Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
V hlavně mám zmatek. Můj muž touží po tom abych se milovala s jiným mužem a mě se ta představa začíná líbit. Jsem divná?
On mi říká že je to naprosto běžné, že sám zná několik takových kamarádů, kde to funguje. A stále mě ujišťuje, že mě miluje, ale neumí si pomoci. Touží po tom až se vrátí domů od cizího chlapa a budu mu o tom vyprávět. Co si o tom mám myslet? Nejdříve jsem to rázně odmítla a probrečela snad celou noc. Ale od té doby uběhlo asi rok a já jsem mu jednou bezmyšlenkovitě řekla, že bych se vyspala s jeho kamarádem který se mi líbí. pak jsem to hned vzala zpět. Ale to neznamená, že se mi ta představa nelíbí. Dokonce si ho představuji při milování s mým mužem!Co mám dělat? Má to některá podobně?
Ne bezny to opravdu neni, je to uchylka sexual.ja ac jsem v sexu hodne dobrodruzna bych ho poslala do obehu, o partnery se nedelim..
@Galitea píše:
Toto bude trochu bizarni rada, ale pokud bys to chtela udelat tak, ze “jakoze jo”, ale ne, tak doporucuju si pri popisovani toho “aktu” vybavit nejaky realny z minulosti a popsat ho. On se totiz velmi pravdepodobne bude ptat na naproste detaily, tedy je dobre se nenechat zaskocit, velice rychle by te prokouknul. Mozna sama zjistis, ze uz toto je ti neprijemne, tolik odkryvat sve intimni zazitky (nebo naopak prijemne a vzrusujici, na to uz si prijdes sama).
Tak tato strana problému, je pro mě tou nejlehčí, protože cítím, že to udělat chci. ![]()
@Anonymní píše:
Tak tato strana problému, je pro mě tou nejlehčí, protože cítím, že to udělat chci.
No vidis, tak bych to neresila
Splnte si to, jen vynech jeho kamarady ![]()
@Anonymní píše:
Tak tato strana problému, je pro mě tou nejlehčí, protože cítím, že to udělat chci.
Tak to není o cem.. ještě bych se bála toho, zda partnera opravdu milujes a on tebe. Tak aby se ti třeba sex s jiným nezalibil vic nebo nedej buh aby si se zamilovala.. co potom
@Anonymní píše:
No tak v čem je problém? On chce abys to udělala, ty to udělat chceš, já tam zádrhel nevidím.
Tak to udělejte a nikomu to nemusíš vykládat, stejně se od 99% procent lidí dozvíš, že jste úchylní. Vy v tom ani jeden problém nevidíte, to je hlavní.
Asi jsem stará konzerva, za mě je to úchylárna. Ale proti gustu ![]()
@tanik1912 píše:
A on se na to chce i dívat, nebo ho jen vzrušuje ta představa?
Pokud to nechce sledovat, můžete jít klidně s kámoškou na kafe a pak říct, že jste byla s nějakým chlapem…
Pro mě je ta představa hodně uchylna a taky podle mě trochu nebezpečná. Co když sex s jiným bude mnohem lepší nebo se prostě zamilujete… Ať nejsou pak problémy.
Přesně to mě taky napadlo, prostě si to vymyslet. Aby jí pak nakonec nevynadal, že to fakt udělala a osočil jí z nevěry. ![]()
@topazio píše:
Mnoho lidí? To těžko. Možná tak u tebe.
To byla nejspíš ironie ![]()
Přečetl jsem si všechny ty negativní názory žen, které to nikdy nezkusily a rozhodl jsem se popsat svou zkušenost.
Za prvé si myslím, že to není tak ojedinělá úchylka. Asi by se mnohé z vás divili kolik párů takto žije nebo to někdy zkusilo.
Za druhé si myslím, že to dokáže ten vztah znovu nakopnout a posílit vazby. Kolik párů nikdy nezažilo nevěru? Pravděpodobně téměř žádný jen o tom ten druhý neví a nebo si to nechce připustit.
Tohle ale hlavně není o nevěře, ale o zpestření vztahu bez toho, žena podváděla svého muže. Sexuální potřeby jsou ve vztahu rozdílné. Po čtyřicítce chlap začíná mít útlum a ženy mají naopak zvýšenou potřebu intimity. Takže buď si jeden z páru znepříjemňuje tento požitek, protože se snaží vyjít partnerovi vstříc a nebo druhý zažívá frustraci a ta vztahu zrovna dvakrát neprospívá.
Celkem jsem se takto sešel z pěti páry. Většinou jsme se sešli někde na neutrální půdě, jen tak na pokec. A pak se vidělo co dál. Nikdo nic neriskoval, nikdo do ničeho nenutil. S úplně prvním párem se scházíme do dnes i přes to že mezi námi nic neproběhlo. Nesedli jsme si v sexuálních preferencích, ale za to spolu dodnes chodíme sportovat. Do března jsme se pět let viděli cca jednou měsíčně. Přes covid to šlo do kytek, tak jako všechny ostatní aktivity.
S dalším párem to došlo do fáze, kdy jsme jsme to spolu zkusili a po několika týdnech to vyšumělo, hlavně tím že jsme si špatně nastavili na počátku pravidla a ani jeden z nás neměl s takovým vztahem předchozí zkušenost. Ale i tak to hodnotím kladně.
Následovali dva pokusy, kde to skončilo jen na společné sklence, převážně z časových důvodů a podruhé v tom byla i vzdálenost. Až jsem nakonec potkal pár se kterým jsme si sedli a potkávali se několik let, dokud se neodstěhovali. Tam doufám nemluvím jen za sebe to všem třem naprosto vyhovovalo. Měli jsme každý své životy a tohle bylo takové naše zpestření o kterém nikdo jiný nevěděl. Ona toužila po něčem jiném a divočejším než měla doma. Jeho vzrušoval pohled na ní když viděl co to s ní dělá. Ona věděla, že zamilovat se do urostlého a mladšího muže nemá budoucnost, když tam není to ostatní. On věděl dobře, že ona to ví a navíc se mu to líbilo. Nevěra to nebyla protože on byl u toho a šli do toho společně.
Věřím že pokud je páru do 30ti, tak to může nadělat velké problémy, pokud jim je po 40ti už mají oba dost rozumu a vědí co chtějí.
@hledámpár
Věřím tomu, že těch lidí je dost, co to dělají.
Problém je ten, že člověk je tvor od přírody majetnický a nerad se dělí, zejména se nerad dělí o to, co má fakt rád.
Takže ta tvá teze je aplikovatelná na naprosté minimum chlapů, protože většina z nich se nevzruší pohledem na rozrajcovanou manželku, kterou tak rozhicoval mnohem větší kanec, než je on sám. Navíc ještě když vidí, že ten chlap jí to udělal líp, než by zvládl sám.
Dokážu si to představit, pokud ti dva nemají mezi sebou pevnou citovou vazbu a experimentální sex je pro ně jakýmsi smyslem jejich společného bytí. Jinak je to pořád spíš úchylka, každý chce mít svého partnera jen pro sebe - jak v životě, tak v sexu.
@bigl píše:
@hledámpár
Věřím tomu, že těch lidí je dost, co to dělají.
Problém je ten, že člověk je tvor od přírody majetnický a nerad se dělí, zejména se nerad dělí o to, co má fakt rád.
Takže ta tvá teze je aplikovatelná na naprosté minimum chlapů, protože většina z nich se nevzruší pohledem na rozrajcovanou manželku, kterou tak rozhicoval mnohem větší kanec, než je on sám. Navíc ještě když vidí, že ten chlap jí to udělal líp, než by zvládl sám.
Dokážu si to představit, pokud ti dva nemají mezi sebou pevnou citovou vazbu a experimentální sex je pro ně jakýmsi smyslem jejich společného bytí. Jinak je to pořád spíš úchylka, každý chce mít svého partnera jen pro sebe - jak v životě, tak v sexu.
Perfektne receno. Navic bych nepodcenovala jeste jeden fakt. To, ze cloveka neco vzrusuje v predstavach jeste neznamena, ze to pak zkousne v realite. Vzdyt kolik bylo napr. domluvenych a vysnenych trojek, ktere skoncily rozpadem vztahu jen proto, ze jeden z akteru neodhadl, co to s nim ex post udela.
Takze at si kazdy dela to, na cem se shodnou a co je uspokojuje. Ale zvazit to a nepodcenovat.
@bigl Tak úchylka to bude. To asi nikdo vyvracet nebude. Ale i když se neumím do něj ze své opačné pozice asi správně vcítit, tak o tom jeho rozhicování se nedá nepochybovat.
Když on běžně sex sám na ženě nevyžaduje a kdyby bylo po jeho asi by to bylo tak jednou za… Tak po tom, co jí to udělám já před ním, ho to dokáže slušně vybudit a vždy měli po mě spolu sex.
Ač jsem konzervativní heterák, přesto mám dva známé, kteří těmi kandy jsou. U nich po nějakém dlouhodobém přemlouvání k tomu jejich manželky souhlasily. Oba mají dvě děti. Ten jeden má 32 let a manželku 30 a jí se to líbí, ale jedině v jeho přítomnosti a prý si to užívá. Ten druhý má 41 a jeho žena 38. Té se to také líbilo jen v přítomnosti manžela. Oni jsou z Moravy, milenec z Prahy. Milenec měl 30. Prý měl neskutečnou výdrž, prostě jel jak motorová myš, úderník hadr. Jenže to bylo pořád na jedno kopyto a při 4 schůzce sním vždy tak po 2 měsících to známého přestalo nějak už bavit a četl si u toho nějaký časopis. Jeho žena si toho všimla a další schůzku již odmítla s tím, že když to nebaví jeho, tak ji už také ne a tím to u nich skončilo. Jsou ženy, co to kategoricky odmítnou jako zvrhlost (ona to úchylka je), jsou ženy, co to odmítají, ale nakonec změknou a podlehnou přemlouvání, jsou ženy promiskuitní, kterým to vyhovuje a pak jsou ženy, co mají tajně milence a když ten jejich kanda jim na to přijde, tak dojde de facto k legalizaci nevěry. Jsou kandové, co u toho chtějí být, což je v rámci té úchylky rozumné, protože to mají tak nějak pod dozorem a jsou ti, co jim stačí, že jim to manželka vypráví, co spolu dělali. Zde je nebezpečí, že se ona zamiluje a nakonec je manžel odstaven a i odkopnut, protože ať si ti kandové říkají co chtějí, ženy chtějí chlapa a né bačkoru, který je sdílí s jiným chlapem. Řadě párů to ale ten jejich vztah rozvrátilo, pokud tedy on není bohatý submisivní onuce a ona se jej drží jen kvůli tomu. Vyhovovat to může jen tam, kde on je s malým ocáskem nebo impotent.
@hledámpár
No tak to je to, o čem mluvím, je to prostě úchylka, ale když někdo najde vhodného partnera, tak je to v pohodě.
Někoho vzruší, když na tebe může vyskočit s odhaleným bimbasem v parku ze křoví, jiného že si užívá fetiš s použitýma kalhotkama nebo i ponožkama a jiného to, že mu nějaký kanec trtká ženu.
Neříkám, že to tak není, ale zas to doporučovat jako obecně platné, že to můžeme zkusit a že nám to okoření vztah, na to bych byla opatrná.
Pokud je ten chlap normální, tak by ses taky nemusel dožít konce styku, normální chlap by se do konce určitě nedodíval, ono jak se ti zatmí před očima, tak pak nevíš, co děláš a může to dopadnout fakt blbě, já to znám, mám to taky tak ![]()
@bigl asi mluvíš o me
My pokračujeme v zajetych kolejích. Jezdím za milencem a manželovi pak při sexu vyprávím, co jsme dělali…
Pro zakladatelku, určitě to nezkoušej s kamarádem. Měli byste si určit pravidla, za kterých to uskutečníte.
Není to vůbec snadné a riziko, že se zamiluješ nebo to manžel neustojí je velké. Já si tím prošla, byla jsem zamilovaná chtěla jsem odejít, manželovi jsem měla za zlé, že to po mě vůbec chtěl. No nakonec jsem si to dokázala v sobě srovnat k mé spokojenosti i manžela. Já mám občas volno od běžných starostí, milenec mě rozmazluje. Manžel je spokojený, že je o mě zájem a dělá mu dobře, když mu to popisují. Milenec normální vztah nikdy nechtěl, takže mu to také vyhovuje. Trvalo to několik let, než jsme se k tomuhle dopracovali.
Teď už by se mi i líbilo, kdyby u toho manžel byl a díval se, ale milenec nechce, stačilo mu to jednou a už nechtěl.
Nebereme to jako úchylku, ale pro většinu zde to asi bude nemyslitelné ![]()