Mudr Jiří Střelec - kardiolog

1917
15.8.14 14:47

Mudr Jiří Střelec-kardiolog

Zdravím vás jen jsem se chtěla zeptat jaký máte názor na Kardiologa Mudr Střelce,
Já k němu chodila rok a půl a hrůza hrůz.
je to asi měsíc co jsem za ním přišla s tím že je mi zle celkem často že nemůžu dýchat a jestli by se na mě tedy podíval( mimochodoem byla to plánovaná kontrola) a on mi jen po sestře vzkázal že od srdce to není a poslal mě bez vyšetření domů.
Tak jsem se včera naštvala dojela jsem si na radu za svou bývalou dětskou kardioložkou a ta mi okamžitě dala kontakty na odborníky v Brně a když jsem tam volala okamžitě obědnat a lékař od Svaté Anny mi řekl že mám počítat i se zákrokem, srdíčko se v podstatě rok a půl neléčilo jediné co současný dr udělal že mi vysadil komplet léky z razu na ráz a to nejspíš taky nebylo uplně dobře
tak by mě zajímaly vaše názory a zkušenosti za mě tenhle lékař už nikdy více mě těd čekají dva měsíce nejistoty do kontroly v nemocnici v Řijnu no děs a hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
19.8.14 12:26

Ahojky, tvoje stavy a tvůj pocit nejisoty ti nezávidím, já mám sama problémy už víc jak dva měsíce, od rána do večera mi buší srdce, tep kolem 90,někdy i víc. Mám chronickou chlamydiozu pn, nějaké viry a to už asi 4roky, dělali mi ekg a echo, vše v pořádku. Napadlo mě, jestli třeba srdíčko už nezvládá tu zátěž, jestli už tam nemůže být nějaký zánět. Doktor říká, že to je od nervů, nasadil Neurol, ale ten prostě nepomáhá, i když si ho dám, tak srdíčko pořád buší. Po těch dvou měsících už jsem vyčerpaná, sotva si dojdu na wc, když myju nádobí, tak jsem pak tak vyřízená, že jen polehávám. Ted hledám nějakého kardiologa ve Zlínském kraji a tápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
19.8.14 17:05

Tak rozhodně ne Střelce já budu jezdit do Brna k panu doktorovi Budavovi ke svaté Anně tak snad to bude fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
12.1.15 02:22

Ahoj Kači, můj přítel má díky tomuhle kreténovi defibrilátor :lol: takže ti asi nemusím říkat, co si o něm myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
12.1.15 14:19

No asi tak nějak já od něj prchla a doufám že včas můžu se zeptat ke komu tvůj přítel těd chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty