Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byla jsem tam se synem pred mesicem. To kreslo je rozkladaci. Vecer si ho rozlozite a mate z toho normalni luzko, rano zase slozite. Krasne jsem se vyspala. Lednice je na chodbe, jsou tam stitky na podepsani. Snidani Vam donesou na pokoj, na obed a veceri dostanete stravenku a musite si pro to do kantyny. Dite s Vami nesmi. Je to blby, protoze Motol je hrozny labyrint, prvni den jsem si mohla vzit syna s sebou, pak uz jsem tam radeji nesla. Asi bych se vratila vecer. Jo, prvni den mate narok oba az na veceri. Takze jidlo bych si asi vzala s sebou. Je tam mikrovlnka. Mela jsem s sebou i presnidavky pro syna. Hernicka je fajn, syn se zabavil (19 mesicu). Televize je, pokud vim, jen v te hernicce a na heslo na wifi maji narok jen pacienti od sesti let. Rodice mladsich deti ne. Takze s sebou na vecer nejakou knizku nebo neco, jestli nebudete chodit spat se synem. Coz taky nekdy neuskodi. Hlavne, at je vse v poradku a synek zvlada vse v pohode.
@MončaKá píše:
To byla prvni vec kterou jsem hledala ale muze to byt jinak nez ve skutecnosti.
Pokud by tomu tak bylo, tak by tě asi informace s křeslem nezaskočila. Takže si to v klidu přečti, případně v pondělí zavolej, číslo jsem ti napsala.
@susan86
Tak hold spat bude muset semnou na kresle, v postylce nevydrzi i doma ma sundanou stranu aby jako ze spal semnou a i tak si prelejza ke me. Dekuji moc tak ze jidlo varim vecer aby jsme meli obed
a ze si pro jidlo nedojdu sem smirena uz predeslych komentaru
.. misto telky vezmu notebook na pohadky co ma rad. Nastesti mam data v mobilu vzdy prikoupena tak ze internet zajisten taky.. uz aby to bylo za nami.. ale dekuji moc. ![]()
@hanka.br. píše:
Pokud by tomu tak bylo, tak by tě asi informace s křeslem nezaskočila. Takže si to v klidu přečti, případně v pondělí zavolej, číslo jsem ti napsala.
Cetla jsem to, ale bohuzel spatne pochopila. Bohuzel sem zvykla na neco jineho z nasi nemocnice.
@MončaKá píše:
Jeste blba otázka, a co perina?mam mit svoji?
![]()
ne, dostaneš deku a polštář a povlečení
@MončaKá píše:
@pedigka
No nastup je v utery ale prej zakrok ve stredu. Metodu vubec nevim vse se dozvim to utery klidne hned co se vyspi napisu podrobnostipokud budes chtit. Synovi je dva a pul presne
A kdy jdete vy?
Syn jde 26.3. Driv nebyl volny termin. Vybrala jsem si kliniku Www.fortmedica.cz
Nad Motolem jsem taky premyslela. Jak dlouho jste cekali na volny termin? Mozna bude muset syn nakonec do klasicke nemocnice, proto me to zajima.
Jestli ti muzu doporucit, zeptej se, jakou metodou to odstranuji.
Na pokoji můžeš být s dítětem, je tam křeslo které rozložíš a je z něj postel, deku i polštář dostaneš, ale nevím jak se na to budou dívat, když syn bude spát s tebou. U nás to nemáme rádi, ale jsme jiné oddělení. Nevím na co jsi zvyklá z vaší nemocnice, ale Motol je tak velký, že opravdu není kapacita ještě na to aby matka měla vlastní postel. Další věci je, že na Internetu máš napsáno co sebou i základni info. Jinak v Motole koupíš cokoliv. Jídlo v kantyne nebo si objednas co budeš chtít. Ll
@pedigka
No jelikoz to mam pres znameho tak jsem mela termin za 14dnu
ale urcite vam dam vedet az bude hotovej jak to cele probihalo.
@marin píše:
Je to tam opravdu labyrint.:)
No, radsi nikam chodit nebudu ![]()
@Nikody píše:
@hanka.br. Prosimtě s dítětem 2,5 samozřejmě bude na pokoji
@MončaKá
Do jeho postele ty nesmíš, ale budeš mít rozkládací křeslo u něho, spala jsem na něm 10 dní, jednu noc i manžel a přežili jsme
Vy tam ale jdete jen na noc, ne? Neměj vůbec strach a pokud Vás operuje Katra, je to velký, ale velký profíkJídlo dostane malej, ty si pro něj chodíš do jídelny (závodní v Motole), mezitím ti dítě pohlídají. Je tam herna, vem tablet, hračku a knížku a bude to v pohodě, na pokojích jsou televize
Jakoby tri dny tam budeme.
Jinak kdo ho bude operovat jmeno si vubec nepamatuji
ale rikali mi ho a ze to je profik tak ze je mozny ze to je on.
@Natálka26
Pro jidlo si urcite nedojdu kvuli malemu ten me nepusti a vim ze zabloudim
. No jo jen ze kdyz malej jinak neusne a nespi tak co mam delat? Nechat ho rvat? To si ho radai vezmu k sobe kdyz je na to zvyklej. ![]()
@Natálka26 píše:
@MončaKáNa pokoji můžeš být s dítětem, je tam křeslo které rozložíš a je z něj postel, deku i polštář dostaneš, ale nevím jak se na to budou dívat, když syn bude spát s tebou. U nás to nemáme rádi, ale jsme jiné oddělení. Nevím na co jsi zvyklá z vaší nemocnice, ale Motol je tak velký, že opravdu není kapacita ještě na to aby matka měla vlastní postel. Další věci je, že na Internetu máš napsáno co sebou i základni info. Jinak v Motole koupíš cokoliv. Jídlo v kantyne nebo si objednas co budeš chtít. Ll
Ted koukam a bud sem slepa ale nevidim ty veci sebou.. ![]()
Za chvíli pochopíš, kterého uzlu se držet a trefíš na poprvé neboj. Jak říkám u nás to není oblíbené, ale pokud jim to nebude vadit tak si ho dej k sobě do postele. Info co sebou by si měla mít na netu přímo u oddělení kam jdete, případně v papírech (jestli vám dali) a jinak je to klasika, hygienické potřeby, oblečení a nějaký věci na zabavení. Je tam i herna tak třeba syna budou bavit víc hračky tam než svoje z domova.