Moly v kuchyni, rady a tipy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
962
8.9.16 18:41

Pred tydnem jsem vsechno vyhodila taky, nacpala jsem do skrinky z Dm pasku na kterou se nachytaji, levanduli, hrebicek, badyan a je klid, na pasce ani jedna stopa :zed: musim zatukat hlavou o zed :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
8.9.16 18:51

Mam s nimi taky problem. A vim, ze to kupujeme. Uz leta vse presypavam rovnou po koupi do uzaviratelnych doz a kdyz neco nepouzivam dele/treba hrubou mouku mam jen aby byla/, otevru ji a je tam chuchvalec a mol. Takze je to boj s vetrnymi mlyny a ani to nechci moc pitvat, bo bych asi uz nic nevzala do pusy.
Pouzivam lepici pasky na skrinku, kupuji v DM nebo OBI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
8.9.16 19:08

Kupuju takovy lepici pasky v teta drogerii, jeden stoji okolo 20 Kc. Nastesti vzdycky fungovaly. Minuly tyden se nam doma taky vyrojili, dala jsem pasek, druhy den nalepenych asi 10 molu, no hnus :poblion:, ale od te doby zase klid (musim to zaklepat) :)

• Citovat
  • Upravit
3662
8.9.16 19:32

Taky máme takový problém. Asi týden nám v kuchyni, převážně nad dřezem kde myjeme nádobí lítají malé, mini mouchy a sedí na skrinkach kde je nádobí, nelitaji tam, ale sedí. Mušky to asi nejsou, dezinfikovali jsme vše, savem čistily a neustále jich tam je víc a víc, nevíte co s tím? Nebo proč, co to má byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.9.16 19:35
@Dojcanis píše:
Taky máme takový problém. Asi týden nám v kuchyni, převážně nad dřezem kde myjeme nádobí lítají malé, mini mouchy a sedí na skrinkach kde je nádobí, nelitaji tam, ale sedí. Mušky to asi nejsou, dezinfikovali jsme vše, savem čistily a neustále jich tam je víc a víc, nevíte co s tím? Nebo proč, co to má byt?

To bych taky ráda věděla. Donesla jsem ze zahrady hrozny, za 10minut se vrátím a už tam seděli :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
8.9.16 19:37
@chipsa píše:
To bych taky ráda věděla. Donesla jsem ze zahrady hrozny, za 10minut se vrátím a už tam seděli :zed: :zed:

Ale to nejsou mušky nebo ty octomilky nebo jak se jmenují.. Proste to není ta havěť..to je proste mini moucha, a když okolo ji hybu rukou tak odletí ale přijde mi ze jsou slepé? Takové malatne, nevím.. Je to hnůj, proste pak to doma vypadá ze to sedí nad špinavým nádobím. Přitom se to tam desinfikovalo večer a ráno nanovo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.9.16 19:39
@Dojcanis píše:
Ale to nejsou mušky nebo ty octomilky nebo jak se jmenují.. Proste to není ta havěť..to je proste mini moucha, a když okolo ji hybu rukou tak odletí ale přijde mi ze jsou slepé? Takové malatne, nevím.. Je to hnůj, proste pak to doma vypadá ze to sedí nad špinavým nádobím. Přitom se to tam desinfikovalo večer a ráno nanovo!!

Já nevím co to je, ale má to strašně rádo odpadky. Jakmile se na stole nechá kus buchty, nebo něco, šup tam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
8.9.16 19:43

@chipsa to my máme odpadkový koš jakoby ve skříni (pod dřezem. Takže neví kudy) no já jdu asi googlit, fakt bych je vypalila, už sem to strikala asi 6druhu biolitem a furt tam sou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.9.16 19:45
@Dojcanis píše:
@chipsa to my máme odpadkový koš jakoby ve skříni (pod dřezem. Takže neví kudy) no já jdu asi googlit, fakt bych je vypalila, už sem to strikala asi 6druhu biolitem a furt tam sou!!

Já používám pronto, nechci si odrovnat kuchyń. Oni jakoby čekali, až mě to přestane bavit a pak tam vesele nalítnou zpátky. Jinak odpadkáč poctivě vytírám domestosem a za chvilku už tam lezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
8.9.16 19:55

@chipsa to je ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.9.16 19:58
@Dojcanis píše:
@chipsa to je ono

Tak to jsou oni, berou všechno útokem, dokonce mě sedí i na monitoru:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
8.9.16 20:01
@chipsa píše:
Tak to jsou oni, berou všechno útokem, dokonce mě sedí i na monitoru:)

To nám fakt jen nad nádobím na skříních, já když je vidím jak je zamackavam úplně naštvaná, protože mě fakt točí, každý den tam vysedavaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.9.16 20:04
@Dojcanis píše:
To nám fakt jen nad nádobím na skříních, já když je vidím jak je zamackavam úplně naštvaná, protože mě fakt točí, každý den tam vysedavaji..

Oni tam sedí a vesele se smějí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
8.9.16 20:20

@chipsa hajzlove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.16 21:25

@Dojcanis ono je vedro.. spolubydlící nechala v odpaďáku meloun a jela někam pryč.. a hádej, co se tam objevilo :D hmyz vážně nesnáším a teď to nějakou dobu potrvá, než zmizí. často chodit s košem, miluje to zeleninu, ovoce atd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný