Moudráky a zvýšená teplota

299
17.1.08 10:52

Moudráky a zvýšená teplota

Dobrý den všem.

Chtěla jsem se zeptat zda máte některá zkušenosti s prořezáváním moudráků a zvýšenou teplotou.
Od silvestra mě začal zlobit moudrák v levo dole má mám i zvýšenou teplotu nejdřív do 37,6 a teď poslední týden do 38. Moje zubařka mi tvrdí, že to od zubu není a tak jsem běhala po všech možných doktorech a usoudili všichni, že je to od zubu. Ten zub už je skoro venku, ale dáseň mám oteklou a bolí mě to na té straně, nemůžu na tu stranu kousat, ale pusu otevřu dobře.
Zubařka říkala, že kdyby tam byl zánět, tak neotevřu pusu a mám to mnohem víc oteklý. Chodila jsem k ní na proplachy a na výměnu drénu nakonec mi ATB napsala ty které můžu při kojení. No beru je 2. den a zvýšenou teplotu mám stále, tak snad už to zabere je to hrozný pořád se potíma a přitom se musí člověk starat o 2 prcky.
Máte některá taky takové zkušenosti díky za odpovědi. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1473
17.1.08 11:41

S tímhle zkušenosti nemám ale i malé děti mívají teploty když se prořezávají zoubky tak proč ne dospělí? A zánět tam mít nemusíš. Přeju ať jsi brzo zase fit.
Ryšavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
17.1.08 12:32

Ahoj Drobku,

tak s tím já zkušenost bohužel mám - moudráky se mi na střídačku prořezávají už několik let. Někdy to jen bolí, jindy je k tomu teplota a někdy s tím jezdím na čištění. Můj zubař jejich trhání neuznává, prý dokud jsou zdravé - jednou že za ně budu ráda.

• Citovat
  • Upravit
435
17.1.08 14:56

Ahojky! Já si taky myslím, že klidně být teplota může…já jsem měla vždycky jenom trochu zvýšenou, ale vím že moje holky mají vždycky i nad 38. Tak proč by nemohli mít dospělí? Jinak já teda mám taky vždycky děsně nateklou pusu - udělá se tam takový jako váček a pak když přestane zub růst tak to zase zmizí, ale bolest je to ukrutná. Takže upřímnou soustrast soucítím s Tebou…tak ať si brzy fit a zuby nebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí