Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veveří píše:
@Mia2020 mám ráda Mr. Beana v jeho minisériích, ale nelíbí se mi ve filmu např. Mr. Bean v Americe, kde je to dost natvrdlé.
Mám to úplně stejně. Přijde mi že film je hodně na sílu a že musí být za každou cenu sranda
Nevadí mi, ale ty krátké skeče jsou rozhodně o třídu lepší než celovečerní filmy.
On existuje někdo, kdo Beana nenávidí?
Myslela jsem, že jeho je možné jen milovat nebo brát neutrálně. Mě baví od dětství, i když asi jen krátké epizody, ty filmy s ním moc nemusím. Nejradši mám asi to s dítětem na pouti.
Já zase nesnáším Simpsonovy, což většina miluje.
@Mia2020 píše:
Krásný dobrý večer,
Dámy, zakládám novou, trošku uvolněnější diskuzi. Chtěla bych se zeptat, zda máte rádi Mr. Beana. Tento seriál je dost kontroverzní - jedni ho milují, druzí bytostně nesnáší.
Po letech jsem se k němu vrátila. Viděla jsem jeden díl a musím říct, že jsem se nasmála. Líbí se mi ty jeho výrazy (jsou legrační) a ten britský humor.
Zajímalo by mě, jak to vidíte Vy.
Přeji příjemný večer.
Já tenhle typ srandy nesnáším, ale věřím, že své příznivce si to najde… ![]()
Mr. Beana mám ráda a Rowana Atkinsona mám ráda i v jiných rolích. ![]()
A tak… ale jo, dcera ho miluje takže u nás jede často a taky se nasmeju
Já na to koukala s rodinou, když jsem byla malá. Byl to takový ten seriál, který dávali snad denně ve stejnou dobu a pak klasika na Silvestra. Teď jsem s ním viděla film a Teda nic moc. Ani mým dětem se to nelíbí. Viděla jsem s nim pak nějaký rozhovor v britské talk show a sám o sobě je to vtipnej chlap. Měl super historky.
Já postavu Mr. Beana nemůžu ani cítit..Dělá se mi z něj fyzicky špatně. S hercem jako takovym problém nemám vůbec…
@SAJ píše:
Stojí za to ho vidět hrát naživo (a pokud možno i navážno), je dechberoucí.Podobně Sobota, v Okresním přeboru hrál nekomediální roli a jako smutný muž byl skvělý.
Myslíš Štěpána? Já viděla pár scének, pokaždé jsem si řekla…dám mu šanci a stejně to stálo za prd. Pak jsem ho viděla hrát vážnou roli v nějakém českém seriálu a vadil mi…i když zahrál dobře. Hrál nějakého pomatence a to mu sedlo. Ale jsem zatížena tím, že jsem nejdřív viděla ty rádoby vtipný scénky.
Jo, ale viděla jsem jen ty známé scénky a naposledy někdy v dětství. Zato hodněkrát.
Co jsem se bavila při návštěvě Británie s tamním kamarádem, prý je to docela kuriózní, že je to v ČR tak známé, i to, že se na to hodně lidí dívalo jako děti, že tak to u nich úplně není.
Ne tak moc (Bean je dost populární i v Británii), ale podobný případ je Louis de Funès a Četník ze Saint Tropez - u nás je to o dost oblíbenější, než v jeho domovině.