Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám dotaz..jsem samoživitelka a s autem nejezdím.
Syn má potíže které naše dětská odmítá přiznat..i přesto že jiní lékaři co ho mají v péči to prostě vidí..
Bere mě jako hysterickou matku co na malém vidí vše špatně..což není pravda, ale já si všímala a hlásila a ona to brala jako že je v pohodě. Poslední incident kdy prohlásila, že je v pořádku že neumí spoustu věcí které jsem ho učila, protože děti zapomínaj aby se učily něco nového..beru!!!ale v kojneckém věku né když mu je rok a půl!!!
Takže o co jde..změnit pediatra…jenže tady jsou tři a ani jeden nestojí za to…
no a neblíž kam mohu je s autobusem hodinu cesty..což když je zdravej, naložím kluka..vyřídíme a pohoda…ale znáte děti..horečky a tak..přece ho nepotáhnu s 38,5 autobusem
možnost aby mě tam někdo hodil s prckem taky ne:-(
Marně přemýšlím co napsat
Nevím na co se ptáš? Myslíš že ani jeden ze zbylých pediatrů v tvém městě není dobrý?
Bydlíme ve velkém městě, pediatru máme v okolí několik, ale jezdíme do jiné části města cca půl hodina busem k pediatrovi s kterým jsem spokojená. Už jsme jeli i s horeckami a dětem se nic nestalo. ![]()
@MarkétkaBeruška ne,zda mám jezdit k doktorce do vzdáleného města autobusem a nebo zůstat u téhle.
@Malike píše:
@MarkétkaBeruška ne,zda mám jezdit k doktorce do vzdáleného města autobusem a nebo zůstat u téhle.
aha, promiň nějak jsem nepochopila. Tak v tom případě ano já bych přešla k té „vzdálenější“ i přesto že je to kus cesty
@Malike v pripade nutnosti je u vas pohotovost nebo neni?
Jezdila bych do vzdaleneho mesta, pediatr kteremu neverim ani za mak, je mi stejne na dve veci ![]()
@Malike uprimne, navrhuji to zkusit. Doktora muzete menit co tri mesice takze to zkuste, a pokud lkar v novem meste bude brat Vase obavy vazne tak sama zjistite, zda Vam za tu cestu stoji nebo ne. Ja bych urcite lekare zmenila.
@Malike taky jsem změnila dětskou dr., když synovi byly 2 roky s tím, že za novou jsme jezdili byť v rámci města, ale 45 min. autobusem MHD. I když byl nemocný (auto jsme neměli). Stálo to rozhodně za to!!!
Ono než zas pojedete naspátek tak mužu tvrdnout třeba dvě hodiny..:-(a s nemocným klukem..ted je v kočárku, což relativně jde…prostě by ležel..ale až bude větší? No to taky situace muže být lepší…nevím..hrozně se to vemě pere..ale mám nechut k ní chodit. Já věřím že kdysi mohla být dobrá, ale nejde s dobou..
@Malike nějak netuším, co na toto říct - buď najdu způsob, jak se k dobrému pediatrovi dostanu a prostě ho změním, nebo to pak neřeším. Hele, já s prvním klukem chodila 8 km pěšky s kočárem, samože dalších 8 nazpět dom - i když měl horečky atd.. prostě jsem neměla auto, bus tam nejezdil, ale dr byl fakt dobrej
když se chce, hledá se způsob
i kdybych si měla vzít taxíka. Zase ty děti nemarodí tak často, aby se to nedalo zvládnout.
@martina.se no jenže na taxika určitě nemám peníze..zhledem ktomu že jezdím už tak víc než dost..mě spíš jde oto abych mu víc neublížila..a jak říkám ted se to dá..ale potáhni kluka s vysokou horečkou 2 km na autobus, hodinu do města a pak čekej na zpáteční cestě..
@Malike píše:
@martina.se no jenže na taxika určitě nemám peníze..zhledem ktomu že jezdím už tak víc než dost..mě spíš jde oto abych mu víc neublížila..a jak říkám ted se to dá..ale potáhni kluka s vysokou horečkou 2 km na autobus, hodinu do města a pak čekej na zpáteční cestě..
Pokud máš tolik důvodů „proti“, proč to nejde dojíždět, tak ti holt nezbyde než vybrat jednoho z těch zbývajících dvou v místě bydliště.
Nevím co na to víc říct… ![]()
@KačuliKačka no to by bylo terno–blbec a další blbec..snažím se prostě nějak vyřešit co, kdyby byli horečky…ohledně zbytku ráda sním pojedu jinam..jen se bojím kdyby fakt měl vysoké horečky…:-(
@Malike píše:
já chodila pěšky, hodinu a půl tam, hodinu a půl zpět.. kluka jsem dobře oblékla, když fučelo (v zimě to byl mazec, bo cesta na kopci mezi polema), tak jsem dala na kočár i pláštěnku a hotovo.. zvládnuli jsme vše ![]()
@jája428 hm jo, kdyby to šlo vid..ale ono to nejde..
Ale ohledně toho..ano, věřím že akové ty běžné nemoci rozpozná…bohužel nad vývojem dítěte jenom mává rukou..kdyby alespoń uznala že chybovala…ale neuzná.
je to hodná doktorka a věřím že v jedné době byla špička..ale dnes ne.nebo né na odborné záležitosti.