Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
V hlavně mám zmatek. Můj muž touží po tom abych se milovala s jiným mužem a mě se ta představa začíná líbit. Jsem divná?
On mi říká že je to naprosto běžné, že sám zná několik takových kamarádů, kde to funguje. A stále mě ujišťuje, že mě miluje, ale neumí si pomoci. Touží po tom až se vrátí domů od cizího chlapa a budu mu o tom vyprávět. Co si o tom mám myslet? Nejdříve jsem to rázně odmítla a probrečela snad celou noc. Ale od té doby uběhlo asi rok a já jsem mu jednou bezmyšlenkovitě řekla, že bych se vyspala s jeho kamarádem který se mi líbí. pak jsem to hned vzala zpět. Ale to neznamená, že se mi ta představa nelíbí. Dokonce si ho představuji při milování s mým mužem!Co mám dělat? Má to některá podobně?
I když už nějakou dobu hledám kanda pár, tak mám takový pocit, že jste zatím oba jen v představách. Předpokládám, že jste ještě oba mladí.
Jednu takovou dlouhodobou a nádhernou zkušenost s párem už mám, než se na dobro odstěhovali. A rád bych poznal další. Ale ta cesta bývá dlouhá.
Navíc za sebe hledám pár, kde on bude u toho a bude se na ní dívat. Bez toho to za mě nemá cenu. Musí ji pak mít po mě.
Pro ten pár by to měla být taková předehra. Zpestření.
A toho „rodinného“ kamaráda nemohu doporučit. I přesto, že sám za sebe nehledám jednorázovku, ale dlouhodobý vztah ve třech, tak jděte do někoho cizího. Kdo nemá vazby na vaše okolí.
Přeji úspěšný lov
@Jahor píše:
Pokud s tím oba souhlasí, není to nevěra ve smyslu podvodu, stejně jako kdyby vzali někoho do trojky. A jestli se svět v pr^del obrací kvůli tomuto, tak ve starověku musel být fakt výstavní zadnice.
Psát že je to normální je mimo mísu. Normální to není.
@topazio píše:
Není. Ale on tu ani nikdo nepsal, že to normální je. ![]()
@páájaa2 píše:
Co máš dělat? Realizovat svoje masturbační představy na jiných webech, jiných diskuzních fórech a ne tady, jako žena, pane anonyme.
Poslední dobou tu píše kdejaký úchyl. Od toho má jiné stránky.
Příspěvek upraven 04.01.21 v 10:06
@topazio píše:
normalni je prece vse co vyhovuje tomu konkrétnímu paru
Tohle fakt musi vyhovovat obema stranam. Je mozny, ze anonym je sam pan, ale i tak: zasadni je uvedomit si v tom vlastni roli. Jsi dostatecne otevrena v mluveni o sexu? Dokazes se vyspat s nekym jinym a chvili po tom to barvite popsat svemu muzi, behem toho, co si vedle tebe vzrusene honi? Nevznikne ti tam bariera urciteho odporu, odsouzeni, submisivity z jeho strany, ktera by ovlivnila vas bezny partnersky zivot? Neklesne v tvych ocich? (Zasadni otazky u jakekoli uchylky).
Pokud si to OBA umite uzit podle smluveneho postupu, do toho. Priprav se ale na to, ze to cele muze byt mnohem mene sexy, nez se to zda.
Nicmene musim podotknout, ze kamarad manzela mi taky nepripada jako idealni volba, tam to zavani prusvihem a take by jeho uchylka nemela byt zaminkou.
Hodne stesti ![]()
Ano, jsem o 11let mladší než partner. Nejdříve jsem myslela že je to jen o kompenzaci rozdílné potřeby sexu. Ale dnes už si to nemyslím. Když si o tom společně povídáme, tak má z toho šílenou erekci a hned se na mě vrhne.
A nechce být u toho, jen o tom pak slyšet a povídat si o tom.
Uznávám že s kamarádem by to mohlo dopadnout špatně. Také jsem na to myslela. Ale stále ve mě něco hlodá, do toho jít.
zakladatelka
Je to divny, spis uchylny, ale delejte co je vam libo a vyhovuje. Kazdopadne at zije nevera a pohl. choroby ![]()
@migmina píše:
Je to divny, spis uchylny, ale delejte co je vam libo a vyhovuje. Kazdopadne at zije nevera a pohl. choroby
Ne ze bych se chtela stavit za ne, ale snad existuji kondomy
Zas tak silene to s tema nemocema byt nemusi.
@topazio píše:
Není to normální pro tebe, nezevšeobecňuj. Pro jiné páry je to normální součástí sexuálního vztahu.
@topazio píše:
Mnoho lidí? To těžko. Možná tak u tebe.
Tak zrovna ten příspěvek @Berry77 byl asi myšlen ironicky, ne? ![]()
@topazio píše:
Svět už se v pr^del obrátil jestli toto přijde někomu normální. Ať žijí nevěra a pohlavní choroby.
Co tobě přijde normální či nenormální je naprosto irelevantní.
Existují kondomy třeba používání kondomu je také celkem normální…
Zakladatelko s tím kinem to není úplně zlý nápad. Zkusit jako že jo ale vlastně ne..
Tím moc neohrozis.. a uvidíš jak to muž opravdu má..
@david85lbc píše:
Co tobě přijde normální či nenormální je naprosto irelevantní.
Existují kondomy třeba používání kondomu je také celkem normální…
Zakladatelko s tím kinem to není úplně zlý nápad. Zkusit jako že jo ale vlastně ne..
Tím moc neohrozis.. a uvidíš jak to muž opravdu má..
Toto bude trochu bizarni rada, ale pokud bys to chtela udelat tak, ze “jakoze jo”, ale ne, tak doporucuju si pri popisovani toho “aktu” vybavit nejaky realny z minulosti a popsat ho. On se totiz velmi pravdepodobne bude ptat na naproste detaily, tedy je dobre se nenechat zaskocit, velice rychle by te prokouknul. Mozna sama zjistis, ze uz toto je ti neprijemne, tolik odkryvat sve intimni zazitky (nebo naopak prijemne a vzrusujici, na to uz si prijdes sama).