Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Najdi si na videu Mokrý-orgasmus---instruktážní-video. avi, tam je to i s titulky a vysvětlí ti jak na to. Důležité je, že ty musíš být naprosto uvolněná a dobré je ještě naprosto partnerovi věřit a půjde to samo… a nebát se, že se „počůráš“ nebo se tomu snažit podvědomě zabránit, to se stalo bývalé, při první vystříkla jako vodotrysk, ale pak se začala bát, že se počůrala a nemohla se toho pocitu zbavit, tak už pak buď nestříkala nebo daleko méně…
Tak je opravdu důležité se toho nebát a uvolnit se… zatím jsem to zkoušel u třech žen a všechny se svěřili, že to zažili poprvé. Tak si myslím, že nějakým, alespoň malým způsobem to zvládne každá… jen na to správně jít a nebát se toho, že se „počůráš“ (přitom to moč není)
, anonyme
@ZdenaStein píše:
Anonyme, nenašla jsem to video, kámoška by se koukla, já jí to přece nemůžu ukazovat…
A proč by ne, vždyť jsi kámoška
@Klopotkova píše:
@tanker, co Ty říkáš na stříkací orgasmy?
Je to NÁDHERA. ![]()
Dosáhnout mokrého orgasmu lze snadno:-) já ho dosáhnul u každé ženy, jde o určitou techniku kterou mě naučil jeden známí před léty. rozdíl je pouze že některé to trvá déle ale vždy se povedlo
tato technika je opravdu funkční
ke stimulaci je zapotřebí ruka a dva prsty a pak ten správný pohyb, orgasmus bývá opravdu intenzivní!!!.Takže dobrá zpráva pro vás
![]()
@Anonymní píše:
Dosáhnout mokrého orgasmu lze snadno:-) já ho dosáhnul u každé ženy, jde o určitou techniku kterou mě naučil jeden známí před léty. rozdíl je pouze že některé to trvá déle ale vždy se povedlotato technika je opravdu funkční
ke stimulaci je zapotřebí ruka a dva prsty a pak ten správný pohyb, orgasmus bývá opravdu intenzivní!!!.Takže dobrá zpráva pro vás
![]()
![]()
néééé, nic se neučte, jsem tímto pro svého muže jedinečná
tak ať nehledá jinde jiný ![]()
@ZdenaStein píše:
A ty bys si vzala kámošku k souloži, aby viděla jak ženská stríká? To můžeš rovnou šukat v poledne na náměstí. Myslím, že asi budeš blondýna.
Blondýna jsem a ano, klidně bych vzala kámošku k souloži, vždyť je to kámoška, tak co by ne.
@Anonymní píše:
néééé, nic se neučte, jsem tímto pro svého muže jedinečnátak ať nehledá jinde jiný
@Anonymní píše:
Dosáhnout mokrého orgasmu lze snadno:-) já ho dosáhnul u každé ženy, jde o určitou techniku kterou mě naučil jeden známí před léty. rozdíl je pouze že některé to trvá déle ale vždy se povedlotato technika je opravdu funkční
![]()
![]()
Souhlasím…každý, kdo to. uměl, ho ze mne dostal
Ale je jich malo
@Venetia píše:
Souhlasím…každý, kdo to. uměl, ho ze mne dostalAle je jich malo
ale i ti chlapi, kteří to dosud neuměli, se to můžou celkem rychle naučit, mám partnera, který to dřív ani nezkoušel a se mnou po pár pokusech dokázal, pro chlapa je to fakt jen technika, pro ženskou hlavně věc uvolnění ![]()
@Venetia píše:
Souhlasím…každý, kdo to. uměl, ho ze mne dostalAle je jich malo
Já jsem si je to naučila, myslím, že je to opravdu věc techniky, není to nic neobvyklého a vyjímečného. ![]()
@Klopotkova Tak ji vem ![]()
Jinak k tématu… měl jsem tu čest to zažít s jednou ženou a bylo to nadherný… a to jich pak měla hodně za sebou a to bylo…
@Klopotkova Tak ji vem ![]()
Jinak k tématu… měl jsem tu čest to zažít s jednou ženou a bylo to nadherný… a to jich pak měla hodně za sebou a to bylo…
Najdi si na videu Mokrý-orgasmus---instruktážní-video. avi, tam je to i s titulky a vysvětlí ti jak na to. Důležité je, že ty musíš být naprosto uvolněná a dobré je ještě naprosto partnerovi věřit a půjde to samo… a nebát se, že se „počůráš“ nebo se tomu snažit podvědomě zabránit, to se stalo bývalé, při první vystříkla jako vodotrysk, ale pak se začala bát, že se počůrala a nemohla se toho pocitu zbavit, tak už pak buď nestříkala nebo daleko méně…
Tak je opravdu důležité se toho nebát a uvolnit se… zatím jsem to zkoušel u třech žen a všechny se svěřili, že to zažili poprvé. Tak si myslím, že nějakým, alespoň malým způsobem to zvládne každá… jen na to správně jít a nebát se toho, že se „počůráš“ (přitom to moč není)