Mražení zeleniny na příkrmy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@avm3 I mamka mi říkala, že synovi zadělávám na problémy, např. ve školce a tak..ale já nás mám oba prostě ráda a nebud unás živit nějakýma hnusama, když se chce, všechno jde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já vždycky uvařím větší hrnec zeleniny s masem, rozmixuju a dám do skleniček od přesnídávek a dám to zamrazit. Potom jen vytáhnu a nechám volně rozmrznout, pak jen ohřeju v mikrovlnce. A zbytek zeleniny oloupu a umyju a dám do mrazáku. sice mám větraný špajz, ale když jsou ty vedra, tak ta zelenina vůbec nevydrží, takže je pro mě lepší pak jen sáhnout do mrazáku a zase uvařit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ejmy píše:
@avm3 I mamka mi říkala, že synovi zadělávám na problémy, např. ve školce a tak..ale já nás mám oba prostě ráda a nebud unás živit nějakýma hnusama, když se chce, všechno jde
S tím naprosto souhlasím, jen chci říct, že se to musí brát s nadhledem a celý život to tak asi nepůjde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskuzi malá má 5měsíců a je plně kojená, takže s příkrmy začneme po ukončeném 6.měsíci. Ale již nyní zamražuji meruňky, třešně, hrášek atd. četla jsem, že v mrazáku by měli být max. 3 měsíce, jenže já si dělám zásoby na celou zimu-nechci skleničkovat. Je to velký problém mít v mrazáku déle? Jedná se mi hlavně o ovoce, zeleninu se budu snažit skladovat v písku, ale s ovocem to jinak nepůjde. A v zimě nikde nic neseženu:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@emma217 my mivame domaci jahody v mrazaku pres celou zimu a nikdy jim nic nebylo. Pri prikrmovani jsem zamrazila merunky, snist se to dalo, ale i rozmixovane maji divnou konzistenci po rozmrazeni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já všechno chvíli povařím pak pasíruji, určitě po rozmražení ještě důkladně ohřeji a přidám například jablíčko či hrušku pro dochucení. Není mi totiž jasné jak to dělají ty firmy se zeleninou v zimě když je bio kde ji pěstují? To asi nejde a také je dlouho zamražena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit