Mráz a přejezd autem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
10.2.12 11:36

v zime startujeme predem a vytopime a v lete delame to samy - pro zmenu chladime klimatizaci, aby jsme nesedaly do prehrateho auta…

• Citovat
  • Upravit
241
10.2.12 11:52

v poho v autě bych jela. jinak bychom taky nemohli jet ani k pani doktorce na kontrolu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.2.12 12:20

ja to tedy nijak neresila, ale kdyz byla druha dcera miminko, tak byla taky treskuta zima a musela jsem proste vyzvedavat starsi ze skolky a tenkrat jsme druhe auto nemely a taky jsme to vsechny tri zvladaly bez uhony…

Rano vodil starsi manzel, ale odpoledne nestihal, tak jsem pro ni musela chte nechte chodit, takze chodila po o…

• Citovat
  • Upravit
22614
10.2.12 13:15
ogara666 píše:
Zdravím, o víkendu máme jet na náštěvu, ale žena nechce jet ani autem, protože má být velký mráz, já osobně si myslím, že ten přeběh 2× max 30 sekund jí nemůže ublížit. Malá má 4,5 měsíce Jak to řešíte vy? Díky Honza
¨Pokud malá není nemocná, tak to neva ;) V autě si trochu zatopíte a za tu chvili než přejdete malá nezmrzne ani nenastydne:-) my jsme chodili ven i v¨15ti stupnovych mrazech, to malé byly asi 3¨mesice. Musela jsem nakoupit, hlidani nebylo, tak vzdy tak na 15-30minut a bylo to vždy OK, bala pořádně oblečená. Já bych se toho nebála. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.2.12 13:22
ogara666 píše:
Zdravím, o víkendu máme jet na náštěvu, ale žena nechce jet ani autem, protože má být velký mráz, já osobně si myslím, že ten přeběh 2× max 30 sekund jí nemůže ublížit. Malá má 4,5 měsíce Jak to řešíte vy? Díky Honza

Třeba se manželce nechce z jiných důvodů a mráz je jen výmluva a my jsme jí to ted zkazily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.2.12 13:38
Lizbeth píše:
ogara666 píše:
Třeba se manželce nechce z jiných důvodů a mráz je jen výmluva a my jsme jí to ted zkazily :mrgreen:

to je fakt, treba ji ceka navsteva tchyne a ji se nechce… :lol:

• Citovat
  • Upravit
283
10.2.12 19:26

My poslední týdny (i v těchto mrazech) každý den cestujeme s malou /6měs./ autem, když usne, tak ji v autě nemáme dokud se nevzbudí (max. půl hoďky), je samozřejmě dostatečně oblečená a zatím jsme úplně zdravé :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí