Kryokomora a zkušenosti

29
30.1.13 07:27

Kryokomora a zkušenosti

Ahoj holky (popřípadě) kluci, máte někdo zkušenost s kryokomorou? Docela dost sportuji teď v zimě (skvoš, běh…) a chodím i do sauny, a tak mě napadlo jako regeneraci svalů KRAOKOMORA…nemáte někdo s ní zkušenosti? zda se to dá vydržet, za ten mráz až nebolí (-140°C) a pak zda Vám není zima ještě celý týden :) a jak jste se po tom cítili? Děkuji za odpovědi… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
805
30.1.13 07:45

Chodila jsem pravidelne kvuli problemum s kolenem. Vydrzet se to da. Musela jsem si brat vlnene podkolenky protoze se mi delaly omrzliny na holenich. Jinak ale dobry. Vzdycky me to nakoplo a mela jsem lepsi naladu. Hodne se pri tom vylucuje adrenalin a endorfin a podobne pozitivni hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.1.13 07:55

A jak často jsi chodila, aby to mělo ten učínek co to má mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
30.1.13 07:57

Chodila jsem kazdy den po dobu dvou tydnu. Pak po pul roce opet. Nesmi se chodit treba dva mesice v kuse protoze si porusis prirozenou citlivost na teplo a chlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.1.13 07:59

A kolik stojí jeden vstup?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
30.1.13 08:02

Urcite jsem lip spala. Zvysuje to obranyschopnost. Spousta doktoru rika ze je to blbost. Ale pak tedy nevim proc lekari doporucuji studene obklady na zvrknuty kotnik nebo studene koupele na zanety. Uz pan Priesnitz prisel na to ze teple koupele urcitym chorobam skodi a tak je ho lecebne kury byly zalozeny vyhradne na lecbe studenou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
30.1.13 08:04

Uz je to dlouho co jsem chodila ale myslim kolem dvou nebo tri set. Jeden vstup nema zadny ucinek. Doporucuji aspon 7. A je to potreba kazdy den a nevynechat. Dokonce v laznich v Karlovych Varech delaji kuru dvakrat denne. To ma maximalni ucinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
30.1.13 08:06

Dost casto jsou v kryocentrech ruzna zvyhodneni kdyz si koupis deset vstupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
30.1.13 08:11

Byla jsem tam jednou, teď v únoru jdu po druhé (dostali jsme s přítelem dárkový poukaz na Vánoce) Za mě je to úplně parádní a nemusíš se toho bát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková