Mudr. Richard Zachoval - Jičín

476
14.2.16 18:30

Mudr. Richard Zachoval - Jičín

Má někdo zkušenosti s tímto dietologem z Jičína? Jak to probíhá, kolik to stojí? Četla jsem rozporuplné názory… Děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2702
14.2.16 18:37

Ahoj ja k nemu chodila zhubla jsem ze 79 kg na nejmin za 3/4 roku 63,5kg drzela si to asi rok a mela nejvic 66kg a ted jsem otehotnela a zacala zpet nabirat :) ja si zaplatila myslim za 1200 to vysetreni v jeden den vse a plus ty jeho prasky mi i predepsal, napise ti co zhruva jist a fakt se u neho hubne. Bohuzel ja prasky nedobrala jednou jsem mela zacinajici anginu a tep 180/110 bala jsem se, ze mam infarkt ve 22 letech.Ty prasky ti zrychli organismus a diky te angine jsem je prestala brat. Hubla jsem stejne dal, takze je ho doporucuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
14.2.16 19:12

Já u něj byla před asi 5 lety a dostala jsem jídelníček podle kterého jsem docela zhubla a byla jsem spokojená, platila jsem 30kč na pojišťovnu.
Moje sestra u něj byla o 2 roky později a už to nebylo ono napsal jí nějaké léky za 1500 u kterých neznala složení (vyráběné u nich) a udělalo se jí po nich špatně takže je vysadila a už tam nešla. Jinak dostala taky jídelníček, ale bez dalšího vysvětlení, moje vstupní vyšetření bez prášků trvalo 2× hodinu a půl a při prvním vyšetření mi nechal zkontrolovat krev a srdce, při druhém mi vysvětlil zásady toho jídelníčku a probral možné záměny kvůli alergii. Sestru vyšetřil jednou, během půl hodiny a bez náběrů krve.
Kamarád tam byl před rokem a půl, taky dostal celkem drahé prášky a po dobrání začal prudce hubnout dál. Zjistila se hyperfunkce štítné žlázy, musel na operaci. V nemocnici mu řekli, že není první komu po léčbě u pana Zachovala najednou zkolaboval hormonální systém štítné žlázy.
Já bych tam už nešla, bála bych se. Naštěstí mám ten jídelníček někde schovaný a až přijde čas pokusím se ho najít (při stěhování se mi pomíchaly papíry a neměla jsem chuť s tím něco dělat) a zase si trochu spravit linii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty