Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,my máme AC 401 a je super. Základové desky jsme k němu měli dvě, do menší postýlky jsem dávala jednu, teď ve velké už máme obě. Dá se tam nastavit citlivost a je fakt hodně citlivý. Funguje spolehlivě, za 4 měsíce používání ani jeden falešný poplach. Zároveń je velmi jednoduché a rychlé přepnout pouze na chůvičku. Takže za mě - pokud chceš 2v1, tak AngelCare je dobrá volba.
Taky mám angelcare 401, se dvěma deskami
. Jednu jsem měla v podkroví v postýlce, druhou v přízemí ve druhé postýlce. To, že bys neslyšela alarm, tak toho se neboj
. Kolikrát jsem málem dostala infarkt, když jsem ho zapomněla vypnout, než jsem syna zvedla z postýlky. Kupovat zvlášť monitor dechu a zvlášť chůvičku mi přijde jako hloupost. (U angelu si sama navolíš, jak co chceš používat, pak už využíváš jen chůvičku, tzn. bez desky)
Klarinetka1 píše:
Taky mám angelcare 401, se dvěma deskami. Jednu jsem měla v podkroví v postýlce, druhou v přízemí ve druhé postýlce. To, že bys neslyšela alarm, tak toho se neboj
. Kolikrát jsem málem dostala infarkt, když jsem ho zapomněla vypnout, než jsem syna zvedla z postýlky. Kupovat zvlášť monitor dechu a zvlášť chůvičku mi přijde jako hloupost. (U angelu si sama navolíš, jak co chceš používat, pak už využíváš jen chůvičku, tzn. bez desky)
klatinetko .. taky uvažuju o koupit, docela jste mě tu potěšily, že asi nebudu hledat nic jiného … ale ty dvě desky se dají použít zvlášť když je ještě miminko malé? .. ale musíš přenášet alespoň to zařízení ne? nebo jak to funguje? … já právě taky řeším, že jedna postýlka bude nahoře u nás v ložnici a přes den druhé spinkání dole, kde jsem většinu času, jinak bych se asi ubělala do schodů a ze schodů ![]()
IXULE
zařízení, které je u miminka přenést musíš (zapojí se do něj monitorovací deska). Ale zase nemyslím, že by to byla kdoví jaká otrava…za pár přesunů si zvykneš
.
Ahoj, také mám Nanny a jak už tu psaly ostatní, jsem si jistá že i když budeš v kuchyni, alarm uslyšíš ![]()
Klarinetka1 píše:.. díky moc
IXULE
zařízení, které je u miminka přenést musíš (zapojí se do něj monitorovací deska). Ale zase nemyslím, že by to byla kdoví jaká otrava…za pár přesunů si zvykneš.
zakladatelce se omlouvám, že jsem si trošku tak přihřála vlastní polívčiku
![]()
Take mame AC 401 a podepsala bych se pod ty chvaly co tu uz padly
Pouzivame 13 mesicu a rvat to zacalo jedine, kdyz jsme to zapomneli vypnout. Falesny poplach, kdyz byla mala v postylce ani jedinkrat.
Desky mame dane trvale v postylce, dceri uz je sice rok, ale kdyz to mam doma, tak nevidim duvod proc to vyndavat a pouzivame nadale. Spi sama v pokojicku, tak jsem klidnejsi. A kdyz nekam jedeme, tak vezeme jenom chuvicku. Na te jednotce co je u postylky je tlumene nocni svetylko, tak to jsem pouzivala, kdyz byla jeste maly miminko a prebalovala jsem ji v noci, tak abych nesvitila velkym a ted to ma trvale rozsvicene u postylky, aby tam nemela uplnou tmu.
Co se tyce tech 2 desek, taky je mam, nijak jsem po tom tedy nepatrala, ale myslela jsem, ze jdou pouzivat jen obe najednou? Vzdyt jednou z nich ten kabel jenom prochazi a pak ta druha se k tomu napojuje, ne? Musim se kouknout pod matraci…
desky lze používat zvlášť i samostatně. Zvlášť - když je mimčo malé a ještě necestuje v postýlce. Jak už začne cestovat, mohlo by se stát, že zmizí z dosahu jedné desky, proto se zapojí dvě pod matraci a pokryjí tak plochu celé postýlky ![]()
Klarinetka1 píše:
desky lze používat zvlášť i samostatně. Zvlášť - když je mimčo malé a ještě necestuje v postýlce. Jak už začne cestovat, mohlo by se stát, že zmizí z dosahu jedné desky, proto se zapojí dvě pod matraci a pokryjí tak plochu celé postýlky
ja mam vo velkej postielke len jednu dosku a spolahlivo to pokryje celu plochu- maly tiez cestuje,niekedy je natlaceny cely v jednom roku ale doska ho snima. ![]()
soldi
já taky tak, ale když jsem si četla diskuze, když jsem si chůvičku kupovala, psaly to tak holky. Náš malý, když ale začne cestovat, tak se mele celá postýlka, tak to věřím, že deska snímá
. Možná kdyby mimčo usnulo v rohu, kde deska nedetekuje, tak je možný, že by se alarm spustil (to se známým párkrát stalo, i když s jiným výrobkem)
Prosím, prosím poradil byste někdo, kdo máte doma AC 401, zda je možný do chůvičky jen přenos zvůků z monitoru dechu? Jinými slovy, zda je možné si na chůvičce navolit, aby přenášela jen zvuk z monitoru dechu (tedy nikoliv břečení)? Tj. při variantě, kdy chceme nechat malého v noci „vybrečet“ (v oddělené místnosti), ale zároveň chceme mít jistotu, že uslyšíme, kdyby zapnul signál monitor dechu?
Moc děkuju předem za odpověď.
slonikova píše:
tak ten alarm uslyšíš i v jiné místnosti,mi měli teda půjčený monitor z porodnice babysense II a za půl roku,co jsme ho měli ani jeden falešný poplach,od 4 měsíce jsem ho zapínala jen na noc a 19 prosince,co měla malá půl roku,jsme ho vrátili a jsme bez monitoru.Chůvičku nemáme.
V Šumperku ještě půjčují monitory?
veruunka píše:
Prosím, prosím poradil byste někdo, kdo máte doma AC 401, zda je možný do chůvičky jen přenos zvůků z monitoru dechu? Jinými slovy, zda je možné si na chůvičce navolit, aby přenášela jen zvuk z monitoru dechu (tedy nikoliv břečení)? Tj. při variantě, kdy chceme nechat malého v noci „vybrečet“ (v oddělené místnosti), ale zároveň chceme mít jistotu, že uslyšíme, kdyby zapnul signál monitor dechu?
Já jsem to řešila tak, že jsem si úplně nebo téměř úplně ztlumila hlasitost mikrofonu (při puštěné chůvičce šipkou dolů). Monitor je pořád slyšet.
Susanna píše:veruunka píše:Já jsem to řešila tak, že jsem si úplně nebo téměř úplně ztlumila hlasitost mikrofonu (při puštěné chůvičce šipkou dolů). Monitor je pořád slyšet.
Děkuju!
Hlavně, že to nějak jde, hned jí objednám ![]()