Můj bratr chce mět Inocence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9997
13.6.22 09:59
@Takyjedna píše:
Pomsta dítěti? Neee, to jsou jména typu Petra, Jana, Pavla Martina, Andrea. Ben a Bertík jsou jména fakt svěží a šik. :palec:

Tak když Bertík, může být i Albert. I když mně teda Hubert nijak nevadí. Jen nevím, proč by měla být pomsta tebou uvedená běžná jména.. Mně se teda nepříčí téměř žádné jméno, jen si občas říkám, když se sejde v kolektivu třeba pět Aniček (mimochodem krásné jméno), že to je pak pěkný chaos :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9338
13.6.22 10:17
@Paoloska píše:
Tak když Bertík, může být i Albert. I když mně teda Hubert nijak nevadí. Jen nevím, proč by měla být pomsta tebou uvedená běžná jména.. Mně se teda nepříčí téměř žádné jméno, jen si občas říkám, když se sejde v kolektivu třeba pět Aniček (mimochodem krásné jméno), že to je pak pěkný chaos :lol:

Jo, Albert je taky dobrej, i zde zmíněný Cirda i Metudek. Pomsta je nadsázka, mě se prostě nelíbí, že jsou to chlapský tvrdý jména u ženských. Takový neelegantní, údernický. I když třeba taková Jindřiška je odvozená a to mi nevadí, to je aspoň takový jemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.6.22 10:21

Já potkala v pátek v Písku rodinku, která svou nejmladší holčičku (mimochodem měla tak 5 let a 80 kilo) oslovovala „Palermo“. Takže mě fakt už nic nepřekvapí :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17385
13.6.22 10:59
@stinga píše:
@Alladina @Jahudka82 ti známí říkají tomu Hubertovi „Hubík“ - u nás je to běžné příjmení, ale jako křestní pro miminko mi to fakt přijde jako úlet,
ale sto lidí, sto chutí

No já bych to taky nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24954
13.6.22 11:10
@unuděná píše:
Já potkala v pátek v Písku rodinku, která svou nejmladší holčičku (mimochodem měla tak 5 let a 80 kilo) oslovovala „Palermo“. Takže mě fakt už nic nepřekvapí :mrgreen: :pankac:
:mrgreen: a že neuhodnu, zda Palermo byla či nebyla blond :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.6.22 11:12
@Lucy75 píše: :mrgreen: a že neuhodnu, zda Palermo byla či nebyla blond :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
No mě to tak zaujalo, že jsem se koukla do seznamu jmen v ČR a žádná Palerma tam tedy není, tak buď nemají českou národnost (hihi) nebo je to jen nablblá přezdívka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
13.6.22 11:15
@unuděná píše: :mrgreen: :mrgreen:
No mě to tak zaujalo, že jsem se koukla do seznamu jmen v ČR a žádná Palerma tam tedy není, tak buď nemají českou národnost (hihi) nebo je to jen nablblá přezdívka.

třeba jsou to fanoušci Papírového domu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
13.6.22 11:21

@Jahudka82 Benjamína mám doma, ale je tedy psaný cesky a ne anglicky. Ale většina lidí mu to stejně krátí na Ben(hlavně děti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24954
13.6.22 11:52
:mrgreen: tak to jsem musela vylustrovat také
ano - Není
takže se zakladatelka musela přeslechnout a bylo to PAMELO
Pamela je u 80ti kilových pětiletých dětí velmi pravděpodobná… 8)
a je jich (narozdíl od jména Palermo-Palerma - nula) celkem 234!!! ;)
takže za mne to byla naprosto jasná PAMELA ;)
asi inspirace z Pobřežní hlídky… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
13.6.22 11:54

Náhodou :palec: hezky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
13.6.22 11:59
@stinga píše:
@Alladina @Jahudka82 ti známí říkají tomu Hubertovi „Hubík“ - u nás je to běžné příjmení, ale jako křestní pro miminko mi to fakt přijde jako úlet,
ale sto lidí, sto chutí

Hubert se mi ale taky nelíbí. U těch jmen opravdu neexistuje nějaký správný názor, je to o vkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.6.22 12:01
@Lucy75 píše: :mrgreen: tak to jsem musela vylustrovat také
ano - Není
takže se zakladatelka musela přeslechnout a bylo to PAMELO
Pamela je u 80ti kilových pětiletých dětí velmi pravděpodobná… 8)
a je jich (narozdíl od jména Palermo-Palerma - nula) celkem 234!!! ;)
takže za mne to byla naprosto jasná PAMELA ;)
asi inspirace z Pobřežní hlídky… :lol:

Nene, to jsem slyšela já, opravdu ji OPAKOVANĚ, třeba 10× do minuty oslovovala Palermo. Možná Valermo (Valerie), ale shodli jsme se, že spíš vážně P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24954
13.6.22 12:07

@unuděná :mrgreen: tak asi domácí podoba :mrgreen: :mavam: ale v práci pobavilo, dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.6.22 12:17
@Lucy75 píše:
@unuděná :mrgreen: tak asi domácí podoba :mrgreen: :mavam: ale v práci pobavilo, dík

Jako my jsme se s dětmi a manželem fakt nachechtali, to byla vůbec unikátní rodinka :lol: Pobavila tam celé osazenstvo zahrádky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9338
13.6.22 15:04

Ale ten seznam jmen už není aktuální. Už to zveřejňovat nemůžou, kvůli GDPR, snad…Jsou tam statistiky naposledy z r. 2016, tuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze