Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nemá nic, ně jak se to samo časem srovnalo a tak nebylo zapotřebí.
@cesy360 Ahoj, nerada zase toto témě otevírám, chápu, že to není zrovna příjemné. Chtěla bych se zeptat, jak jste u dcery na ten nádor přišli? Jaké měla příznaky? Mám 2,5letou holčičku a za 14 dní nás čeká CT mozku a já trnu hrůzou
Má náhlé bolesti hlavičky, ale musí jí to bolet hodně, protože začně šíleně až hystericky plakat. Nic jí není, jen ty nepravidelné bolesti z ničehonic ![]()
Zdravim, vše začlo tim, že holka začla občas zvracet a unava, bylo to vletě, tak si doktor myslel že to je vedrem a ze sluníčka. Po čase začla pajdat na jednu nohu a znovu zvracet.Tak nás poslali do nemocnice na vyšetření, kde šla okamžitě na magnet. Přeji vám aby vyšetření dopadlo dobře.
@cesy360 děkuji moc za odpověď, doufám, že je malá už v pořádku a přeji jen zdraví!!! Já jsem z toho hodně vynervovaná ![]()
Zdravím zrovna si to tak též prochazime
byla to ta nejhorší veta kterou sem kdy slyšela
…zatím ma malá vývod z hlavičky skrz aby odcházel moskomisni mokré kterej nádor urlacoval a v pondělí jde na velkou operaci…mam takový strach ![]()
To je nam lito, ale urcite vse dobře dopadne.Nase operace trvala 11 hodin.Kde vas budou operovat? Drzime palce a prejem hodne stesti.
Z decke nás převezli do bohunic a tady to v pondělí vypukne…je to hrůza takový nervy
hlavně at dopadne dobre