Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemám s ní zkušenost, ale opravdu si nemyslím, že by dnes nějaká fyzio, která pracuje s malými dětmi, uměle protahovala léčbu a vymýšlela si kraviny, aby tahala peníze z pojišťovny. Ona bude dost vytížená i bez vás, takže by si ty peníze z pojišťovny kdyžtak vytáhla na komkoliv jiném. Pro ni to není rozdíl… Ano, tenkrát se spousta věcí neřešila. Tak chodím na fyzio teď v dospělosti, aby se napravilo aspoň něco z toho, co se v dětství zanedbalo… Já bych jí věřila a byla bych ráda, že se mi snaží dát dítě co nejvíc do pořádku. Chápu, že pro vás to musí být otrava, když musíte tolik cvičit, ale ono to není navždy a prckovi to může ušetřit dost nepříjemností ![]()
@bobinaaa k ní bych už nikdy nešla. Odborník je o tom žádná, ale nesedí mi lidsky a to řeklo více maminek. Najdi si v ČB fyzioterapeutku Alena Bínová. Ta je úžasná.
Dobrý den, je tady prosím některá z vás, která má zkušenosti s paní dr. Kolářovou z ČB?
Malý má diastázu a mamka mi říkala, že za nás se to neřešilo, protože to do roka zmizne, jak ty děti začínají svalstvo posilovat.. a názor Mudr. Kolářové byl, že skrz to muže špatně chodit.. tak ja uz nevim, co si o tom myslet
. Tak jen by me zajímalo, zda je tu některá, co ma podobnou zkušenost..?
Já tam chodím se synem a mám z toho hodně smíšený pocity. Poslala nás tam pediatrička, protože měl hlavičku jen na jedný straně.. Co tam chodíme, tak mi přijde, že každou návštěvu si najdou něco jiného, kvůli čemu musíme cvičit.. že je to spíše o tom, aby měli peníze z pojišťoven.. Samozřejmě chápu, že paní doktorka hodně pomůže dětem, co to potřebují, co jsou například předčasně narozený, akorát mám z toho pocit, že “využívá” děti, co to vyloženě nepotřebují..