MUDr. Brossaud České Budějovice

254
30.5.14 10:46

Mudr Brossaud

Ahoj maminy, ma nekdo zkusennost s mudr Petrou Brossaud z Ceskych Budejovic? Je nova pobliz naseho bydliste, mudr mi jde do duchodu, tak bych k ni rada presla, ale nikde jsem nenasla jedinou recenzi..Ma internetove stranky, vypada sympaticky, ma v ordinaci CRP, ale neznam osobni zkusennosti… znate nekdo???Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.5.14 11:28

Recenzi asi nenajdeš, vzhledem k tomu kde a jak pracovala, ale za sebe bych se nebála.
Sama jsem s dětmi přecházela k jinému lékaři s podobnými zkušenostmi a jsem moc ráda.
Pokud nebudeš spokojena, můžete jít pak jinam.
 Eva

• Citovat
  • Upravit
4515
30.5.14 11:35

Ahoj, my k ní chodíme a nemáme s ní žádný problém. Převzala ordinaci po mudr. Prúherové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
30.5.14 11:53

Ja bydlim prave hned vedle v Pivovarske, tak by to bylo nejlepsi.. Tak jsem mocr rada za rychlou odpoved.Jak neznam nikoho kdo k ni chodi.tak jsem si nebyla jista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
30.5.14 11:55

@reeezinka

Hele když ti nebude vyhovovat, tak přejít můžeš kdykoliv. Se starší jsem tam moc nechodila, jen na preventivky, protože byla zdravá, ale teď s miminem jsme tam pořád a pohoda. Myslím, že má hodně zkušeností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.3.17 07:15

Dobry den,
ozivuji diskuzi se stejnym dotazem, popr. jak doktorka reaguje na odklad ockovani. Nejsem neockujici typ, ale verim, ze cim pozdeji, tim lepe. Muj syn pujde ted poprve v 6ti mes. a kdyz jsem rekla, ze chci jeste pockat, moje doktorka mi rekla, ze to mi neprojde :zed: byt vim, ze na to mam pravo a nebavi me na kazde navsteve poradny poslouchat, ze strasne ohrozuji zivot sveho ditete. Dale ma malej ekzem, kadi penu a je to pry naprosto normalni. Prekvapuje me, ze mu treba neudela testy, zda neni na neco alergicky. Kdyz jsem rekla, ze se prohyba do luku, tak je to pry normalno a z luku se ma otacet na brisko, pritom kazdy fyzioterapeut rika, ze tak to je spatne. Takze ja tehle doktorce uz neverim a tahle me zaujala tim, ze se zabyva i homeopatii. Popr. vite o jinem doktorovi, ktery nic nezanedba a respektuje prani rodicu ohledne ockovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
13.3.17 08:59

Nám doporučila hexu 2 plus 1, už je to dýl, to se mi zdála dost přístupná všemu, pak jsem dávala odklad MMR a domluvily jsme se úplně normálně, samozřejmě mi musela říct jednu větu.. je to její povinnost upozornit na rizika, řekla jsem, že si to uvědomuju a konec, tečka. Je fakt dobrá, homeopatie na nás sice nazabírá, ale fakt je to dr., co přemýšlí a za to má boda :-) Takže já ji doporučuju, další dítě neplánuju naočkovat dřív než v 10 ti měsících (pokud vůbec) a na MMr jim z vysoka kašlu. Oni to všichni zkouší trošku zastrašovat, i tady, lepší je s nimi o tom vůbec moc nediskutovat, prostě si stát za svým a být pevná.. a pak se setkáte s respektem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.3.17 10:10

Na MMR bych se taky nejradsi vyprdla, ale bez nej mi nevemou syna do skolky. Tak dam pouze kednu davku az pred nastupem do skolky. Jinak chapu, ze upozornit na riziko, ale ne aby mi kazdoi mavstevu rikali, ze ohrozuju syna. Dekuju za informaci, zavolam ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
14.3.17 10:34

@MatyT To bych si taky líbit nenechala, snad budete spokojená. My plánujem lesní školku a tam mají naštěstí všech pět pohromadě, ale chápu to, že někdo se prostě tomu systému podřídit musí, i když vnitřně by to udělal jinak. My tam tedy podepsali ten odklad a od té doby, už rok.. jsme tam nebyly, ale dr. věřím, že se bude chovat rozumně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty