Můj muž je kanda
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Dělejte cokoliv je vám oběma příjemný. Je to vaše věc. Opravdu není takových málo, jen se o tom málo mluví. Nicméně si opravdu musíte být oba jistí, že to chcete a nejsou to jen vaše erotický představy, to je totiž vcelku rozdíl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
V hlavně mám zmatek. Můj muž touží po tom abych se milovala s jiným mužem a mě se ta představa začíná líbit. Jsem divná?
On mi říká že je to naprosto běžné, že sám zná několik takových kamarádů, kde to funguje. A stále mě ujišťuje, že mě miluje, ale neumí si pomoci. Touží po tom až se vrátí domů od cizího chlapa a budu mu o tom vyprávět. Co si o tom mám myslet? Nejdříve jsem to rázně odmítla a probrečela snad celou noc. Ale od té doby uběhlo asi rok a já jsem mu jednou bezmyšlenkovitě řekla, že bych se vyspala s jeho kamarádem který se mi líbí. pak jsem to hned vzala zpět. Ale to neznamená, že se mi ta představa nelíbí. Dokonce si ho představuji při milování s mým mužem!Co mám dělat? Má to některá podobně?
Naprosto běžné to určitě není…nevim kde tento názor vzal? ale jeho přání je hezké
Můj muž tedy takové přání nemá je to tak
trochu úchylné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Rozhodne mi to prijde jako spestreni vztahu. A když by to fungovalo tak
proč si ho nespestřit? Spousta lidi je ve vztahu dlouho a už se nudí
s díky Romů některé vztahy konci… pokud se ti libi, chceš to ty i on
tak do toho urcite jdi… ještě bych se ho poptala na ro jak by ro měl
on.. jakoze on taky bude spat s jinou ženou? A zda by to tobe vadilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Určitě to dělá spousta lidí a je to moc hezká záliba. Roztáhneš jeho
kamarádům a pak večer jemu. Pro větší požitek se memyj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Když vám to bude vyhovovat oběma tak proč ne. Akorát nevím, jestli manželův kamarád je dobrá volba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
V hlavně mám zmatek. Můj muž touží po tom abych se milovala s jiným mužem a mě se ta představa začíná líbit. Jsem divná?
On mi říká že je to naprosto běžné, že sám zná několik takových kamarádů, kde to funguje. A stále mě ujišťuje, že mě miluje, ale neumí si pomoci. Touží po tom až se vrátí domů od cizího chlapa a budu mu o tom vyprávět. Co si o tom mám myslet? Nejdříve jsem to rázně odmítla a probrečela snad celou noc. Ale od té doby uběhlo asi rok a já jsem mu jednou bezmyšlenkovitě řekla, že bych se vyspala s jeho kamarádem který se mi líbí. pak jsem to hned vzala zpět. Ale to neznamená, že se mi ta představa nelíbí. Dokonce si ho představuji při milování s mým mužem!Co mám dělat? Má to některá podobně?
A on se na to chce i dívat, nebo ho jen vzrušuje ta představa?
Pokud to nechce sledovat, můžete jít klidně s kámoškou na kafe a pak
říct, že jste byla s nějakým chlapem…
Pro mě je ta představa hodně uchylna a taky podle mě trochu nebezpečná. Co
když sex s jiným bude mnohem lepší nebo se prostě zamilujete… Ať nejsou
pak problémy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@tanik1912 píše:
A on se na to chce i dívat, nebo ho jen vzrušuje ta představa?
Pokud to nechce sledovat, můžete jít klidně s kámoškou na kafe a pak říct, že jste byla s nějakým chlapem…
Pro mě je ta představa hodně uchylna a taky podle mě trochu nebezpečná. Co když sex s jiným bude mnohem lepší nebo se prostě zamilujete… Ať nejsou pak problémy.
Přesně to mě napadlo. Vzít si hezké spodní prádlo, jít do kina, vrátit se s vymyslet si nějaký příběh, jak jsem se nechala ohnout a vyprášit od naprosto cizího člověka. Pro jistotu mít ale lístek z kina pro případ, že se ukáže, že to až tak úplně vážně nemyslel. Ty mu dopřeješ naplnění jeho představ naprosto bezpečně. Neohrozíš své zdraví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Berry77 píše:
Určitě to dělá spousta lidí a je to moc hezká záliba. Roztáhneš jeho kamarádům a pak večer jemu. Pro větší požitek se memyj.
Mnoho lidí? To těžko. Možná tak u tebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Už to někdy zažil nebo si to jen představoval?
Chová se v sexu submisivně? Má submisivní představy a přání?
Myslím, že cílený kandaulismus, dotažený k realizaci, je ve vztazích
stále celkem neobvyklý.
Příspěvek upraven 04.01.21 v 09:29
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Svět už se v pr^del obrátil jestli toto přijde někomu normální. Ať žijí nevěra a pohlavní choroby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak normální to není, je to jistý druh úchylky, alias odchylky od normy,
ale těch úchylek je tolik, že kdo už je dnes v normě, že?
Jednou tu psala nějaká uživatelka, že to tak mají, jezdila za milencem a
musela manželovi popisovat, co tam spolu dělali, on teda přímo u toho
nebyl, ale nechal si to detailně popsat.
Problém pak byl, že se paní s milencem do sebe zamilovali, to už ale
manželovi neřekla. jak to dopadlo nevím, třeba se ti ozve .
Pokud ti to není proti srsti, tak to zkus, já osobně bych to asi nezvládla,
aby se manžel koukal nebo abych mu to pak musela detailně popisovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Co máš dělat? Realizovat svoje masturbační představy na jiných webech,
jiných diskuzních fórech a ne tady, jako žena, pane anonyme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Může nedostatek draslíku způsobovat nevolnost?
- Spojení dvou plat - může být kratší MS?
- Může submisivní chování v posteli souviset s jeho dětstvím?
- Který muž je hezčí?
- Co to může být za křížence
- Můžu otěhotnět i když jsem dostala menstruaci?
- Kolik hodin denně může dítě strávit na PC?
- Může to být kontrakce?
On mi říká že je to naprosto běžné, že sám zná několik takových kamarádů, kde to funguje. A stále mě ujišťuje, že mě miluje, ale neumí si pomoci. Touží po tom až se vrátí domů od cizího chlapa a budu mu o tom vyprávět. Co si o tom mám myslet? Nejdříve jsem to rázně odmítla a probrečela snad celou noc. Ale od té doby uběhlo asi rok a já jsem mu jednou bezmyšlenkovitě řekla, že bych se vyspala s jeho kamarádem který se mi líbí. pak jsem to hned vzala zpět. Ale to neznamená, že se mi ta představa nelíbí. Dokonce si ho představuji při milování s mým mužem!
Co mám dělat? Má to některá podobně?