třeba dvakrát až třikrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria