Motorka :o)

4607
1.2.13 21:31

MOTORKA :o)

ŽENY… milovnice všech různých kubatůr… kdy po porodu znova usednout na svoje miláčky??? Tento rok opravdu budu trpět… asi celá sezóna je pro mě pasé… TP červenec. Nedovedu si to představit, i na svatební cestu jsme jeli s manželem na motorce. Rakousko, Slovinko, Itálie, Chorvatsko, Černá hora…hmmmm. Jediné co mi letos zbyde budou vzpomínky a fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5411
1.2.13 21:36

Jelikož se na miminko těším a snažím dost dlouho tak jsem smířená i s tím, že vyhřívaný hefty co jsem dostala od ježíška min. rok nepoužiju pokud za 14dní najdu dvě // :srdce: :srdce:
Ale jsem rozhodnutá hned po šestinedělí nandat baterku a projet se aspon kolem komína :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
1.2.13 21:37

Tak já se poprvé sama projela, když bylo dceři rok, tu první sezónu po porodu jsem se bála sama řídit, ale s manželem jsme vyjeli na krátkou projížďku asi po 3měsících a využili toho, když malá spala a babička dohlížela :-) ale sama se teď bojím jezdit mnohem víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
1.2.13 21:39

Nikdo do vás holky nerejpal " máš tady malé dítě a jedeš na motorce" to já už posloucham teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.2.13 21:40

A možná bude hůř :mrgreen:, já po dvou dětech a 9 letech starání o ně se povozím jen tak 1× do roka a to ještě za manželem. Holt strach je silnější. Musím říct, že postupem času už mi to nechybí..tedy chybí, to je jasné. :-) Přeji, at vyrazíš co nejdříve. :-)Já jsem měla smůlu, že jsem vyjela 2× po porodu a pokaždé mě sejmuli. Jednou se začala otáčet dodávka z ničeho nic přes 4 pruhy a jaksi mě neviděla, ještě, že jsem to tušila a jela tak 20. Přesto motorka zalisovaná pod ní. Já jsem seskočila a podruhé mě neviděl maník z vedlejší, to bylo o pár centimetrů, jinak by bylo po mě. Takže konec. Já už nejezdím. :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
1.2.13 21:43

@k.a.c.k.a.1
Cos měla za stroj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
1.2.13 21:44

Já musím říct, že se po prvním prckovi taky o dooooost víc bojím a jezdím jak srágora a teď na červenec očekáváme druhý ale doufám, že se aspoň jednou letos svezu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
1.2.13 21:45
@Anix píše:
Nikdo do vás holky nerejpal " máš tady malé dítě a jedeš na motorce" to já už posloucham teď…

Tak já už jednu skoro 12ti letou cácoru doma mám, takže z rodiny nikdo nic, ale občas to slyšim paradoxně od cizích lidí.. :roll: moje známá co taky jezdí na moto jezdila i na koních a jednou spadla z koně a ochrnula od krku dolu.. takže o mtorce to neni.. podle mě komu je to určený tak tho to stejně potká a je jedno jestli na mašině nebo na kole :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.2.13 21:48

Začala jsem klasika gs500:-) Pak starou cbr 600 ted nemám nic, ale manžel má. Když bych chtěla můžu jet na jeho. :-)
A co máš ty ANIX?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
1.2.13 21:48

@Denis11 přesně tak, souhlasím, nevidím v to nějak zvýšený riziko a pokud se má něco stát tak mě může srazit auto na přechodu… a nemusí v tom motorka figurovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
1.2.13 21:50

@k.a.c.k.a.1

Yamaha TDM 850… cesťáček… ale bohužel momentálně s manžou napůl… je to náročné financovat 2 auta a 2 motorky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
1.2.13 21:52

M máme s přítelem každej svoji a i auto :mrgreen: :mrgreen: ale je pravda že to neni nic levnýho :mrgreen: ale jelikož nás motorky daly dohromady tak je nedáme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
1.2.13 21:55

@Denis11
My ještě hypošku na barák. Ale chtěla bych vyhrát ve sportce a koupit si úplně novou mašinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.2.13 21:55

Tak to musí být super pohodlné. :-) My jsme spíše na ty sportovní. :-) A na půl stačí. :-) Když tak vzpomínám tak mi to docela chybí. Srazy, nevím jestli jsi zažila třeba streetfighter day i tak prostě se sebrat a jet, cestou potkat další motorkáře, zapařit… No nic. Vynahrazuju si to jinak. Dětskými motorkami. :-)

Příspěvek upraven 01.02.13 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
1.2.13 21:57

@Anix my taky hypošku, ale na byt a fakt malou takže se to dá no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková