Mrzelo by vás to?

Anonymní
22.3.22 10:02

Mrzelo by vás to?

Omlouvám se za anonym a za to, že řeším blbosti :oops:

Včera měla dcera 2.narozeniny.
Máme naplánovanou rodinnou oslavu na sobotu, o oslavě příbuzní vědí už asi měsíc dopředu.
Příbuzní z manželovy strany včera buď napsali sms nebo zavolali (videohovor) a popřáli dceři vše nejlepší k narozeninám.

Příbuzní z mojí strany nic. Nikdo se neozval, nevím, zda zapomněli (v mámy případě určitě ano) nebo si říkali, že popřejí až v tu sobotu…

Trošku demonstrativně jsem jim večer poslala fotku dcery s dvojkou na dortu, na to mi máma napsala, jestli jsem dort pekla sama. A pak ráno napsala, jak jsme si užili oslavu :roll:
Tak mě to zamrzelo. Já vím, řeším blbosti, jen mě zajímalo, zda je podle vás normální popřát v den narozenin nebo čekat až na oslavu :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19388
22.3.22 10:03

U nás se čeká na oslavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.3.22 10:04

Tak logičtější mi přijde, že v sobotu, když se sejdeme všichni na oslavu. Přímo v den narozenin bych to čekala max. od babiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
22.3.22 10:04

Je to dvouleté dítě, asi těžko chápe přání jako takové. Pokud rodiče ví, že se s ní v sobotu uvidí na oslavě, tak počítají s tím, že ji popřejí osobně. Na co ji přát 2×, ještě když z toho nemá rozum :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
22.3.22 10:08

U nás se čeká na oslavu a osobně bych taky popřála až osobně s dárkem v ruce, než telefonovat předem a přát pak znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
22.3.22 10:10

Opravdu řešíš blbosti. Pokud jsou pozvaní na oslavu, tak ji snad samozřejmě popřejí tam, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038

Tak u 2 leteho ditete bych to fakt neresila. U starsiho by me to asi mrzelo
U nas vsichni volaj i v den narozenin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ty jo holky, to jste mě překvapily :oops: ok, tak to budu brát, že je to normální :lol:
Jistě, že dvouleté dítě z přání nic nemá, stejně jako neví, že má nějakou oslavu…

• Citovat
  • Upravit
3537
22.3.22 10:13

Neřešila bych, jestli někdo přeje v ten den nebo až na plánované oslavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.3.22 10:19

Přát dvouletému dítěti po telefonu mi přijde úplně zbytečné, když ho uvidím v sobotu na oslavě. Popřála bych až tam i s dárečkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.22 10:23

Já jsem to asi špatně formulovala, je mi jasné, že to dítě to nevnímá. Jde mi ale spíše o tu symboliku, např. kamarádčině miminku taky skrz sms popřeju vše nejlepší ke svátku…

• Citovat
  • Upravit
53190
22.3.22 10:25

Já jsem třeba nikdy nepochopila, proč mají tchánovci potřebu psát mi v den narozenin dítěte „popřej za nás XXX všechno nejlepší“, když už mu popřáli nebo brzy popřejí na oslavě :nevim: Když jsou děti větší a mají své telefony, tak jasně, to je potěší, když babi v den narozenin pošle HB gifko, ale jinak je to podle mě nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.22 10:27

@unuděná tak je vidět, že to každý vnímá jinak. A obě varianty jsou v pořádku.

Děkuji všem za názory :oops:

• Citovat
  • Upravit
53190
22.3.22 10:28
@Anonymní píše:
@unuděná tak je vidět, že to každý vnímá jinak. A obě varianty jsou v pořádku.Děkuji všem za názory :oops:

Jasně, nic si z toho nedělej. Prostě vědí, že se s ní uvidí a není důvod dělat nějakou symboliku kvůli tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.3.22 10:28
@Anonymní píše:
Já jsem to asi špatně formulovala, je mi jasné, že to dítě to nevnímá. Jde mi ale spíše o tu symboliku, např. kamarádčině miminku taky skrz sms popřeju vše nejlepší ke svátku…

Ty v tom vidíš symboliku, ostatní to berou prakticky. Kdyby bylo dítě větší a mělo svůj telefon, tak neřeknu, ale takhle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová