Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Denisa76 píše:
horší je ztráta krve nedávno mě praskla žíla v zadní části těla a to byl mazec zlatá dehydratace
No jo, stáří je svinstvo ![]()
@zoidberg píše:
No jo, stáří je svinstvo
no už je to tak tělo je už za ty léta opotřebovaný a pak si stačí jenom blbě pjdnout a je vymalováno ![]()
@zvědavejmoc píše:
@Denisa76 tak pak najít toho, kdo to umí
zatím ho mám doma tak hledat nemusím, ale člověk nikdy neví a kdyby náhodou tak určitě si půjdu za tím co mě baví ![]()
@Denisa76 ideální varianta
to my máme takové jednotvárnější ty orgasmy… prý se dá přijít k orgasmu i drážděním prostaty i bez stimulace… ale to mě se ještě nepodařilo ![]()
@zvědavejmoc a mnohem kratší než mají ženy
osobně si ale myslím, že i ten jednotvárný orgasmus se dá prožít velmi intenzivně. Tak je to možné, ale myslím, že pro chlapa nijak přínosné není nad to držet u toho pevný prsa nebo pořádný zadeček ![]()
@Denisa76 to je kolikrát jen sen… to držet… a intenzivně se prožívají ![]()
@zvědavejmoc je to o trénování..když půjdeš čurat tak posiluj svaly..čůrej zadrž zase čůrej a zadrž a uvidíš časem jak to půjde ![]()
@Denisa76 myslel jsem, že sen je u toho držet pevná prsa a zadeček… tyto cviky znám ![]()
@zvědavejmoc šmarjá tak to se omlouvám chlapi mají problém spíš s tím druhým
Tak povislá prsa asi dá dohromady už jenom plastický chirurg, ale pevný zadeček se dá vytvarovat v každým věku. Jenom nedoporučuji dělat dřepy po 40 se zátěží já si při nich stihla natrhnout sval v kříži a nedávno tu pjdel tak když takk bez zátěže ![]()
@Denisa76 aha
jj do Fitka zajdu 3× týdně a tak se někdy člověk pokochá
a ano zadek se dá zpevnit v každém věku
na prsa má každý jiný pohled.. důležité, když jsou citlivé ![]()