Moly v kuchyni, rady a tipy

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
25.2.15 18:19

My máme tyhle http://www.ikea.com/…ts/40295613/ a moli zmizeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.9.16 16:30

:mavam: Tak už jsem na nervy, ty potvory jsou snad všude :cert: :cert: :cert: Koupila jsem si dózičky, všechno přesypala tam a myslela si, že bude vyhráno. Otevřu dózu s moukou a molové se tam vesele pářejí :cert: :cert: Našla jsem je i v sáčkách od čaje :cert: :cert: Kolik potravin a peněz už vylétlo oknem a přesto se to pořád někde množí :cert: :cert: :cert:
To už nemluvím o tom, že u mě byla kamarádka, ukazovala jsem jí jak nám tchán krásně vymaloval strop a nad hlavou ji lezly červy, to je fakt super prezentace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
8.9.16 16:40

@chipsa tohle znám, taky jsem se za to příšerně styděla, když k nám někdo přišel na návštěvu a já viděla, jak po zemi lezou ty červy :( já to vyřešila tak, že jsem vyházela všechny potraviny, který jsem měla delší dobu doma (déle než měsíc) a pak všechno - mouku, strouhanku, cukr atp. jsem dala do zavařovaček a teď už máme (musím zaklepat) cca 2 měsíce klid. ale normálně jsem už taky šílela :zed: teď jsou asi i nějaký víc rozmnožený, říká mi o tom hrozně moc kamarádů a známých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
8.9.16 16:40

Chtěla jsem napsat po stropě, ne po zemi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
8.9.16 16:41

Taky když jsme je někde našli, tak jsme cákali biolit, ale nevím, jestli to má na to nějaký význam nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.9.16 16:42

Dala jsem na dózu ještě sáček, aby se tam když tak udusili a dále asi budu cpát do dóź i čaje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
8.9.16 16:43
@chipsa píše:
Dala jsem na dózu ještě sáček, aby se tam když tak udusili a dále asi budu cpát do dóź i čaje :cert:

hm, hlavně já bych ten čaj, kdes je našla asi rovnou vyhodila, oni se množí jako blázen :zed: já jsem to taky dlouho řešila a jedině vše vyházet, tak jsem se toho zbavila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
8.9.16 16:44

Nezbyde ti nic jiného, než kompletně všechno vyhodit, zřejmě ti všude nakladly vajíčka. Tím, že vyhodíš jen to, kde ty moly vidíš, si nepomůžeš, jinde se ti rozmnoží další. Já je jednou takhle likvidovala jako ty asi 2 týdny a pak jsem si řekla dost a vše letělo do popelnice, pak jsem skříňky vymyla, vystříkala biolitem, nechala 2 dny skříňky zavřené, pak jsem je znovu vymyla a pak si teprve nakoupila nové potraviny a tak jsem se nezvaných nájemníků teprve zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
@allluck píše:
hm, hlavně já bych ten čaj, kdes je našla asi rovnou vyhodila, oni se množí jako blázen :zed: já jsem to taky dlouho řešila a jedině vše vyházet, tak jsem se toho zbavila :nevim:

Jenže to vyhážeš a za chvilku je tam zase najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912

@Enmamma přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
8.9.16 16:45
@chipsa píše:
Jenže to vyhážeš a za chvilku je tam zase najdeš.

když vyházíš všechno, kde by mohli být, tak si myslím, že by ses jich mohla zbavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
8.9.16 16:45

Jediný, co jsem si nechala, byly konzervy a ty jsem ještě umyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
8.9.16 16:47
@allluck píše:
když vyházíš všechno, kde by mohli být, tak si myslím, že by ses jich mohla zbavit

Já vyhodila kompletně vše, i bonbóny. Byla jsem z toho totiž úplně na prášky, množily se jak králíci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.9.16 16:48

Ale víte co nechápu? Že se jim líbí dřevo a místa, kde třeba potraviny ani nejsou, otevřu lednici a byl tam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.9.16 16:51

Myslím si, že si to nosíme domů už z výroby a to mě nikdo nevymluví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie