Mokrý orgasmus u ženy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.1.17 16:28

Najdi si na videu Mokrý-orgasmus---instruktážní-video. avi, tam je to i s titulky a vysvětlí ti jak na to. Důležité je, že ty musíš být naprosto uvolněná a dobré je ještě naprosto partnerovi věřit a půjde to samo… a nebát se, že se „počůráš“ nebo se tomu snažit podvědomě zabránit, to se stalo bývalé, při první vystříkla jako vodotrysk, ale pak se začala bát, že se počůrala a nemohla se toho pocitu zbavit, tak už pak buď nestříkala nebo daleko méně…
Tak je opravdu důležité se toho nebát a uvolnit se… zatím jsem to zkoušel u třech žen a všechny se svěřili, že to zažili poprvé. Tak si myslím, že nějakým, alespoň malým způsobem to zvládne každá… jen na to správně jít a nebát se toho, že se „počůráš“ (přitom to moč není)

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
9.1.17 19:14
@Anonymní píše:
Najdi si na videu Mokrý-orgasmus---instruktážní-video. avi, tam je to i s titulky a vysvětlí ti jak na to. Důležité je, že ty musíš být naprosto uvolněná a dobré je ještě naprosto partnerovi věřit a půjde to samo… a nebát se, že se „počůráš“ nebo se tomu snažit podvědomě zabránit, to se stalo bývalé, při první vystříkla jako vodotrysk, ale pak se začala bát, že se počůrala a nemohla se toho pocitu zbavit, tak už pak buď nestříkala nebo daleko méně…
Tak je opravdu důležité se toho nebát a uvolnit se… zatím jsem to zkoušel u třech žen a všechny se svěřili, že to zažili poprvé. Tak si myslím, že nějakým, alespoň malým způsobem to zvládne každá… jen na to správně jít a nebát se toho, že se „počůráš“ (přitom to moč není)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, anonyme

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
9.1.17 19:39
@ZdenaStein píše:
Anonyme, nenašla jsem to video, kámoška by se koukla, já jí to přece nemůžu ukazovat…

A proč by ne, vždyť jsi kámoška

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
9.1.17 20:05

@tanker, co Ty říkáš na stříkací orgasmy?

• Citovat
  • Upravit
3522
9.1.17 20:10
@Klopotkova píše:
@tanker, co Ty říkáš na stříkací orgasmy?

Je to NÁDHERA. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.17 07:29

Dosáhnout mokrého orgasmu lze snadno:-) já ho dosáhnul u každé ženy, jde o určitou techniku kterou mě naučil jeden známí před léty. rozdíl je pouze že některé to trvá déle ale vždy se povedlo :-) tato technika je opravdu funkční :lol: ke stimulaci je zapotřebí ruka a dva prsty a pak ten správný pohyb, orgasmus bývá opravdu intenzivní!!!.Takže dobrá zpráva pro vás :-) :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.17 08:15
@Anonymní píše:
Dosáhnout mokrého orgasmu lze snadno:-) já ho dosáhnul u každé ženy, jde o určitou techniku kterou mě naučil jeden známí před léty. rozdíl je pouze že některé to trvá déle ale vždy se povedlo :-) tato technika je opravdu funkční :lol: ke stimulaci je zapotřebí ruka a dva prsty a pak ten správný pohyb, orgasmus bývá opravdu intenzivní!!!.Takže dobrá zpráva pro vás :-) :-) :-)

néééé, nic se neučte, jsem tímto pro svého muže jedinečná :lol: tak ať nehledá jinde jiný :lol:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
10.1.17 16:51
@ZdenaStein píše:
A ty bys si vzala kámošku k souloži, aby viděla jak ženská stríká? To můžeš rovnou šukat v poledne na náměstí. Myslím, že asi budeš blondýna.

Blondýna jsem a ano, klidně bych vzala kámošku k souloži, vždyť je to kámoška, tak co by ne.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
10.1.17 16:52
@Anonymní píše:
néééé, nic se neučte, jsem tímto pro svého muže jedinečná :lol: tak ať nehledá jinde jiný :lol:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
105754
10.1.17 19:26
@Anonymní píše:
Dosáhnout mokrého orgasmu lze snadno:-) já ho dosáhnul u každé ženy, jde o určitou techniku kterou mě naučil jeden známí před léty. rozdíl je pouze že některé to trvá déle ale vždy se povedlo :-) tato technika je opravdu funkční :lol: ke stimulaci je zapotřebí ruka a dva prsty a pak ten správný pohyb, orgasmus bývá opravdu intenzivní!!!.Takže dobrá zpráva pro vás :-) :-) :-)

Souhlasím…každý, kdo to. uměl, ho ze mne dostal :D Ale je jich malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.17 19:31
@Venetia píše:
Souhlasím…každý, kdo to. uměl, ho ze mne dostal :D Ale je jich malo

ale i ti chlapi, kteří to dosud neuměli, se to můžou celkem rychle naučit, mám partnera, který to dřív ani nezkoušel a se mnou po pár pokusech dokázal, pro chlapa je to fakt jen technika, pro ženskou hlavně věc uvolnění ;)

• Citovat
  • Upravit
40384
11.1.17 07:13
@Venetia píše:
Souhlasím…každý, kdo to. uměl, ho ze mne dostal :D Ale je jich malo

Já jsem si je to naučila, myslím, že je to opravdu věc techniky, není to nic neobvyklého a vyjímečného. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
11.1.17 09:06

@Klopotkova Tak ji vem ;)
Jinak k tématu… měl jsem tu čest to zažít s jednou ženou a bylo to nadherný… a to jich pak měla hodně za sebou a to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
11.1.17 09:06

@Klopotkova Tak ji vem ;)
Jinak k tématu… měl jsem tu čest to zažít s jednou ženou a bylo to nadherný… a to jich pak měla hodně za sebou a to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.17 09:08

@zvědavejmoc taky to tak mám, jeden nikdy nestačí :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat