Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontario7 píše:
a já myslel, že spí jen chlapi![]()
jinak s tebou nesouhlasím, jelikož to je absolutní nesmysl, že to dokáže každý. Někomu to není prostě dáno
Každá tu schopnost asi nemá a hlavně minimum chlapů ví, že to vůbec existuje a už vůbec neví, jak na to
@Venetia píše:
Každá tu schopnost asi nemá a hlavně minimum chlapů ví, že to vůbec existuje a už vůbec neví, jak na to
Jenže - z druhý strany to platí taky.
Ne každá je přijme, že se má před chlapem „počůrat“ a to ještě za jeho masivní účasti a ještě k tomu se musí i trochu fyzicky přmáhat. To je prostě na některou moc, což se dá chápat (tedy aspoň já mám takovou osobní zkušenost). ![]()
@Venetia píše:
jak jsi přišla na to minimum?
já nevím, ale když jsem byl svědkem mokrýho i stříkacího, tak jsem se ani tolik snažit nemusel
Každý to má prostě jináč, na to nejsou žádný nesmyslný pravidla. Většina je v ženský hlavě a koho proti sobě má.
Zažila jsem ho dvakrát, pokaždé sama. S hračkou Magic wand od hitachi. Teď si budu k narozeninám kupovat Maxlover Palmpower
který by měl být silnější. Tak se těším na další mokrý orgasmy. Jinak pocitově to nebylo úplně jako něco extra, spíš jsem měla radost, že něco takového umím ![]()
@M_Vladim píše:
Jenže - z druhý strany to platí taky.Ne každá je přijme, že se má před chlapem „počůrat“ a to ještě za jeho masivní účasti a ještě k tomu se musí i trochu fyzicky přmáhat. To je prostě na některou moc, což se dá chápat (tedy aspoň já mám takovou osobní zkušenost).
jenže ono to není čurání, ale něco jiného, to bys jako odborník na vše mohl vědět
@ontario7 píše:
jak jsi přišla na to minimum?já nevím, ale když jsem byl svědkem mokrýho i stříkacího, tak jsem se ani tolik snažit nemusel
![]()
Každý to má prostě jináč, na to nejsou žádný nesmyslný pravidla. Většina je v ženský hlavě a koho proti sobě má.
to máš pravdu, asi to mají ženy různě..já to mám vyloženě technické..když to umí, tak to funguje aniž bych to mohla nějak ovlivnit
@LittleNemo píše:
Zažila jsem ho dvakrát, pokaždé sama. S hračkou Magic wand od hitachi. Teď si budu k narozeninám kupovat Maxlover Palmpowerkterý by měl být silnější. Tak se těším na další mokrý orgasmy. Jinak pocitově to nebylo úplně jako něco extra, spíš jsem měla radost, že něco takového umím
taky myslím, že to není nic extra..klasický orgasmus je rozhodně lepší
Ano, každá to má jiné…já musela počkat až dozraju ![]()
Hlavní je důvěra, uvolnění s partnerem a schopnost hrát si a zkoušet vše co je příjemné, můj partner měl již předchozí stříkací zážitky, tak se prostě snažil, také to nebylo hned…hrajte si a poznávejte…někdo píše, že to není nic moc..
Za mě je to nejlepší věc na světě…tedy až po narození dítěte…
@Venetia píše:
jenže ono to není čurání, ale něco jiného, to bys jako odborník na vše mohl vědět
Ale já vím. Proto je to taky v uvozovkách. Ale některé pocity mohou být podobné. ![]()
Proto mám doma ban. ![]()
@LittleNemo píše:
Zažila jsem ho dvakrát, pokaždé sama. S hračkou Magic wand od hitachi. Teď si budu k narozeninám kupovat Maxlover Palmpowerkterý by měl být silnější. Tak se těším na další mokrý orgasmy. Jinak pocitově to nebylo úplně jako něco extra, spíš jsem měla radost, že něco takového umím
Hitachi používám v práci aku vrtačku, krásně vrní a vibruje v ruce
![]()
@Venetia píše:
to máš pravdu, asi to mají ženy různě..já to mám vyloženě technické..když to umí, tak to funguje aniž bych to mohla nějak ovlivnit
to je v pořádku, někdo nemá ani to ![]()
@ontario7 píše:
to je v pořádku, někdo nemá ani to
no já taky ne..takového šikulu nemám ![]()
@Venetia píše:
no já taky ne..takového šikulu nemám
jako, že tě neuspokojí? ![]()
@ontario7 píše:
jako, že tě neuspokojí?
Já teda takovýho šikulu taky nepotkala, bez wandu jsem jak bez ruky. Mi poslední chlap vyprávěl, jak mu ženský pod rukou cákaly jak diví a ze mě byl nešťastný a smutný, že se mu to se mnou nedaří… Ani klasický orgasmus mi jen tak nejde.. Jen vzácně. Natož mokrej… ![]()