Mollio obchod

Anonymní
14.12.20 14:31

Mollio obchod

Ahoj holky, máte některá zkušenost s internetovým obchodem mollio? Chtěla bych tam dceři objednat bundu, ale zajímají mě vaše zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
166
14.12.20 15:22

Na první pohled přeprodej z Ali nebo Wishe. Kdoví co a kdy ti ta bunda dorazí. Pošli odkaz na tu bundu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.12.20 15:31

Nebrat, zboží kupují v Číně a pak ho prodávají za vysoké ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.12.20 15:32

Objednej si radši bundu sama z Ali nebo Wish.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.20 16:03

@topazio @Kristy.nnka tak toho jsem se právě bála :lol: nic takového zrovna nechci.. Akorát dcera si vybrala konkrétní bundu a jinde ji sehnat nemůžu

• Citovat
  • Upravit
28.12.20 14:59

Mollio, obchod zlodějů

Tak jsem taky nalitla, to co přišlo skončilo v popelnici, :lol: naprostej šunt - to mluvím o botech, nejen že byly o tři čísla menší, ale jak vypadaly! Ani bezďák by si je nevzal :D takže Mollio nikdy více. Zloději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.1.21 16:27

Mallio

Další z e shopů, kde platíte předem a čekáte na zboží, které neodpovídá kvalitě. Především Vám přijdou balíčky z Číny 5.-40. dní dodací lhůta. Materiál katastrofa, umělotina jak z 90. Zkušenost - objednáno dle prezentace luxusní dámské prádlo, zimní žlutá bunda a overal. Nekvalitní šev, materiál… Nedoporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.21 09:42

Žlutá luxusní zimní bunda

Předražený čínský šunt 🙄 Na fotkách zboží vypadá hezky, ve skutečnosti to tak není. Není to ani bunda na zimu, jak se píše v popisku. Zboží se platí předem a i když mi platba z účtu odešla(platba kartou), zkoušeli na mě několikrát, že mi zboží pošlou, až zaplatím. Přes Mollio.cz už si nikdy nic neobjednám. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.21 11:06

ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI, NIC NEOBJEDNÁVEJTE!!!
Zboží mi po mnoha urgencích nakonec dodali a byla to katastrofa, opravdu - Made in China.
Materiál nejhorší kvality, velikosti vůbec neodpovídaly a kvalita vyhotovení byla příšerná. Kdybych tento výrobek viděla před koupí, nikdy bych si ho neobjednala!

Obchod rozesílá obecné emaily, že věc řeší, ale nakonec to dopadá velmi podobně, reklamace neuznána bez uvedení důvodu. Poté už s Vámi nekomunikují.
Chtěla jsem kontakt na čínského dodavatele, u kterého mám prý právo vše řešit, ale žádný kontakt mi neposlali.

Pokud toto jednání nechcete nechat bez odezvy, našla jsem užitečnou radu od ČOI, za kterou moc děkuji.

Společnost FINALTY TARGET MEDIA s. r.o. uvádí, že ve vztazích se spotřebitelem vystupuje pouze jako zprostředkovatel, nikoliv jako prodejce. Uvádí to však pouze v obchodních podmínkách, tudíž je třeba toto ustanovení vyhodnotit jako překvapivé a dle § 1753 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, bude tedy platit, že je vůči spotřebiteli neúčinné.

https://www.vasestiznosti.cz/…io-cz-e-shop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.21 17:36

Mollio - možné způsoby získání peněz zpět

Už 4 měsíce řeším tuto reklamaci, kdy obchod po zaslání emailu „Zamítnutí reklamace“ se mnou nekomunikuje. Kontaktovala jsem ČOI a Evropské spotřebitelské centrum a dozvěděla se následující:

1. Pro právní spor:

Společnost FINALTY TARGET MEDIA s. r.o. uvádí, že ve vztazích se spotřebitelem vystupuje pouze jako zprostředkovatel, nikoliv jako prodejce. Uvádí to však pouze v obchodních podmínkách, tudíž je možné toto ustanovení vyhodnotit jako překvapivé a dle § 1753 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, je vůči spotřebiteli neúčinné.

1. Pro možnost získání peněz zpět:

V uvedeném případě bych Vám – pokud bylo placeno kartou – doporučil kontaktovat Vaši banku s žádostí o provedení tzv. chargebacku, kdy banka spotřebitele má obrazně řečeno možnost stáhnout zpět zaplacenou částku od banky podnikatele. Banky nejsou k tomuto povinovány zákonem, ale rády to pro své klienty činí dobrovolně, obzvlášť v případech nedoručení zboží. Tento nástroj použijí i v případech, jako je ten Váš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.21 13:53
@Honzík 06 píše:
Předražený čínský šunt 🙄 Na fotkách zboží vypadá hezky, ve skutečnosti to tak není. Není to ani bunda na zimu, jak se píše v popisku. Zboží se platí předem a i když mi platba z účtu odešla(platba kartou), zkoušeli na mě několikrát, že mi zboží pošlou, až zaplatím. Přes Mollio.cz už si nikdy nic neobjednám. :cert:
@Honzík 06 píše:
Předražený čínský šunt 🙄 Na fotkách zboží vypadá hezky, ve skutečnosti to tak není. Není to ani bunda na zimu, jak se píše v popisku. Zboží se platí předem a i když mi platba z účtu odešla(platba kartou), zkoušeli na mě několikrát, že mi zboží pošlou, až zaplatím. Přes Mollio.cz už si nikdy nic neobjednám. :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.21 13:56

e-shop reklamace

@Bohdana Bělorová píše:
ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI, NIC NEOBJEDNÁVEJTE!!!
Zboží mi po mnoha urgencích nakonec dodali a byla to katastrofa, opravdu - Made in China.
Materiál nejhorší kvality, velikosti vůbec neodpovídaly a kvalita vyhotovení byla příšerná. Kdybych tento výrobek viděla před koupí, nikdy bych si ho neobjednala!

Obchod rozesílá obecné emaily, že věc řeší, ale nakonec to dopadá velmi podobně, reklamace neuznána bez uvedení důvodu. Poté už s Vámi nekomunikují.
Chtěla jsem kontakt na čínského dodavatele, u kterého mám prý právo vše řešit, ale žádný kontakt mi neposlali.

Pokud toto jednání nechcete nechat bez odezvy, našla jsem užitečnou radu od ČOI, za kterou moc děkuji.

Společnost FINALTY TARGET MEDIA s. r.o. uvádí, že ve vztazích se spotřebitelem vystupuje pouze jako zprostředkovatel, nikoliv jako prodejce. Uvádí to však pouze v obchodních podmínkách, tudíž je třeba toto ustanovení vyhodnotit jako překvapivé a dle § 1753 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, bude tedy platit, že je vůči spotřebiteli neúčinné.

https://www.vasestiznosti.cz/…io-cz-e-shop
…Přece platí zakon, že zboží nakoupené na e-shopu můzu bez uvedení důvodu do 14 vrátit. Nevim, co tu řešíte. Zuza Nečka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.5.21 16:15

Recenze mollio

Také bych ráda přidala recenzi na internetový obchod mollio. Strašná kvalita, doručení věčnost, i když na stránkách uvádějí rychle vyřízení, čekala jsem víc jak měsíc. Pak přišel čínský šunt, velikost neodpovídala, chtěla jsem zboží vrátit a po několika mailech a fotkách produktu, které jsem posílala, mi řekli, že od smlouvy nejde odstoupit a reklamaci nepřijímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.21 19:05

Ja bych nic už neobjednavala objednala jsem dětské šaty na rok zaplatila jsem za vse a od začátku dubna je nemam doma.Tak už o tento e-schop nikdy nebudu mít zájem :cert:

• Citovat
  • Upravit
38
24.10.21 09:23

Zdravím už to jsou víc jak dva měsíce co jsem si u nich objednala ale bohužel po několika emailech kde mám zboží nebo ať mi vrátí peníze tak pořád stejná písnička… viz obrázek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák