Můj císařský řez

Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
28.3.18 14:37

@catchthem to je nejhorší na těch akuťákách že nemůžeš to miminko vidět ani neic mě dceru donesli až po 12 hodinách na prní přisátí a u druhého to bylo to samé samozřejmě se nepřisál ani jeden protože do nich navalili příkrm, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
28.3.18 14:43

@Petistaaa
Tak to já měla teď u sebe od 10 do 13 a pak partner jel pryč tak jsem je poprosila, jestli by si ji nevzali, že se prosím, chvilku jsem si sdrimla a za pár minut mi partner donese to naše dítko. tak zatím Ahoj.

Příspěvek upraven 28.03.18 v 14:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
28.3.18 14:43
@Leo44 píše:Tak to já měla teď u sebe od 10 do 13 a pak partner jel pryč tak jsem je poprosila, jestli by si ji nevzali, že se prosím, chvilku jsem si sdrimla a za pár minut mi partner donese to naše dítko. tak zatím Ahoj.
„@Petistaaa“
Edit: nějak mě to zlobí v tom mobilu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
28.3.18 14:46

@Petistaaa no, já ho viděla dřív, a naštěstí se přisal.. Ale spíš jsem nyslela takovéto, jak vidíš poprvé své dítě, poprvé ho slyšíš křičet… Navíc jsem si i dlouho k němu hledala cestu. Škoda no, ale zase jsme zdraví takže to dobře dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.3.18 14:54

@catchthem no šak právě… to je ono tehdy si k sobě hledáme vztah mezi matkou a dítětem a to tam právě není.. a to je to blbé v tuto chvíli jde bolest někam a zajímá tě jen to miminko… a je to fatk radši si nechám rozříznout břicho než aby byly nějaké následky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.3.18 15:04
@Hadumi píše:
A já obdivuji ženy, co jdou na císaře dobrovolně :hug:.

jaký obdiv, každý podle svého gusta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.3.18 15:22

Já měla císaře nedobrovolně, ale po 40 hodinách kontrakcí se vše najednou zkomplikovalo, doktoři už měli radost, že jsem otevřena na 9 cm a najednou kontrakce přestaly, nerozkapaly je ani silnou dávkou oxytocinu a srdeční ozvy miminka šly rapidně dolu. Doktor řekl, jedeme na císařský řez a od téhle věty za 3 minuty byla moje dcerka na světě. Byla jsem pak skoro celý den na JIPu, ale večer řekli, jste se dala do kupy rychle a potřebujeme místo pro jiný případ. Myslela jsem, že se ani nepostavím na nohy, levá noha byla ke všemu po špatně daném epiduralu z části nehybná a jizva bolela, vstát a jít na wc co bylo metr daleko mi trvalo asi tak 20 minut. Ale vše se rychle lepšilo a 5. den po císaři nás pustily domu. Komplikace ale nastaly cca za týden od propuštění, kdy mi praskla jizva a z břicha vytékal hnis, který se v ráně utvořil, když jsem chytla zlatého stafylokoka. Dnes je to přesně měsíc od císaře a už je vše v pohodě a hrozně mě mrzelo, že ten porod neskončil přirozeně, když jsme se tak dlouho s miminkem snažily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
28.3.18 15:24

@Leo44 já jeden, kamarádka dokonce dva. Vytahování bolí krátce, ale jak prase :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
28.3.18 15:30

@Petistaaa přesně tak. Cítím se okradena :-D Ale jak už jsem řekla, bylo to třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
28.3.18 15:32

Mam zkusenost z obojiho. Prvni dite, v 37+5 hospitalizace pro tachykardii, v 38+0 akutni sekce v celkove narkoze. Na JIPu 17 hodin :cert: ( nebylo volno na sestinedeli, cekaka jsem tam) :pocitac: na bolest jsem si rekla jednou po asi 12ti hodinach kdy uz jsem se zacala na posteli vic hybat. Pak hura do sprchy a pekne pesky vklidecku za miminkem. Nikdy potom me to uz nebolelo a byla jsem uplne cajk :palec: druhy porod, prirozene. Ano, bolesti byly, celkem 6 hodin, faze tlaceni 20 minut. Ten pocit, kdyz jsem to miminko vytlacila a hned je mohla pochovat, polibit… k nezaplaceni! Rekonvalescence delsi, bolestivejsi ale za ten pocit ulevy a ponuchlani si sveho vytouzeneho miminka bych do toho sla znovu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.18 15:35
@renap píše:
Vy tomu věříte? Že se někdo zaregistroval sem, aby z JIP,5 hodin po sekci informoval cizí lidi, jak je to super? :nevim: Měla jsem taky sekci, za mě super, ale člověk má fakt jiný myšlenky, než aby sepisoval sloh pro uživatelky jakéhosi webu. Trošku divný, ne?

Ne, to je troll. Nebo má v kapačce sakra dobrej materiál…
5 h po akutním císaři jsem byla ráda, že nemám horečku, třesavku a že si pamatuju, jak se jmenuju a jak se jmenuje moje dítě. A pokud to není troll, tak jsem velmi zvědavá, jak si to bude zakladatelka užívat až se bude muset sama posadit, nebo si odkašlat. To bude jistě úžasný zážitek. Já ještě druhý den po sekci při vstávání z postele brečela bolestí, a to jsem měla analgetika několikrát denně.

Prosím anonym kvůli zdravotním informacím.

• Citovat
  • Upravit
28.3.18 15:38
@Anonymní píše:
Ne, to je troll. Nebo má v kapačce sakra dobrej materiál…
5 h po akutním císaři jsem byla ráda, že nemám horečku, třesavku a že si pamatuju, jak se jmenuju a jak se jmenuje moje dítě. A pokud to není troll, tak jsem velmi zvědavá, jak si to bude zakladatelka užívat až se bude muset sama posadit, nebo si odkašlat. To bude jistě úžasný zážitek. Já ještě druhý den po sekci při vstávání z postele brečela bolestí, a to jsem měla analgetika několikrát denně.Prosím anonym kvůli zdravotním informacím.

Závist je hrozná věc co? Já třeba těsně po CŘ byla fit nejvíc, protože fungovaly analgetika nebo epidural, necítila jsem žádné bolesti. Každý nemá horečku a třesavku ani výpadky paměti. Zbytek tvé zprávy je pěkně nepřejícný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.3.18 15:57

Tak psát 5 hodin po sekci na web je velmi podezřelé. To má člověk opravdu jiné starosti, pokud je vůbec při smyslech. Bože, proč to sem přitahuje takový nekvalitní a přiblblý materiál. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45701
28.3.18 16:03

Tak já sem 5 hodin po sekci, i dřív, taky psala sms a posílala fotky, myslím ze psát na net bych taky zvládla. Dokud působily léky a ležela jsem, tak mne nic moc netrapilo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
28.3.18 16:10

Jsem úplně v pohodě, už se těším na rodinu a všechno, hold každý to má jiný. A jsem šťastná, že jsem takhle ok. Uvidíme jaký to bude zítra, ale tak nezavidte hold to někdo snaží lépe. Někdo hůře. to je každého věc a každý je jináč vybaven. :) bych Vám poslala fotecku aby jste věřili. teď se musím přiznat, že jsem si řekla o pichnuti proti bolesti, protože mi dali injekci na stáhnutí dělohy a Teda to začalo po chvilce bolet. A tak jedu už lék proti bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí