Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj potřebuji radu…
16. ledna jsem postoupila darování vajíček, samozřejmě před tím proběhla stimulace vaječníků, a po odběru jsem brala zhruba 10 dní utrogestan následně dorazila MS (28.1) trvala šílených 7 dní, byla nezvykle silná a další týden jsem pak ještě špinila
Samozřejmě tam proběhl nějaký ten chráněný sex, i když jsme byli upozorněni že díky těm lékům by kondom nemusel fungovat tak jak má. Teď jsem MS očekávala a nedorazila zatím, chodila velice pravidelně po 27 dnech a teď
Na těhu test nemám zatím odvahu, tak by mě zajímalo jestli se s tím někdo nepotýkal- ať už po dárcovství, nebo po hormonální stimulaci když se mimi nedaří. Děkuji
Ahoj, mám stejný problém. 2.7 proběhla punce a hned 8.7 jsem dostala normální MS, ale tento měsíc dotek MS nikde. Boji se co se děje mam i nějake střevní potíže stále Mé bolístky břicho a bud si nemohu dojít nebo docházím AZ moc. Můžeš mi sdělit jak si to pak s tou MS mela ty?
Dorazila?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.