MR Plzeň

8
14.5.15 23:08

MR Plzeň

Ahojky holky, nemáte někdo zkušenosti s tím, jak to chodí ve FN v Plzni? Už je to víc než měsíc sem 4,5roku dceři našla bouli na vnitř. stehni. Za další měsíc máme jít na MR. Nervy mám nevím kde. Dvě USG za námi a nikdo nic zatím nezjistil. Chci tam být s ní, prý je nutná narkoza, tedy hospitalizace, náběry atd., samo, že bez nudle, kašle… dcera má nudli pořád, tak ani nevím, jestli vše dotáhnem k závěru. Je to blbej pocit v dnešní době plné toho /raka/, ani to nechci vyslovit… Primář mi při shlédnutí malé slíbil hospitalizaci nás obou a teď, když mi volala sestra termín se cukají a ženou mě do ubytovny na Borech. Nevíte jinak, jak vše probíhá? Díky a mějte se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59392
14.5.15 23:28

@Ladla no já byla se synem na neurologii, na rezonanci napřed malému dali oblbovačku aby s ezklidnil což moc nevyšlo a pak že ho povezou na lůžku což nešlo tak jsem ho nesla až na místo, tam jsme byla ještě u toho když mu zaváděli kanylu a pak usnul tak jsme šla na chodbu a asi za 15minut at už si k němu jdu, sice zavřený oči ale už se sápal z lehátka k zemi:))) a pak na pokoj, spal sotva hodinu, pak jsem řekla at mu kapačku odpojí že by si jí vyrval a už řádil jako by nic a další den jsme šli domů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.5.15 23:38

Ahojky, a jak si to měla s tím Tvým ubytováním? Jo a ještě, mám fóbii z výtahu. Já koukala (jestli jsi tedy byla v Plzni) na mapu, že se do B, či Onkologie dá jít asi jen po chodníku, z lůžkové části. Díky, paapaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59392
15.5.15 07:12

@Ladla já byla normálně na pokoji, leželi jsme na neurologii ;), no výtahem se určitě jede na to vyšetření. ale asi b to domluvit šlo že by jsi to sešla po schodech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty