Možné těhotenství a kokain

23.8.24 14:42

Možné těhotenství a kokain

Zdravím Vás. Jsem tu poprvé a nevím, kam se mám se svým dotazem obrátit.
S partnerem jsme došli do bodu, že by jsme byli pro rodinu, kdyby se to stalo.
Jenže jsem se s ním rozešla, už to prostě dál nešlo z mojí strany. Navíc jsem se dozvěděla, že si dá občas kokain. Že ho bral dřív, jsem věděla, ale ne, že v tom pokračuje i teď. Podotýkám, že já jsem zásadně proti těmhle věcem.
Jenže já jsem to teď nedostala a mám obavy. Na jednu stranu bych miminko chtěla, i kdybych měla zůstat sama, přestože bych se k němu už vrátit nikdy nechtěla. Ale na druhou stranu bych se bála toho, že to to malé zdravotně odnese. Moje otázka tedy zni, pokud o tom nekdo něco víte. Mohlo by to malé mít třeba kvůli tomu nějaké vývojové vady, sklony ke špatné psychice :(, cokoliv?..
Prosím, nesuďte mě. Děkuji za případné odpovědi a přeji hezký zbytek dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
23.8.24 14:48

To, že otec dítěte semtam bral kokain, dítě nijak nepoznamená. Ale jeho geny si ponese. Neplaš a udělej si test, třeba vůbec těhotná nejsi :kytka: Osobně bych se víc bála, jakým způsobem by ti chtěl zasahovat do života a života dítěte, protože kolem a kolem, byl by to jeho otec a těhotenství bys před ním asi neututlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.24 14:55

Tak si prvně udělej test, abys věděla jestli jsi těhotná. Pak až bude jisté, že těhotná jsi, to můžeš vše řešit (asi bych nechtěla být s někým, kdo kokain užívá). Horší pro vývoj mimča by bylo, kdybys kokain brala ty.

• Citovat
  • Upravit
23.8.24 15:06

@unuděná Tak samozřejmě, že by o tom věděl. Jen píšu, že bych se i přes to k němu nevrátila. Děkuji :)
Test si udělám, dám tomu ještě pár dni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76951
23.8.24 17:00
@vanilka0111 píše: Více

no, jak už ti psali, případné miminko bude s největší pravděpodobností v pořádku - ale - s tím pánem budeš tím dítětem spojena budoucích 18-26 let, budete mít pravděpodobně střídavou péči, posílat si navzájem alimenty, bude zasahovat do výchovy a sto dalších třecích ploch - s tím jsi srozuměna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35977
23.8.24 19:27

Test si udělej co nejdřív ať víš na čem jsi.
S fetakem bych dítě nechtěla. Geny jsou geny a když bude chtít styk s dítětem tak bych asi trnula kde všude ho může tahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
23.8.24 22:38

Plodu by nic nebylo, ale dozivotne svazana dohromady s nekym takovym bych videla jako vetsi problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí