Mokrý orgasmus u ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
17.11.16 22:44

Staci si s sebou rovnou brat rucniky, pokud je to v posteli nebo na sedacce, pak nemusis menit nic, nabytek se utre, podlaha vytre… ;) A existuji uz i nepropustna prosteradla, matrace v posteli schne fakt blbe…

Příspěvek upraven 17.11.16 v 22:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.11.16 22:45
@Miky33 píše:
Staci si s sebou rovnou brat rucniky, pokud je to v posteli nebo na sedacce, pak nemusis menit nic, nabytek se utre, podlaha vytre… ;)

takže jako do fítka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
17.11.16 22:46

@ontario7 No jestli nechces porad dokola prevlekat povleceni, tak to jinak nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.11.16 22:50
@Miky33 píše:
@ontario7 No jestli nechces porad dokola prevlekat povleceni, tak to jinak nejde :)

ten ručník snad jen kolem krku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
17.11.16 23:13

@ontario7 Jsem asi uplne blba, ale tu posledni hlasku nechapu i kdyz nad tim premyslim uz pomerne dlouho… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.11.16 23:16
@Miky33 píše:
@ontario7 Jsem asi uplne blba, ale tu posledni hlasku nechapu i kdyz nad tim premyslim uz pomerne dlouho… :roll:

nahoře píšeš, že jsou potřeba ručníky…tak jsem to jen zjednodušil, ale nic se neděje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
17.11.16 23:18

@ontario7 Tak to jo, ja fakt premyslela, na co by mi byl rucnik kolem krku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.16 23:35

Nám se za mlada párkrát stalo, že jsme se neovládli a pak byla mokrá sedačka a měla přijít návštěva :oops: to bylo blbý… takže ručníky na sedačku a pak přehoz… upřímně, snažím se před návštěvou zaměstnat nás oba :lol:
ale občas se i tak zadaří a pak je mokro všude 8)

• Citovat
  • Upravit
6532
17.11.16 23:36

V téhle diskuzi je i video: https://www.emimino.cz/…rankovani/6/
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
17.11.16 23:48
@Anonymní píše:
Nám se za mlada párkrát stalo, že jsme se neovládli a pak byla mokrá sedačka a měla přijít návštěva :oops: to bylo blbý… takže ručníky na sedačku a pak přehoz… upřímně, snažím se před návštěvou zaměstnat nás oba :lol:
ale občas se i tak zadaří a pak je mokro všude 8)

Doma se to nejak vysvetli, mohlo se neco rozlit a tak, ale venku je to problem, kdyz je obleceni mokre na dost zvlastnich mistech, to se okecava blbe a hlavne to asi nebudete vysvetlovat kazdemu, koho potkate:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105953
18.11.16 13:26
@ontario7 píše:
potkal jsem v životě ženu, která měla všechny orgasmy, který existují a všechno bylo jen o hlavě, tak nechápu, proč by měl být někdo z něčeho hotovej…ale je to samozřejmě všechno individuální ;)

Měla mozkovy orgasmus? U mne je to technická záležitost..když to umí, tak je, když ne tak si ho hlavou neprivolam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
18.11.16 16:25
@Venetia píše:
Měla mozkovy orgasmus? U mne je to technická záležitost..když to umí, tak je, když ne tak si ho hlavou neprivolam

v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.16 23:07

No ono to není kdovíco, když jsem spala se svým milencem a on mi dělal orál, tak jsem mu postříkala obličej, takže za mě nic moc.

Nemívám to pokaždé, ale když jsem vzrušená, tak jo.

• Citovat
  • Upravit
8066
18.11.16 23:24

My teda nevíme s přítelem jestli to je to co má být, ale nikdy nevystříknu, ale hrozně začnu v jednu chvíli vytejkat :D přítel si začne hrát vzadu na géčku a tlačit mě tam v tom místě směrem nahoru, tlačí dost, já se úplně uvolním a nějak to jde samo, už skoro ani nedýchám a jen to teče, všude, prostě proudem. A je taky možné, že jsem se to naučila udělat si to už sama v poloze, když sedím na přítelovi, tak mě poslední dobou to začne uvnitř na géčku dost pálit, tak se začnu hýbat rychleji a rychleji a taky potopa, ale není to takový udělání jako klitoriální, to je prostě asi hezčí :mrgreen: to uvnitř opravdu hrozně hrozně vyčerpává a pak na mě nemůže ani sáhnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8286
20.11.16 02:32
@Anonymní píše:
zažila… poprvé náhodou… a pak ještě 2× s někým, kdo vyloženě věděl, jak na to. Schopnost mám, jen to chce chlapa, který to umí vyvolat, což byl pouze ten jeden.
A8

nestyd se a napis, jak se mu to, sikulkovi, povedlo, treba se to podari jinde take

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí