Mozkový nádor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6388
1.9.14 12:41

Zkušenost nemám, ale držím palce.Je mi to líto :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.9.14 15:27

Nemá nic, ně jak se to samo časem srovnalo a tak nebylo zapotřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dit
13
31.10.14 10:58

@cesy360 Ahoj, nerada zase toto témě otevírám, chápu, že to není zrovna příjemné. Chtěla bych se zeptat, jak jste u dcery na ten nádor přišli? Jaké měla příznaky? Mám 2,5letou holčičku a za 14 dní nás čeká CT mozku a já trnu hrůzou :,( Má náhlé bolesti hlavičky, ale musí jí to bolet hodně, protože začně šíleně až hystericky plakat. Nic jí není, jen ty nepravidelné bolesti z ničehonic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
31.10.14 13:48

Zdravim, vše začlo tim, že holka začla občas zvracet a unava, bylo to vletě, tak si doktor myslel že to je vedrem a ze sluníčka. Po čase začla pajdat na jednu nohu a znovu zvracet.Tak nás poslali do nemocnice na vyšetření, kde šla okamžitě na magnet. Přeji vám aby vyšetření dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dit
13
31.10.14 19:59

@cesy360 děkuji moc za odpověď, doufám, že je malá už v pořádku a přeji jen zdraví!!! Já jsem z toho hodně vynervovaná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.14 19:00

Zdravím zrovna si to tak též prochazime :,( byla to ta nejhorší veta kterou sem kdy slyšela :,(…zatím ma malá vývod z hlavičky skrz aby odcházel moskomisni mokré kterej nádor urlacoval a v pondělí jde na velkou operaci…mam takový strach :(

• Citovat
  • Upravit
13
7.11.14 20:33

To je nam lito, ale urcite vse dobře dopadne.Nase operace trvala 11 hodin.Kde vas budou operovat? Drzime palce a prejem hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.14 21:51

Z decke nás převezli do bohunic a tady to v pondělí vypukne…je to hrůza takový nervy :( hlavně at dopadne dobre

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA