Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Klopotkova Já si právě vzdy myslela, že to souvisí s nějakým dřívějším nositelem jména a ne jednotlivými písmeny. Představovala jsem si typicky např Adolfa, připadne třeba i nektera jména, jejichž nositele zemreli násilnou smrti.
@Agneth píše:
@Klopotkova Já si právě vzdy myslela, že to souvisí s nějakým dřívějším nositelem jména a ne jednotlivými písmeny. Představovala jsem si typicky např Adolfa, připadne třeba i nektera jména, jejichž nositele zemreli násilnou smrti.
Ne, to s tím nesouvisí.
Musím se pousmát nad tím, že je tu jednoznačná shoda
Obvykle je to půl na půl, tady Monča jasně vede ![]()
@Klopotkova píše:
Ne, to s tím nesouvisí.
to ne, ale slyšela jsem, že můžou být i rodově zatížená jména. Že když je v rodině problematický třeba jedinec jménem Honza, není dobré ho znovu dávat. ![]()
Na karmu se vykašlete, není radno věřit všemu co si kde přečteme. Dominika i Monika jsou tak podobná jména, mně se třeba zdá zajímavější Dominika. Monika je zase častější. Já třeba žádnou Dominiku neznám. Každopádně obé mi příjde dost tvrdé. Ke kratšímu příjmení bych zvolila Domi-nika, k delšímu příjmení Mo-nika.
Dominika je jméno, které jsem několik let chtěla dát. Krásné, honosné, pro mě opravdu úžasné jméno (nezní mi tvrdě, jak už jsem párkrát slyšela, taková Klára nebo Kateřina mi přijde dost horší v tomto). Nicméně, je naprd, že oslovení je totožné jako pro kluka Dominika a navíc, je to opravdu karmicky zatížené jméno. I když jako podle té knihy, tak tam vychází dobře jen pár jmen
Ale Monika je mezi nimi. Mě se Monika tolik nelíbí ale z důvodu opravdu velké karmické zátěže doporučuji asi spíše toto jméno. PS: četnost u obou jmen je obdobná, akorát že Monika měla vrchol o něco dříve a je populární delší čas, tak jich je více ve starších ročnících, ale pro předešlé roky čísla obdobná http://www.kdejsme.cz/…ika/hustota/ a http://www.kdejsme.cz/…ika/hustota/ PS2: s tou karmou psala jsem si s jedním pánem a ten zase vypočítával karmu trochu odlišně a nevyšla mu ta Domča nijak zvlášť zle… Nevím, jak moc na to věřit, znám tolik Lenek, Klár a nepřijdou mi nijak nešťastné a naopak znám dvě psychicky nemocné Moniky s těžkým osudem…
je to na vás… za mě je mnohonásobně hezčí Dominika a žádnou malou neznám…
Jednoznačně Monika
Mooc krásné a celkem i na záapadu ho používají ted, co jsem si všimla.
Je třeba si o tom něco přečíst, to Ti tady nikdo nenapíše, od čeho se ty karmicky zatížen´á jména odvozují.
Každé jméno má v sobě určitou energii, sílu.
Zmiňovaná Dominika je hodně karmicky zatížená, ale třeba Dominik už ne. To A tam udělá hodně.
Jinak už jsem se setkala s tím, že Lenky se nechaly přejmenovat na Leny kvůli té karmické zátěži.