Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
v poho v autě bych jela. jinak bychom taky nemohli jet ani k pani doktorce na kontrolu ![]()
ja to tedy nijak neresila, ale kdyz byla druha dcera miminko, tak byla taky treskuta zima a musela jsem proste vyzvedavat starsi ze skolky a tenkrat jsme druhe auto nemely a taky jsme to vsechny tri zvladaly bez uhony…
Rano vodil starsi manzel, ale odpoledne nestihal, tak jsem pro ni musela chte nechte chodit, takze chodila po o…
ogara666 píše:¨Pokud malá není nemocná, tak to neva
Zdravím, o víkendu máme jet na náštěvu, ale žena nechce jet ani autem, protože má být velký mráz, já osobně si myslím, že ten přeběh 2× max 30 sekund jí nemůže ublížit. Malá má 4,5 měsíce Jak to řešíte vy? Díky Honza
ogara666 píše:
Zdravím, o víkendu máme jet na náštěvu, ale žena nechce jet ani autem, protože má být velký mráz, já osobně si myslím, že ten přeběh 2× max 30 sekund jí nemůže ublížit. Malá má 4,5 měsíce Jak to řešíte vy? Díky Honza
Třeba se manželce nechce z jiných důvodů a mráz je jen výmluva a my jsme jí to ted zkazily ![]()
Lizbeth píše:ogara666 píše:Třeba se manželce nechce z jiných důvodů a mráz je jen výmluva a my jsme jí to ted zkazily
to je fakt, treba ji ceka navsteva tchyne a ji se nechce… ![]()
My poslední týdny (i v těchto mrazech) každý den cestujeme s malou /6měs./ autem, když usne, tak ji v autě nemáme dokud se nevzbudí (max. půl hoďky), je samozřejmě dostatečně oblečená a zatím jsme úplně zdravé
![]()
v zime startujeme predem a vytopime a v lete delame to samy - pro zmenu chladime klimatizaci, aby jsme nesedaly do prehrateho auta…