Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ŽENY… milovnice všech různých kubatůr… kdy po porodu znova usednout na svoje miláčky??? Tento rok opravdu budu trpět… asi celá sezóna je pro mě pasé… TP červenec. Nedovedu si to představit, i na svatební cestu jsme jeli s manželem na motorce. Rakousko, Slovinko, Itálie, Chorvatsko, Černá hora…hmmmm. Jediné co mi letos zbyde budou vzpomínky a fotky.
Jelikož se na miminko těším a snažím dost dlouho tak jsem smířená i s tím, že vyhřívaný hefty co jsem dostala od ježíška min. rok nepoužiju pokud za 14dní najdu dvě //
![]()
Ale jsem rozhodnutá hned po šestinedělí nandat baterku a projet se aspon kolem komína
![]()
Tak já se poprvé sama projela, když bylo dceři rok, tu první sezónu po porodu jsem se bála sama řídit, ale s manželem jsme vyjeli na krátkou projížďku asi po 3měsících a využili toho, když malá spala a babička dohlížela
ale sama se teď bojím jezdit mnohem víc..
Nikdo do vás holky nerejpal " máš tady malé dítě a jedeš na motorce" to já už posloucham teď…
A možná bude hůř
, já po dvou dětech a 9 letech starání o ně se povozím jen tak 1× do roka a to ještě za manželem. Holt strach je silnější. Musím říct, že postupem času už mi to nechybí..tedy chybí, to je jasné.
Přeji, at vyrazíš co nejdříve.
Já jsem měla smůlu, že jsem vyjela 2× po porodu a pokaždé mě sejmuli. Jednou se začala otáčet dodávka z ničeho nic přes 4 pruhy a jaksi mě neviděla, ještě, že jsem to tušila a jela tak 20. Přesto motorka zalisovaná pod ní. Já jsem seskočila a podruhé mě neviděl maník z vedlejší, to bylo o pár centimetrů, jinak by bylo po mě. Takže konec. Já už nejezdím.
![]()
Já musím říct, že se po prvním prckovi taky o dooooost víc bojím a jezdím jak srágora a teď na červenec očekáváme druhý ale doufám, že se aspoň jednou letos svezu…
@Anix píše:
Nikdo do vás holky nerejpal " máš tady malé dítě a jedeš na motorce" to já už posloucham teď…
Tak já už jednu skoro 12ti letou cácoru doma mám, takže z rodiny nikdo nic, ale občas to slyšim paradoxně od cizích lidí..
moje známá co taky jezdí na moto jezdila i na koních a jednou spadla z koně a ochrnula od krku dolu.. takže o mtorce to neni.. podle mě komu je to určený tak tho to stejně potká a je jedno jestli na mašině nebo na kole ![]()
Začala jsem klasika gs500:-) Pak starou cbr 600 ted nemám nic, ale manžel má. Když bych chtěla můžu jet na jeho. ![]()
A co máš ty ANIX?
@Denis11 přesně tak, souhlasím, nevidím v to nějak zvýšený riziko a pokud se má něco stát tak mě může srazit auto na přechodu… a nemusí v tom motorka figurovat
Yamaha TDM 850… cesťáček… ale bohužel momentálně s manžou napůl… je to náročné financovat 2 auta a 2 motorky ![]()
M máme s přítelem každej svoji a i auto
ale je pravda že to neni nic levnýho
ale jelikož nás motorky daly dohromady tak je nedáme ![]()
@Denis11
My ještě hypošku na barák. Ale chtěla bych vyhrát ve sportce a koupit si úplně novou mašinu…
Tak to musí být super pohodlné.
My jsme spíše na ty sportovní.
A na půl stačí.
Když tak vzpomínám tak mi to docela chybí. Srazy, nevím jestli jsi zažila třeba streetfighter day i tak prostě se sebrat a jet, cestou potkat další motorkáře, zapařit… No nic. Vynahrazuju si to jinak. Dětskými motorkami. ![]()
Příspěvek upraven 01.02.13 v 21:57
@Anix my taky hypošku, ale na byt a fakt malou takže se to dá no..