Mollio obchod

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
18.1.22 15:00

Nedoporučuji!!

V srpnu jsem si objednala kryt na mobil a teď je už leden a stále mi nepřišel a ani nepřijde. Vůbec to nikdo u nich neřeší a peníze zpět se nedočkám. Určitě nikdo neobjednavejte! Je to jen vyhození peněz
Ps: zjistila jsem, ze když nekomu něco přijde tak je to poškozeny nebo úplně to vypadá jinak než na fotce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.22 07:25

Podle recenzí které jsem si předem nepřečetl KATASTROFA prvně jsem naletěl na e-shopu. Proč je na #heureka. cz nechápu!!!Nic nepřijde to je jasný. NA MOLLIO.cz POZOR NIC NEKUPOVAT pro děti a raději ani pro dospělé.MOLLIO.cz ŠMEJDI. A levné zboží teda nebylo!!! Marek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.9.22 12:51

Mollio nikdy

Objednal jsem kalhoty a čekal 2 měs. Na dotazy reagoval automat nebo nikdo, u Č. pošty ve sledování zásilek se pořád objevovalo „zásilka převzata k přepravě“. Pak se konečně ve schránce objevilo oznámení k vyzvednutí. Byl jsem pryč a tak šla balíček vyzvednout manželka. Málem ji ho nevydali. Prý to je čínský obchod, který sledují a nemají vůbec povinnost informovat nás, že je zásilka připravena k vyzvednutí. Ponaučení. Už nikdy nenakupovat u obchodu, který neuvádí adresu, tel. kontakt a kde není možnost dobírky. Takže zboží mám sice doma, ale kvalita hrozná. Vracet nebudu, protože pak bych neměl ani zboží a asi ani peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.23 23:15

Eshop Mollio.cz jsou ty nejůbohejší podvodníci, na jaké jsem kdy narazila. Když už budu podvodník, tak alespoň na úrovni a ne okrádat lidi o pětikoruny, obrazně řečeno. Zboží objednáno, zaplaceno, nedoručeno. Následně tvrdí, že na zboží mají čas dodání půl roku. Mají to fikaně malým písmem někde v podmínkách. Firma má na sobě nespočet exekucí, co vypovídá o úrovni firmy a lidech kteří ji vedou, ale to jsem již uvedla na začátku. Vysloveně nedoporučuji, když chcete podpořit žebráky, vyhoďte peníze z okna, uděláte lépe. Těm asi pěti lidem co zboží dorazilo, přišla kvalita hnus hadr. A teď vyzývám Vás všechny, ozvěte se mi a podejme hromadnou žalobu. Nenechte se více okrádat o peníze. Ani o,, pár korun,,. Nízkorozpočtové podmínky a zákon jsou dvě rozdílné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.2.23 21:04

Pojďme se spojit a podat trestní oznámení, já už čekám na balík 4 měsíce a pořád nic nemám ale peníze chtějí hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.2.23 08:16

Zboží mi sice dorazilo, ale kvalita hrozná, takže se rád připojím k hromadné žalobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.2.23 08:56

Mollio

Ahoj,
Na Mollio nic nekupujte. Berou zbozi z Ali, pridaji si tam 300-400% marži a pak se snaží vymanit z platné české legislativy! Tím že jsou nějaký zprostředkovatel?!
Dodávka je pak totožná jako na Ali jen zboží je pak 4-5 krát dražší! Neposkytujou naprosto žádnou další službu, vyjma totálního nasr..í zákazníka!!
Příklad “Čistící pleťová tyčinka ze zeleného čaje” na Mollio 169 za kus
Na Ali: 181kc!!! za 5ks!!!
V obou případech doprava zdarma!!
Cenový rozdil:
Aliexpres 36,2 kc za kus
Mollio: 169 kc za kus
Minimalni marze Mollio:
367%!!! Pokud mají velkoobjemové slevy pak ještě víc.
Cenu zaplatíte na účet Mollio!
Je pro Vás jednodušší objednat na Ali neboť rizika ( nedodání, nedodání ani za půl roku) nesete sami, neboť jste s nimi souhlasili v Mollio obchodních podmínkách. Takže jestli nechcete podporovat takové podnikavce, kteří si berou 350% marži a naprosto nic Valm za to nedají, jděte rovnou na nap.: Ali.
U Mollio budete překvapeni že cena není konečná a že ještě musíte platit DPH a Clo jako na Ali!!
F..k off takové podnikavce.
 T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.2.23 14:54

Mollio.cz

Nespokojenost s Mollio? Jednoduché řešení: https://www.coi.cz/podatelna/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.23 13:48

Mollio obchod

Zdravím,
Posílám recenzi na internetový obchod Mollio, V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ TAM NIC NENAKUPUJTE, zboží vám 100% nedojde ve stanovené dodací lhůtě a mě osobně nedošlo zatím vůbec a to na něj čekám skoro čtvrt roku..
Když budete požadovat peníze zpět, ohradí se tím, že oni zaplatili dodavateli a jsou pouze “překupníky”, takže to není jejich problém, kontakt na dodavatele vám ale nedají a ideálně na další e-maily vůbec neodpovídají nebo posílají “strojový” mail pořád dokola.. Zkrátka nulové informace o tom, kde se zboží nachází a kdy orientačně dorazí..
Musím silně nedoporučit a varovat ostatní, kdo zvažují koupi zboží na této platformě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.6.23 10:14

mollio

Podvodnici zboži vam nikdy nedorazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.11.23 19:44

Internetový obchod Mollio

Ahojky na začátku září jsme synovi objednali z této stránky mikču a tepláky samozřejmě sem si blbka nepřečetla. jejich slavný podmínky měl to mít k narozkám jest jsme zaplatily express doručení již je to 40 dní a zboží stále nikde.🤦Jsem docela nasrana s prominutím protože prachy v háji a nevím zda-li mi bude zboží dodáno je nějaký kontakt na tyhle idioty nebo nějaké rády jak to řešit? Díky za odpověď 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.11.23 19:55

@Elča1992 dobrý den. Já jsem vloni čekal 3 měsíce. Dokonce ani pošta nedala vědět, že mám u nich balík. Zjistil jsem to, až když jsem se tam šel zeptat. Prý nemají povinnost nám to oznamovat, protože tyto obchody mají na černé listině. Občas přes ně prý proudí i drogy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.24 12:06

Molio - internetový " obchod"

Důrazně nedoporučuji „nakupovat“ u podvodníků Molio! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.24 12:11

Podvodníci, za které komunikuje pouze automat, zboží buďto nedorazí, nebo s velkým zpožděním v podobě předraženého šuntu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.24 14:03

Už nikdy

Zdravím v říjnu jsem objednala pro vnučku teplákovou soupravičku. Jako blbka jsem zaplatila 680 Kč a beru to jako daň z blbosti. Dodání zboží jsem urgovala několikrát. Bohužel zbytečně takže pozor, pozor, pozor…maminky a babičky pokud nechcete přijít o peníze v tomto obchodě nenakupujte ani za halíř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák