Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný dobrý večer,
Dámy, zakládám novou, trošku uvolněnější diskuzi. Chtěla bych se zeptat, zda máte rádi Mr. Beana. Tento seriál je dost kontroverzní - jedni ho milují, druzí bytostně nesnáší.
Po letech jsem se k němu vrátila. Viděla jsem jeden díl a musím říct, že jsem se nasmála. Líbí se mi ty jeho výrazy (jsou legrační) a ten britský humor.
Zajímalo by mě, jak to vidíte Vy.
Přeji příjemný večer.
Mám ho ráda od mala. I moje děti ho milují. Osypky mám ze Štěpána Kozuba - to je něco příšernýho
- takže myslím, že tohle bude případ i Beana - koprovka - někdo miluje, jiný nenávidí, nic mezi tím.
@Mia2020 mám ráda Mr. Beana v jeho minisériích, ale nelíbí se mi ve filmu např. Mr. Bean v Americe, kde je to dost natvrdlé.
Štěpán Kozub mi také nevadí. Nesnáším celý život dechovky. To je vražda mých uší. Každý si asi najde něco, co nemá rád nebo to přímo nesnáší. Ale to neznamená, že je to všeobecně špatné.
Nemám ho ráda…..Nějak mě pohled na to, jak si hraje na idiota, irituje…. Stejně tak nemám ráda Pavelku a Sobotu.
Mam ho rada
Spis teda filmove verze, nebo i ty filmy s nim…koukala jsem od mala, moje deti taky rady koukaji, ale znam vic lidi, co ho naopak nemusi.
Jee miluju
pokud ti sedí, zkus i starší seriál s tím hercem - Black Adder, dokonalé
a myslím, že 3.-4. sérii hraje s Hughem Lauriem, kterého jsem do té doby nikdy neviděla jinak, než jako Dr House
je taky perfektní v hraní si na debi*a a také mu to hrozně sedí ![]()
Je úžasnej, vždycky pobaví.
Nejradši mám Silvestra a nebo když maloval a zabalil hroznové víno do novin, každou kuličku zvlášť ![]()
Ja tak nějak neutrálně, nevadí mi, herce mám ráda, ale trochu mi vadí, že když pak hraje nějakou vážnou roli, tak v něm pořád vidím toho beana
možná radši než bean se mi líbí v roli johnyho englishe.
@Mia2020 píše:
Krásný dobrý večer,
Dámy, zakládám novou, trošku uvolněnější diskuzi. Chtěla bych se zeptat, zda máte rádi Mr. Beana. Tento seriál je dost kontroverzní - jedni ho milují, druzí bytostně nesnáší.
Po letech jsem se k němu vrátila. Viděla jsem jeden díl a musím říct, že jsem se nasmála. Líbí se mi ty jeho výrazy (jsou legrační) a ten britský humor.
Zajímalo by mě, jak to vidíte Vy.
Přeji příjemný večer.
Nemusím ho - ale padla jsem na zadek, když Rowan Atkinson hrál Maigreta. Byl skvělý.
Kdyby mi to někdo říkal před tím, než jsem ho viděla na vlastní oči, přísahala bych, že to bude katastrofa.
@Kazimíra Olejovka píše:
Mám ho ráda od mala. I moje děti ho milují. Osypky mám ze Štěpána Kozuba - to je něco příšernýho- takže myslím, že tohle bude případ i Beana - koprovka - někdo miluje, jiný nenávidí, nic mezi tím.
Stojí za to ho vidět hrát naživo (a pokud možno i navážno), je dechberoucí.
Podobně Sobota, v Okresním přeboru hrál nekomediální roli a jako smutný muž byl skvělý.