Špinění a bolest břicha jako při MS

Anonymní
23.8.24 12:21

Špinění a bolest břicha jako při MS

Prosím o radu zkušenějších, tzn. těch, co jsou/byly těhotné :hug:

Jsem po dlouhých letech konečně poprvé těhotná… dosud stále sněhobílé testy a teď konečně toto - už mám z CAR i potvrzeno z krve, nyní cca ještě týden čekám na 1. ultrazvuk, zda se vytvořilo mimi srdíčko (i když je pravda, že už se vytváří a je v 6tt? :think: )

No a furt čekám, co se se mnou bude dít jiného… pozoruji akorát větší únavu a delší spaní, sem tam zašpiním (ale opravdu slaboulince - ale i tak mě to trochu děsí, vím, že když je to slabé a ne zřetelně červené, tak je to ok, ale implantaci mám okolo 6tt už za sebou ne?).

Dále mám poslední dny opravdu silné pobolívání podbřišku, jako při začátku MS…

Jo a menší chuť k jídlu…

Asi si řeknete, že jsem úplně blbá a že jsou to jasné signály, ale ono jde totiž bohužel o to, že já takové projevy mám už dlouho, ještě před otěhotněním, ze všech těch hormonálních léků :-( Tak proto furt čekám na něco „nového“ dle čeho to poznám… i chutě zatím stejné, možná lehce více chuť na sladké…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36028
23.8.24 12:29

Když by mi nevynechala menstruace tak nevím že jsem těhotná tak do 5-6 měsíce. Žádný příznaky, nic nebylo jinak než obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
23.8.24 12:33

Těhotenské příznaky nemusí vůbec nic vypovídat. Psychika je mocná a něco si člověk může jen vsugerovat.
Při prvním těhotenství, kdybych nedostala MS, tak mě ani nenápadně udělat si test.
Druhé je přes IVF a také žádné příznaky.
U obou jsem přes celý první trimestr i dál měla bolení břicha jako před menstruací. U prvního těhotenství, kdyby mi nerostlo břicho, tak ani nevím, že jsem těhotná a u druhého jsem unavená a od asi 12tt - 15tt jsem nepravidelně zvracela.
Nezbývá než počkat, aby člověk věděl na čem je… držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.24 16:53

No a to spineni holky…? :roll:

• Citovat
  • Upravit
4498
23.8.24 22:08
@Anonymní píše: Více
Špinění je většinou ok. Horší je čerstvá krev. A může to být z čehokoli… Jsou ženy které špiní nebo dokonce i krvácí celé těhotenství a je to ok. U další už by to mohl být problém.
Celkově takhle v začátcích je to buď a nebo… Počkej si na vyšetření.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí