Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@klamonožka píše:
Jo, ale viděla jsem jen ty známé scénky a naposledy někdy v dětství. Zato hodněkrát.Co jsem se bavila při návštěvě Británie s tamním kamarádem, prý je to docela kuriózní, že je to v ČR tak známé, i to, že se na to hodně lidí dívalo jako děti, že tak to u nich úplně není.Ne tak moc (Bean je dost populární i v Británii), ale podobný případ je Louis de Funès a Četník ze Saint Tropez - u nás je to o dost oblíbenější, než v jeho domovině.
Louis de Funes s dabingem Františka Filipovskeho úplně zbožňuji ![]()
Mr Bean mi nevadí, ale s přítelem se nepodívám… Tomu se z něj dělá zle ![]()
@Mia2020 píše:
Krásný dobrý večer,
Dámy, zakládám novou, trošku uvolněnější diskuzi. Chtěla bych se zeptat, zda máte rádi Mr. Beana. Tento seriál je dost kontroverzní - jedni ho milují, druzí bytostně nesnáší.
Po letech jsem se k němu vrátila. Viděla jsem jeden díl a musím říct, že jsem se nasmála. Líbí se mi ty jeho výrazy (jsou legrační) a ten britský humor.
Zajímalo by mě, jak to vidíte Vy.
Přeji příjemný večer.
Ano mam
Mam to spojene s detstvim a ted jsme s dcerou objevily animovanou verzi. Vzdycky kdyz balim na dovolenou, vzpomenu si na tu scenu, jak to vsechno bali do maleho kufru a „zmensuje“ veci, aby to nakonec soupl do velkeho. To jsem cela ja.
Nejlepsi je stejne jeho pritelkyne. Ta musi mit nervy jak spagaty. ![]()
U nás je taky oblíbený, když dávají, tak si ho pustíme, i když jsme ty epizody viděli milionkrát, nikdy neomrzí ![]()
@malákráličice Taky jsme viděli i toho animovanýho, ale tam mi příjde, že to není vždy tak legrační.
Je to můj oblíbenec, chechtám se tomu pořád. O vánočních prázdninách dávali na Čt každý den. ![]()
Jako malá jsem na něj ráda koukala (měli jsme sérii na DVD) a v televizi ho dávali docela často.
Ale už x let jsem žádný díl neviděla a nechybí mi to. Koukla bych se, kdybych na něj narazila v tv a je docela škoda, že už ho nevysílají.
@Mia2020 píše:
Krásný dobrý večer,
Dámy, zakládám novou, trošku uvolněnější diskuzi. Chtěla bych se zeptat, zda máte rádi Mr. Beana. Tento seriál je dost kontroverzní - jedni ho milují, druzí bytostně nesnáší.
Po letech jsem se k němu vrátila. Viděla jsem jeden díl a musím říct, že jsem se nasmála. Líbí se mi ty jeho výrazy (jsou legrační) a ten britský humor.
Zajímalo by mě, jak to vidíte Vy.
Přeji příjemný večer.
Ja vylozene nesnasim Wericha, jsem asi jedina, ale fakt..a nemusim ani Hornicka. Ano Beana mam rada i kdyz vice v tech kratsich scenkach nez filmech. Taky jsem nemusela Sobotu krom Koudelky, ale v Okresnim preboeu byl o. k
Jo, mám ho ráda, hlavně je oblíbený u dětí, já taky jako dítě na něho ráda koukala. Nesnáším Simpsonovy.
@Vanda 2 píše:
Je úžasnej, vždycky pobaví.Nejradši mám Silvestra a nebo když maloval a zabalil hroznové víno do novin, každou kuličku zvlášť
I vánoce jsou bezva - scénka s Betlémem, nebo pak spívající děti které očekávaj čokoládu z bonboniéry a zavře jim před nosem, myš která dostane k vánocům maličkatej sýr ale připíchne to na obrovskou past, zaklepání na myší díru s následným zamňoukáním… a vrchol krabička na prsten s háčkem do zdi uvnitř.
Dokonce se Atkinson dostal na zahájení Olympiády v Londýně, kde hrál na klávesy. Na youtube jsou videa ještě z dob než vzniknul Mr.Bean kde je jako Standup komik hrající na virtuální bubny, nebo jako ďábel v pekle.
Mám ráda Mr. Beana v seriálu i ve filmu Velká filmová katastrofa. Líbí se mi i Johnny English.
A moc se mi líbil jako Maigret