Teplota, jiné příznaky nemá

1143
30.8.14 15:32

Teplota, jiné příznaky nemá

Ahoj, už 3 den ma malej.( 3roky) zvýšenou teplotu- dnes nejvíc 38,5 Včera u dr. kontrola moči- v pořádku, crp: taky v pořádku, rýmu - kašel nemá, myslela jsem od zubů vypada to že se mu začne klubat stolička(5), podle dr
to od zubu není :nevim: před 10.dny sme byli na přetažení předkožky..můžou být teploty z toho 8o mažu. framykoinem a calciovkou, sice nepřetáhnu.tak.jak.dr na chirurgii ale snažím se alespon aby se udelal malinký otvor víc to. zatim nejde, myslím že se to.bude postupně uvolňovat, tak mi.to bylo řečeno, přes řev malího.nebylo.moc rozumět jinak čurá nornalme, ale kdyby mel nějaký zánět tak by bylo. zvýšené crp- je totak??? :think:

Příspěvek upraven 30.08.14 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13749
30.8.14 15:38

Byla bych v klidu, 37.6 není vysoká teplota. Nech organismus bojovat, zítra nebo pozítří se z toho něco vyvrbí, nebo to přestane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
30.8.14 15:51

Uz je sice starsi, ale muze to byt i neco jako 5. nebo 6. nemoc. Nas syn mel ve 3,5 letech take zvysenou teplotu, byl trochu apaticky, hur jedl. Ale zaroven byla velka vedra, tak jsem to prikladala tomu. A pak jsem si zpetne uvedomila, ze ty pupinky na brise adi nebyla jen zaparka nebo tak, ale asi nejaky druh exantemove virozy… Nektere byvaji nejdriv teplota a pak vysev vyrazky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
30.8.14 15:51

@AnastazieB právě taky si myslim že zítra to buď přestane(doufám) :-) nebo nevím… Včera dr naměřila 38,7 čelovým tep.to jsem už nenaměřila, mam digi thermoval, ale měřím jeste 5 min po tom co teplomer zapípa, jinak mi to naměří nesmysl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
30.8.14 15:53

@Levandule121 zatím má jeden mini pupínek na tváři, jinak nic. Včera to byla s jídlem bída- dnes lepší, skoro normal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
30.8.14 16:08

@AnastazieB vlastně 38,5 :roll: davala jsem sirup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.8.14 16:54

@lujziana A do uší mu koukala? Mladší měl ve středu a čtvrtek taky teplotu do 38,5, byl protivný, jinak nic. Ve čt jsem šla shodou okolností se starším na ko na ORL, tak jsem dr řekla, ať se mrkne i na mladšího, a výsledek počínající zánět nosohltanu, zadní rýma (dýchá úplně normálně, rýma by mě nenapadla ani v nejmenším) a mírně chycené uši. Dala nám kapky do uší, do nosu stříkám Sterimar s mědí, asi 3× dostal Nurofen a (ťukám) od včerejška je bez teploty a celkem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
30.8.14 17:18

@AliTad nekoukala :think: ale v pondělí. jdem na kontrolu tak uvidím, ale crp bylo v pořádku, jakože žádný začínající zánet nemá - tak jsem to aspoň pochopila já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.8.14 17:33

@lujziana Naše se při teplotě teda do uší kouká :nevim: A do krku koukala? Starší to taky takhle jednou měl a byly to uši. Rýmu neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
30.8.14 17:40

@AliTad jj do krku koukala a prý v pořádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
30.8.14 19:59
@AliTad píše:
@lujziana Naše se při teplotě teda do uší kouká :nevim: A do krku koukala? Starší to taky takhle jednou měl a byly to uši. Rýmu neměl.

A do uší koukne i vaše pediatrička? To spíš jedině na tom ORL, ne?

Edit: A navíc bych tak laicky řekla, že jestli už má tu teplotu 3 dny, to už by ty uši vygradovaly nebo by si na ně alespoň stěžoval. Ale samozřejmě nehádám se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.8.14 21:38

@Levandule121 Jojo, koukne. Starší měl takhle jednou právě ty tři dny teploty (skákalo to v průběhu dne, občas zvýšená, občas nižší horečka), kromě toho nic, a právě třetí den v noci zlom, horečka ke 40, probrečel celou noc, ani to nešlo moc srazit a ráno mu ucho prasklo. Ale jinak taky myslím, že uši jdou většinou rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí