Motol operace triselna kýly u syna 3 roky

26
4.4.22 10:02

Motol operace triselna kýly u syna 3 roky

Ahoj holky, je tu někdo u jehož dítěte byla operovana triselna kyla? My jdeme na operaci za 3 týdny do Motola, máte někdo zkušenosti? Synovi jsou 3 roky a je dost živý, tak si neumím představit že po operaci vydrží v klidu, může se dítě po operaci hýbat, chodit, nebo jak u vašich trval dlouho návrat do normálu? Plus jsem četla, že někteří doktoři u téhle operaci rádi pretahuji pindíka, čemuž bych se ráda vyhnula, máte někdo zkušenost, zda to stačí říct před operací? Moc díky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4849
4.4.22 11:18

Syn byl na tříselné kýle v jiné nemocnici, byl v podobném věku, je také hodně živý. Už odpoledne/ navečer po operaci bylo v podstatě nemožné ho udržet v postýlce, takže jsem se s ním snažila dělat takové klidovější hry.
To s tím pindíkem, bych mu nechala hned při příjmu zapsat do papírů, protože co je psáno, to je dáno. a pro jistotu bych to i připomněla lékaři před narkózou, že si to výslovně nepřeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
4.4.22 11:36

Byla jsem v Motole na operaci kýly s miminkem. V 7 večer operace a ráno už nic nevěděla. Děti to prý neprožívají, tak jako dospělý. Myslím, že to budete mít v pohodě. Po operaci dostane určitě Paralen na bolest a i ho to trochu utlumí, aby vydržel alespoň chvíli v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.4.22 11:48

@vedma007 a můžu se zeptat jak probíhal návrat do normálu, kdy začal normálně chodit, na procházky, atd. a jak dlouho ho to bolelo? Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4849
6.4.22 08:14

@MarketaKul hned, on si na bolest vůbec nestěžoval. Tak týden jsem se ho snažila i doma držet trochu v klidu, ale bylo to spíš moje přání, než že by to bylo z jeho strany, že by ho ta operace nějak omezovala. Právě to pro mě bylo dost překvapivé, protože chvíli předtím byla na kýle moje kamarádka a ta se z toho dávala dokupy skoro měsíc. U těch dětí je to asi opravdu úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí