Moringový olej Renovality

6101
14.6.18 08:56

Moringovy olej Renovality

Ahoj, nemate nekdo zkusenost s timto olejem na aknekozni plet? Pokukuju po nem, ale stale je to olej, tak se tak trosku zdraham.
Popripade mate zkusenosti i s jinymi olejicky od teto fitmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30556
14.6.18 09:00

@bibianka ja mam snad vsechny oleje a jsou super, ale třeba moringovy mi nesedí…na obličej používám arganovy, na tělo kavovy, na opalování malinovy, po opalování merunkovy :mrgreen:
Ale je třeba to zkoušet i podle typu pleti…když jim napíšeš jakou máš plet- problémy dokáží ti poradit který by se hodil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.6.18 09:01

Oleje od Renovality jsou super, určitě do něho jdi :palec: Já si dávám trochu moringového oleje + 2-3 kapky tee trea (též od nich), rozehřeju v ruce a nanesu, takto dohromady a musím říct, že plet je fakt o dost lepší. Jen mi to začalo fungovat až po vysazení veškeré chemie na pleti (občas tedy použiji klasickou řasenku, zatím). Odličuji jojobovým olejem. Na jejich instagramovém účtu je pak spousty informací, jak odličovat s olejem, jak nanášet, který olej na co, jak dělat vlasové zábaly apod. :palec: skvělá komunikace se zákazníky.
Jo a taky mám skoro všechny oleje, postupně doplňuji, když mají akce :mrgreen: mají je dost často :lol: je to závislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
14.6.18 09:04

Za sebe, co mi teda dělá moc dobře na pleť je Havlíkova přírodní apotéka. ráno čistící a pečující maska. večer nanáším od soaphoria tu jílovou masku, mají různé druhy i na aknozní pleť. ta se dá použít jako pro čistění a nebo jako maska. já mám pro citlivou a zralou pleť. pak dočistím růžovou vodou, navlhčím tím a na to Havlíkův přírodní zázrak. používám posledních 14 dní tuhle kombinaci a pleť se mi neuvěřitelně zlepšila. pupínky téměř žádné a rychle se hojí.

• Citovat
  • Upravit
15575
14.6.18 09:04

Ano to jsem zapomněla, napiš jim, vyfoť jim odlíčený obličej a oni poradí, hned prý vědí. Já se na to asi také chystám, ne že bych nebyla spokojená, ale není to úplně super, ale nechci moc experimentovat, stojí to peníze a navíc mi to vcelku sedí (moringa+tee trea).
A ricinový používám na zábaly (ale čekám na akci, koupím renohair přímo na ně) ale hlavně na řasy, skvělý :palec: Mamka zase používá opuncii na vrásky. Argan používám do délek (na zábal vlasový) apod. Doporučuji určitě vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6101
14.6.18 09:15
@kaja00 píše:
Oleje od Renovality jsou super, určitě do něho jdi :palec: Já si dávám trochu moringového oleje + 2-3 kapky tee trea (též od nich), rozehřeju v ruce a nanesu, takto dohromady a musím říct, že plet je fakt o dost lepší. Jen mi to začalo fungovat až po vysazení veškeré chemie na pleti (občas tedy použiji klasickou řasenku, zatím). Odličuji jojobovým olejem. Na jejich instagramovém účtu je pak spousty informací, jak odličovat s olejem, jak nanášet, který olej na co, jak dělat vlasové zábaly apod. :palec: skvělá komunikace se zákazníky.
Jo a taky mám skoro všechny oleje, postupně doplňuji, když mají akce :mrgreen: mají je dost často :lol: je to závislost.

A nevysusuje ten tea tree olejicek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.6.18 10:39

@bibianka no sám o sobě samozřejmě trochu ano. Nesmíš si dát jen tea tree, musíš i nějaký k němu, hydratační, např. právě tu moringu. Když máš nějaký pupínek apod (nebo třeba štípanec), tak můžeš jen na to místo, ale na celý obličej tea tree samotný ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí