Mudr. Zuzana Fučíková

5
1.6.09 23:21

Mudr. Zuzana Fučíková

Ahoj holky, chci se zeptat , je tu někdo kdo chodí k této paní doktorce? Já potřebuji nějakého doktorka a kamarádka mi doporučila tuto paní doktorku, ale prý se u ní hodně platí.Paní doktorka má ordinaci na Bioregeně v Praze- Kyjích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
121
10.4.11 00:55

Ahojky,
sice už je to dlouho, co si chtěla znát názor na tujle doktorku, ale ja na to prave narazila a jak jsi dopadla. Presla si k teto doktorce? Jestli ano, jsi spokojena? Ja u ni jsem taky a jsem moc spokojena, je sice pravda, ze se u ni plati, ale to je jedine minus, jinak je podle me fajn. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
molo21
10.10.11 15:26

chtěla bych se zeptat, jaké jsou poplatky u téhle paní doktorky? platí se ročně nebo za každou návštěvu? díky za odpověď

• Citovat
  • Upravit
29
16.1.12 10:43

Ahoj,
neplatí se za každou návštěvu. Platí se tzv. roční karta, je to jednorázově asi 1300-1500kč/rok teď nevim přesně kolik jsem dávala. Pak si nechává platit různé 3D ultrazvuky, nadstandartní vyšetření, ale to záleží na tom, zda to pacientka chce. Jinak je dr. bezvadná, velice doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.10.12 16:46

Doporučuji!

K Mudr. Zuzaně Fučíkové jsem se dostala „náhodou“, vděčím jí za mnohé, mj. možnost dvakrát otěhotnět a zdravě porodit, kde jiní selhali i pochybili. Nenechá nic náhodě, velice profesionální. Ze svých životních zkušeností je perlou mezi gynekology. Doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
17.8.16 11:52

Já u této paní doktorky nejsem spokojená! Fajn je sestřička. U paní doktorky jsem ale díky jejímu chování vždy v křeči a pak se mi špatně komunikuje o mých problémech. Cytologie, zrcadla, prášky, mamograf, ultrazvuk - vše bylo zpoplatněné + roční příspěvek (který sem odmítla), než sem se ohradila, jestli není možnost tyto úkony na pojišťovnu. Dělá mi tedy nějakou základní cytologie, která je hrazená pojišťovnou, ale prý není tak účinná, zrcadlo napřed používala kovové, teď mi párkrát zdarma dala plastové jednorázové, různé doplňkové prášky už nepíše a na vše, co by bylo hrazené se mě ptá jestli to chci (což dřív na mě vyplázla jen nějakou sumu a já jen koukala). Než sem se dopracovala do tohoto stádia, tak to celkem tvalo a po každé když mi pak dávala na výběr mezi úkony na pojišťovnu a „lepšími“ hrazenými a já zvolila ten zadara, tak nezapomněla dodat: no jak myslíte, je na vás jestli budete investovat do svého zdraví…Zkrátka, celý její přístup postrádá jakoukoliv empatii!!!Máte pocit méněcenného člověka, nebo děcka, které ji obtěžuje a je úplně natvrdlé…Za mě tato Mudr. prostě ne!!! Teď hledám novou. Poslední návštěva mě totiž dorazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty