Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
V srpnu jsem si objednala kryt na mobil a teď je už leden a stále mi nepřišel a ani nepřijde. Vůbec to nikdo u nich neřeší a peníze zpět se nedočkám. Určitě nikdo neobjednavejte! Je to jen vyhození peněz
Ps: zjistila jsem, ze když nekomu něco přijde tak je to poškozeny nebo úplně to vypadá jinak než na fotce.
Podle recenzí které jsem si předem nepřečetl KATASTROFA prvně jsem naletěl na e-shopu. Proč je na #heureka. cz nechápu!!!Nic nepřijde to je jasný. NA MOLLIO.cz POZOR NIC NEKUPOVAT pro děti a raději ani pro dospělé.MOLLIO.cz ŠMEJDI. A levné zboží teda nebylo!!! Marek
Objednal jsem kalhoty a čekal 2 měs. Na dotazy reagoval automat nebo nikdo, u Č. pošty ve sledování zásilek se pořád objevovalo „zásilka převzata k přepravě“. Pak se konečně ve schránce objevilo oznámení k vyzvednutí. Byl jsem pryč a tak šla balíček vyzvednout manželka. Málem ji ho nevydali. Prý to je čínský obchod, který sledují a nemají vůbec povinnost informovat nás, že je zásilka připravena k vyzvednutí. Ponaučení. Už nikdy nenakupovat u obchodu, který neuvádí adresu, tel. kontakt a kde není možnost dobírky. Takže zboží mám sice doma, ale kvalita hrozná. Vracet nebudu, protože pak bych neměl ani zboží a asi ani peníze
Eshop Mollio.cz jsou ty nejůbohejší podvodníci, na jaké jsem kdy narazila. Když už budu podvodník, tak alespoň na úrovni a ne okrádat lidi o pětikoruny, obrazně řečeno. Zboží objednáno, zaplaceno, nedoručeno. Následně tvrdí, že na zboží mají čas dodání půl roku. Mají to fikaně malým písmem někde v podmínkách. Firma má na sobě nespočet exekucí, co vypovídá o úrovni firmy a lidech kteří ji vedou, ale to jsem již uvedla na začátku. Vysloveně nedoporučuji, když chcete podpořit žebráky, vyhoďte peníze z okna, uděláte lépe. Těm asi pěti lidem co zboží dorazilo, přišla kvalita hnus hadr. A teď vyzývám Vás všechny, ozvěte se mi a podejme hromadnou žalobu. Nenechte se více okrádat o peníze. Ani o,, pár korun,,. Nízkorozpočtové podmínky a zákon jsou dvě rozdílné věci.
Pojďme se spojit a podat trestní oznámení, já už čekám na balík 4 měsíce a pořád nic nemám ale peníze chtějí hned
Zboží mi sice dorazilo, ale kvalita hrozná, takže se rád připojím k hromadné žalobě.
Ahoj,
Na Mollio nic nekupujte. Berou zbozi z Ali, pridaji si tam 300-400% marži a pak se snaží vymanit z platné české legislativy! Tím že jsou nějaký zprostředkovatel?!
Dodávka je pak totožná jako na Ali jen zboží je pak 4-5 krát dražší! Neposkytujou naprosto žádnou další službu, vyjma totálního nasr..í zákazníka!!
Příklad “Čistící pleťová tyčinka ze zeleného čaje” na Mollio 169 za kus
Na Ali: 181kc!!! za 5ks!!!
V obou případech doprava zdarma!!
Cenový rozdil:
Aliexpres 36,2 kc za kus
Mollio: 169 kc za kus
Minimalni marze Mollio:
367%!!! Pokud mají velkoobjemové slevy pak ještě víc.
Cenu zaplatíte na účet Mollio!
Je pro Vás jednodušší objednat na Ali neboť rizika ( nedodání, nedodání ani za půl roku) nesete sami, neboť jste s nimi souhlasili v Mollio obchodních podmínkách. Takže jestli nechcete podporovat takové podnikavce, kteří si berou 350% marži a naprosto nic Valm za to nedají, jděte rovnou na nap.: Ali.
U Mollio budete překvapeni že cena není konečná a že ještě musíte platit DPH a Clo jako na Ali!!
F..k off takové podnikavce.
T.
Nespokojenost s Mollio? Jednoduché řešení: https://www.coi.cz/podatelna/
Zdravím,
Posílám recenzi na internetový obchod Mollio, V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ TAM NIC NENAKUPUJTE, zboží vám 100% nedojde ve stanovené dodací lhůtě a mě osobně nedošlo zatím vůbec a to na něj čekám skoro čtvrt roku..
Když budete požadovat peníze zpět, ohradí se tím, že oni zaplatili dodavateli a jsou pouze “překupníky”, takže to není jejich problém, kontakt na dodavatele vám ale nedají a ideálně na další e-maily vůbec neodpovídají nebo posílají “strojový” mail pořád dokola.. Zkrátka nulové informace o tom, kde se zboží nachází a kdy orientačně dorazí..
Musím silně nedoporučit a varovat ostatní, kdo zvažují koupi zboží na této platformě
Ahojky na začátku září jsme synovi objednali z této stránky mikču a tepláky samozřejmě sem si blbka nepřečetla. jejich slavný podmínky měl to mít k narozkám jest jsme zaplatily express doručení již je to 40 dní a zboží stále nikde.🤦Jsem docela nasrana s prominutím protože prachy v háji a nevím zda-li mi bude zboží dodáno je nějaký kontakt na tyhle idioty nebo nějaké rády jak to řešit? Díky za odpověď 🙏
@Elča1992 dobrý den. Já jsem vloni čekal 3 měsíce. Dokonce ani pošta nedala vědět, že mám u nich balík. Zjistil jsem to, až když jsem se tam šel zeptat. Prý nemají povinnost nám to oznamovat, protože tyto obchody mají na černé listině. Občas přes ně prý proudí i drogy
Důrazně nedoporučuji „nakupovat“ u podvodníků Molio! ![]()
Podvodníci, za které komunikuje pouze automat, zboží buďto nedorazí, nebo s velkým zpožděním v podobě předraženého šuntu. ![]()
Zdravím v říjnu jsem objednala pro vnučku teplákovou soupravičku. Jako blbka jsem zaplatila 680 Kč a beru to jako daň z blbosti. Dodání zboží jsem urgovala několikrát. Bohužel zbytečně takže pozor, pozor, pozor…maminky a babičky pokud nechcete přijít o peníze v tomto obchodě nenakupujte ani za halíř.