Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mimochodem jsem prosila o radu,né aby mi někdo něvo vyvěštil… nevim proč sem hned hysterka a podobně,to mě fakt štve tohle chování lidí… ale to je jedno,já Vás nijak taky neobtěžuji,tak neobtěžujte mě.Pokud se vám to tu nelíbí,tak tu nebuďte.nejlepší řešení. ![]()
Ahoj holky, prosim o radu…beru normalne antikoncepci, ale tenhle mesic jsem si nevzala tri prasky po sobe..hned na zacatku mesice, protoze to vyslo zrovna na vikend a ja si nestihla koupit prasky…dostavam na den presne mesicky(vzdycky v nedeli a v sobotu uz me vetsinou boli bricho a zada, dneska jeste nic)
myslite, ze muzu byt tehotna???
Zdravím
jsem tu mezi Vami nová:) o miminko jsme se zacly „snažit“ nedávno..ted velice váhám, zda běžet k lekari nebo se s vami poradit zde..
po novem roce jsem mela zánět leveho svalu( jak drží delohu) prestala jsem bratbha a brala jen same antibiotika. menstruaci mi pan doktor vyvolaval inekci. Tak by me vubec zajimalo, zda se dá otehotnet prez tyto umele hormony..každopádně zkoncila menstruace a my to zkusily. Bylo to v patek a ja hned v sobotu citila neskutecnou unavu, ze jsem usinala ve stoje pomalu, pote se pridaly bolesti, ktere neumim popsat neco jako pichani, tlaceni v podbrisku, naladovost(hned jsem vztekla) a chvilema mam pocit, ze sebou pmtrisknu. Ani nevim zda se mi chce vmtvracet nebo ne jak na vode pak zas dobry a neustale bych jedla, kdyz si reknu, ze tolik jist nesmim tak je mi zle. Ale ne na zvraceni.. je to cele nejake divne dnes se k tomu pridaly bolesti zad a hlavy. Jen je mi divne, ze vlastně toto citim od druhého dne nechraneneho styku.. :/ :/ dnes je to 5 dni. Každopádně myslíte, ze by se mohlo jednat o tehu? Nebo jen ty hornony pichle do me me takhle blazni.. dekuji a omlouvám se za chyby.. pisu v telefonu ![]()
Prave vaham,, zda mam zavolat doktorovi aby s epodival, zda mto neni neco spojeneho stim zanetem.. každopádně mimi by jsme si moc přály ![]()