Monitor dechu - zbytečnost nebo nutnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4511
26.6.19 19:52
@Kriss Tina píše:
@Ravedd já nezaviram dveře, taky to máme na druhým konci bytu, ale dveře jsou otevřené a v obýváku nedělám kravál, abych nic neslyšela :lol:

Jo takhle tak to u nás nehrozí :lol: starší dcera se coura kolikrát i do deseti a občas u toho nadělá dost hluku takže by jí budila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
26.6.19 19:54

@Ravedd našeho nic nevzbudí, kravál mu nevadí :D starší syn taky kolikrát křičí a mlátí věcma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
26.6.19 20:20

Mám tři děti a neměla jsem monitor ani na jedno dítě. Už v těhotná jsem vedwlau, žena budou spát s vámi v posteli.
Chůvičku jsme neměli. Kdyžtak bylo potřeba použili jsme aplikaci v mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
27.6.19 09:25

Jsem rada, ze autosedacky jsou povinne… to by bylo dotazu…
monitor stoji 2500,–, coz neni moc, kdyz vemu v uvahu to, ze plno lidi na nem chce usetrit a pak kupuji plno zbytecnosti, jen at ditko ma tip top hadriky… pokud si ho nekdo nemuze dovolit - chapu (i kdyz se daji nekde i pujcit)… pokud ma nekdo vnitrne zalozeno, ze je to nepotrebne, tak sice nechapu, ale akceptuju… ale ja osobne na svem diteti setrit nehodlam - rozhodne ne ve vecech, ktere zachranuji zivot. V porodnici to nepouzivaji u vsech deti bezduvodne. Ja ho pouzivam a nekolikrat se spustil (mala se zapomnela nadechnout, tvrde spala nebo dychala plytce). Po prijezdu z porodnice behem tydne 4× (v porodnici nikdy). Nemuzu rict, ze by mi spustil nekdy zbytecne ( obvykly alibismus u tech, co dobehnou a dite dycha - monitor ma upozornit i na pokles frekvence, navic nevi, jestli se nerozdychalo ulekem na poplach - i kdyz moji malou to nevzbudi, kdyz houka, tak s ni musim fakt trhnout abych ji trochu obudila ). Ale nerikam, ze se falesny poplach nemuze stat. Je sice pekne, ze sousedka ho nepouzivala, ale ta ti dite nevrati, pokud se nedej boze neco stane. U nahleho umrti jsou sice rozikove skupiny, ale nikde neni psano, ze se to nestava u nerizikovych. To, ze kdysi nebyl a slo to, je taky blbost. Pokud tim chce nekdo operovat, tak at v prve rade vypne internet a zahodi mobil - kdysi to taky nebylo.
Nejsem hystericka matka, ale zrovna do tohodle mi nebylo lito investovat. Znam lidi, co jej nemeli, protoze nebyl na trhu a rikaji, co by za nej dali - porad se budili a kontrolovali. Ja spim v klidu.
Jinak chuvicku mam taky, ale jsem na baraku (mimochodem s videem je drazsi nez monitor). Pouzivame ji nonstop i kdyz lezime vedle postylky, tak na malou koukame a vime, ze vypadl dudel apod. Ale na rozdil od monitoru to pro me nutnost neni. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
27.6.19 10:25

Monitor dechu koupím nový, koukali jsme i na bazarový, ale zase 2500 Kč není moc, oproti tomu, kdyby mi to zachránilo dítě. My bydlíme v domě, přece jenom, raději budu v klidu, než v pohotovosti 24h, zda dítě dýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
27.6.19 10:56
@elan píše:
Monitor dechu koupím nový, koukali jsme i na bazarový, ale zase 2500 Kč není moc, oproti tomu, kdyby mi to zachránilo dítě. My bydlíme v domě, přece jenom, raději budu v klidu, než v pohotovosti 24h, zda dítě dýchá.
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport